Bara för att jag kan!

imorgon åker vi!!

och för övrigt är jag ensam hemma, förutom min bror. för mina föräldrar åkte till Wien i morse. undra hur jag ska klara mig, jag kommer glömma mig själv.

26 tim 42 min kvar.

Tomorrow, tomorrow. I'll love you, tomorrow.

alltså omg!
Imorgon är sista dagen på skolan, och sedan är det way away! känns helt sjukt. det känns som att vi nyss fantiserade om att fara till Paris någon gång. och nu är vi i princip påväg. jag kan inte fatta det.
jag har börjat packa massor redan, fast jag kan ju inte packa allt. måste ju använda massa saker imorgon. gah. önskar att jag hade två av allting så jag slapp gå runt och oroa mig över att jag kommer glömma något. men jag hoppas det löser sig. bara jag slutar oroa mig.

franska imorgon, kommer gå skit! jag har varken ork eller tid att plugga ikväll, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. men jag kanske måste ta mig tid att lyssna igenom texten en gång i alla fall. sen PA, oh god, det kommer jag knappt börjat på när jag åker. så vi får se hur det blir med den saken. ah well, jag orkar inte oroa mig ikväll. I feel good for once.

jag tror ändå att jag ska lägga packningen bakom mig för ikväll, känns som att jag inte kan göra så mycket mer nu. jag känner mig trött som tusan men jag vet att jag inte kan sova än. kvällen är ung och jag har sovmorgon. tusan vad hungrig jag är.

sweetness

Kakan Rickard, kakan!

oh dear god, jag tränade idag. det känns som att den här dagen har varit så sjukt lång så det finns inte. känns nästan som att det gått 2 dagar. jag hann träna efter skolan. och älskade danne skjutsade mig fram och åter för att duscha och hinna till middag på knutn. moa, alexandra och jonas stod på menyn. riktigt smarrigt! och oj vad vi snackade, och smidde våra underbara planer. ack så spännande.

efter middagen så chansade jag på att rickardo vad hemma, eftersom han inte svarade på mina sms. så jag överraskade honom at home. och överraska gjorde jag, för den jäveln låg och sov i soffan. herregud! ingen sover klockan 7 på kvällen, snälla. tur jag bestämde mig för att dra dit då.

och där fastnade jag resten av kvällen, även fast alla vet att jag borde gjort PA som den IG elev som jag redan är. men sånt är livet. bros before hoes... eller nä, det gick inte. ah well. sleepy sleepy.
sweetness

Sweetness.

hard work, work. nu ska jag iväg och gymma. sweet !
måste nog sluta cykla mig till Rickard på måndagshålen, jag kommer alltid försent. och jag gillar inte riktigt att det regnar ute idag! jag blir ju blöt för sjutton. grr!

What really matters.


såhär går det om man har på sig halterneck när man är ute och super. jag fattar inte hur det kunde bli så extremt, jag hade ju på exakt samma outfit när jag var i åsele. då blev det inte såhär. jag har väl fått större bröst - like I needed it.

seg dag idag, verkligen. jag har inte gjort någonting alls, förutom att ligga och slöa med Rickard. kolla på barnprogram och bli övergödd av min mami. fysatan vad vi har ätit idag, usch, jag vill inte äta något på flera veckor. tur att jag ska till Paris om 5 dagar, då kanske jag inte äter så mycket. eftersom jag inte har så mycket pengar.

alltså inse, 5 dagar kvar! jag kan inte tro det, det känns inte verkligt. 12.00 på fredag så sitter jag på en buss påväg till umeå. och där ska jag vänta på planet som ska ta mig till arlanda. sedan måste jag ju vänta ytterligare på att klockan ska bli kring 6 på lördagsmorgon så att jag kan stiga på planet till Paaaariiiiis. omg, jag känner mig så himla taggad så det finns inte. men jag känner mig också så himla stressad över vad jag ska ha med mig. vi har ju knappt någon väska!

nog om resa nu, jag måste tänka på viktigare saker. skolarbete tillexempel. även fast jag inte orkar. men bästis är här så det är väl lika bra att sätta igång. fysikprov imorgon.

sweetness

When happiness is made and love gone away.

utflyttningsfest hos Manda igår, tragiskt. det är ganska sjukt hur snabbt tiden har gått. det känns som att jag nyss träffade min älskade vän. men vi har ju fått massor med underbara minnen tillsammans. det är lite sorgligt att du flyttar ur din lägenhet, det är ju som din. jag kommer nog alltid att titta en extra gång åt det hållet när jag åker förbi. memories of good times, and you.

pictures from the night:

och jag ägde Manda i World tour !

och jag ägde Rickard !min !

heartsensation.

kvällens skönaste bild !

och jag fick min bästis tillslut också !

inget hotell utan tryckare !

riktigt lyckad kväll må jag säga. I felt good the whole night through !
sweetness

When coldness is all around.


alltså jag tror jag dragit på mig en ofrivillig förkylning eller något. eller så är jag allergiskt mot.. allt? eftersom vart jag än är så nyser jag och.. lol, pollen kanske. smartis. men det borde inte påverka mig när jag sover. ah well, jag är väl allmänt allergisk mot mig själv. highfive. plus att det är kallt överallt!

ikväll ska jag beställa mina efterlängtade byxor! wiho! jag kunde inte vara gladare. jo, okej det kunde jag. ifall någon kom och sa att Heikki var sjuk så att jag inte kunde ha mitt prov idag, då hade jag blivit asglad. med tanke på att jag inte kan det överhuvudtaget. shit vad jag kommer faila historian.

sen hur mycket eller lite jag än sover så är jag alltid trött när jag vaknar! varför? alltså jag brukar vara vaknarN, jag brukar aldrig vara trött. jag vaknade ju av mig själv kring 7 förut, även om det var lov. jag fattar inte vart det försvunnit under året. ah well, jag ska dra och träna efter skolan idag - skönt! och jag måste bara, än en gång, säga hur underbart det är att kunna cykla till skolan! ps, detta måste vara den bästa Cyanide and Happiness ever made! YEAH.
sweetness

True beauty for true friendship.

bilder från adak, 15-04-09

You're like an angels voice to me, little waynie.

idag har jag varit duktig! jag har tränat. för första gången på år och dar. it felt nice, faktist. fast det värsta med att träna före maten är att man blir seg. sen efter man har duschat och käkat mat så är man ännu mer seg. så just nu är jag segast i hela världen alltså, usch. jag funderar starkt på att lägga mig nu och stiga upp tidigt imorgon och plugga då istället. det känns mycket mer värt. för annars kommer jag tvångs vara vaken och sen när jag ska sova kommer jag inte vara trött. och så kommer det bara sluta med att jag ligger vaken hela natten och sen när klockan ringer imorgon kommer jag vara hela död.

franskaprov imorgon, igen. så jag måste plugga franska. fast det känns ändå som att jag kan det någorlunda. fast det gör det ju alltid! och vi vet ju hur det brukar gå när jag tror jag kan någonting. precis. sedan så fick jag veta att jag har historiaprov på torsdag - omg? du tror att jag kommer kunna det, nej. jag kan absolut ingenting just nu och jag kommer inte kunna mer på torsdag. blä, sen så måste jag plugga till biologiprovet jag måste ha. sen måste jag plugga matte också, så jag kan göra provet snarast. nä, jag tänker inte fortsätta det här.
sweetness

This love I fear for you goes on and on.

det känns helt otroligt overkligt att nästa fredag sitter jag på en flygplats och väntar på mitt flyg som ska ta mig till Paris. jag har aldrig riktigt varit utomlands förut, danmark, finland och norge räknas inte. och jag har faktist aldrig flugit heller. så det blir flera nya upplevelser för mig på samma gång. it feels nice.

fast jag har en tendens att stressa upp mig över bagateller. jag har aldrig panik över vad jag ska ha med mig "omg, vilka kläder ska jag ha på mig?", "men om jag tar den här tröjan så har jag inget som matchar". heck what, I don't care about that. det är mer vanliga saker, sånt jag är van att ha omkring mig. kamera, laddare av alla slag, tandborste, hårborste, hårtång!, min favorittröja och sånt. sånt som man egentligen kan köpa ifall man skulle glömma det, men jag har ju en grej för att jag inte gillar att köpa nytt - mitt är mitt, det går inte att bara köpa nytt sådär. min kudde, oh gud, jag måste ha med mig min kudde - jag kan inte sova utan den! fast then again, jag skulle ta med mig hela sängen om jag kunde.

jag har lite panik över min telefon. eftersom det kostar multum att ta emot sms utomlands med halebop. jag vet inte om man ska skaffa ett utomlands kontantkort bara temporärt. för även om jag vet att jag inte kommer att smsa särskilt mycket, så kommer jag ju säkert att få massa sms. och jag vill inte bli pank bara för att min mami inte kan lämna mig ifred. ah well, morgondagens bekymmer.

idag ska jag faktist dra på badhuset och träna, för första gången på flera veckor. skäms! fast jag har ju haft mina orsaker, mitt knä. eftersom jag hade en period då jag knappt kunde gå alls, så det var nog bra att jag vilade. för nu känns det helt sjukt bra! jag cyklar tillochmed till skolan, love it. känns faktist som att jag inte kommer dö i Paris av alla gående. fast det kommer jag väl göra, my luck.

men nu har jag haft hål ett bra tag. min nästa lektion börjar om mindre än en minut, så jag måste väl röra på mig. fest i helgen, sweet. jag känner för att supa mig full som satan, eftersom det var ett jävla bra tag sedan. ska försöka att inte börja må dåligt och spy och ha mig. det är aldrig roligt. får hoppas på att hotellet bestämmer sig för att ha gratis inträde, annars kommer jag inte in.
sweetness
not for 3 days

Don't worry, about a thing.

det är tur att det finns lite lycka i mitt liv just nu i alla fall, annars hade jag nog kolat. usch vad jag känner mig urstressad just nu, jag är typ paralyserad. jag hatar när jag känner den här inre stressen som gör att jag inte göra någonting, hur faan ska jag lyckas få något gjort då? jag fattar inte hur folk lyckas, I envy you all, I really do.

om man bortser från idag så drar jag till Paris nästa vecka, det känns helt overkligt. nästa fredag så sitter jag på Arlanda och väntar på mitt flyg som ska ta mig till Frankrikes huvudstad, helt otroligt. det är helt sjukt var tiden går fort nu dom sista månaderna. det är nästan så att man inte hinner leva, ens tänka en tanke. det är som att man lever på rutiner och gör som man alltid gjort, eftersom man har inte tid med något annat. jag vet aldrig vad jag ska göra, även fast jag har massor med saker jag måste hinna med. allting bara lägger sig på hög. just nu känns det som att högen kommer växa tills den är så stor att den kommer ramla över mig och ta död på mig. just get it overwith.

jag har ingen klänning till balen heller, så den kommer jag väl inte kunna gå på heller. som vanligt. sen kommer jag väl inte få något slubetyg bara för att jag suger helt enkelt. jag känner verkligen inte att jag har ådstakommit någonting bra utav mig själv just nu. I'll give this one to you, I hope you're living on my misery right now. kanske åtminstone en människa kan leva på det jag gör.
sweetness

If you look at me in a different angle.


if you really take your time and think your life through, it's not that bad as you thought it was. newcleaned room, newly showered, new season in Scrubs (new for me). it's almost as you're a new person. this can be a start of a new life.

and I've been thinking. me and me friends doesn't have that much in common. more than each other and laughter. but then, wth, you don't need anything else. if you just have each other and some good humor, you can do whatever you like. I can do whatever I like. that's why we fit so good. we always know how to make the other one laugh.

and yeah, can you please give me 1200 kr? that would be all neato. and ps. I have to stop watching Scrubs. it's feacking going to my head, bambi.

What goes up, must come down.

jag har bara inte orkat skriva någonting här, även fast jag spenderat mina närmaste dagar framför datorn. nördat mig igenom nästan hela säsong 2 av Scrubs bara idag. och jag vaknade halv 2 - lol. jag måste verkligen sluta att vara ute så länge, det är inte så bra. snart börjar ju skolan igen - åh du hemska tanke. det finns massor av saker jag skulle ha gjort redan, men jag orkar bara inte. lov för mig betyder no schoolwork, så det blir aldrig att jag gör något - även fast jag har tid.

sen så håller mitt tangtbord på att ge upp, gah. visst knappar funkar bara när dom känner för det - ungefär som våran Guitar Hero gura. lol vad jag klagar.

K-man, Ante och jag drog oss till Adak igår kväll och grattade min älskade vän Manda för att hon fyllde 19 år! och vi fick massor med utsökt tårta - oh hell to cake. så jag kommer säkert att bli ännu fetare. ah well, what's life without cake. vi gick på promenad och hade allmänt trevligt. deras katt Mysan hann också klösa sönder min näsa så den började blöda - fniss.

dock drog vi hemåt kring 12 snåret. God knows I love to ride cars. det är så fridfullt och avslappnande. Mmmm. väl hemma i Lycksele drog vi förvi Rickard. lirade Guitar Hero och snackade en massa. K-man tog hem Ante efter ett tag och sedan låg vi andra och tittade på tv fram till klockan 4. då höll jag på att somna, och k-man också, så vi drog oss hem till våra sängar och jag somnade before I hit the bed.

och just nu kan jag inte hata den som stal min cykel mer alltså. hoppas du har någon slags gud p din sida, för annars kommer du aldrig kunna få barn i framtiden. om du ens hittar en partner, you sick bastard.

This is what I'm made of.

karma, karma, karma.

Trying to figure out, where we be ending up.

galet galet galet. det var ungefär vad kvällen var igår. nog för att jag inte hade särskilt speciellt kul på hotellfronten, ur vissa synvinklar. men allt som allt var den super! och mysig.

Simon skjutsade jag, Rickard, Alexandra, Martina och han själv till Kaze först. Sedan så var vi där hela kvällen fram till halv 11 ungefär. då vi drog mot hotellet för gratis inträde. sweet. sedan så väl där så kände jag mig inte taggad alls, haha. efter att ha varit där i ungefär 1 timma så kände jag att mina supardays are over, dom finns inte längre. jag hade inget tagg och jag satt i soffor överallt och funderade över vafaan jag gjorde här. alltså det var inte ens lockande att dansa. även fast alla dansade, och då menar jag faan alla. jag satt i en soffa med Rickard och tittade mig omkring och insåg att alla soffor var tomma men dansgolvet var fullt - hur ofta händer det? helt sjukt. och jag kände mig inte taggad alls. dock så träffade jag ju massa underbara och vackra människor där. så helt waste var det verkligen inte !

fast dock i slutet så drog jag upp Rickard på dansgolvet och skakade loss med Bästis och folket. det var jävligt härligt faktist. jag kände lite hur jag saknade det. sedan dansade jag sista tryckardansen med Rickard. efter det så gick vi ut, väntade på Simon och drog hem till Johan.

väl hos Johan hände ingenting, förutom att Johan försökte bjuda på mat - som vanligt. men jag tror ingen av oss kände oss sugna. så vi la oss i soffan och lyssnade på musik och väntade på Bästis och co. Jag och Rickard lallade runt i köket tills Bästis ringde och var påväg. så snackade vi tills han hoppade in genom dörren. så fick jag mig lite fylleunderhållning av den fyllegubben, hihi.

kvällen slutade dock med att jag och Bästis gick hem till honom och crashade där. jag orkade inte gå hem. även fast det hade säkert blivit lika långt. men vägen blir alltid roligare när man är med någon. så nu sitter jag i Bästis rum och funderar på vad jag ska göra. jag vill ha fett med godis bara. undra om jag ska ringa papi. karma.

bilder kommer upp sen

I'm sunbathing in your misery.

livet är som solen just nu, det strålar. jag är på så superbra humör så det finns inte. och jag tror inte att någon kan förstöra det. eller jag tänker inte låta någon förstöra det! jag längtar som tusan tills jag får börja dricka hos alexandra om någon timma. funderar starkt på att klä ut mig till påskkärrning fortfarande, men det är så tråkigt om jag måste göra det själv. hm, hm. vart är alla mina tjejvänner när jag behöver dom? ah well, jag får klarar mig bra i min pojkskara och med min fru. see you tonight!

Du smittar av dig med ditt skratt
har du också tänkt på att
ingenting går upp mot att va' två

Sun without my sunshine.

idag är det fett med sol! det är nice, även fast jag satt inne fram till klockan 2 då mami kom och tvingade ut mig. vilket jag nu tycker var bra eftersom det är så galet skönt i solen. slängde mig ner i en solstol med musik i öronen och jag nästan somnade. jag har ju slocknat en gång ute i solstolen så jag kände att jag inte kunde göra det igen. fast en powernap såhär mitt på dagen före party är aldrig fel. då kanske jag kan hålla igång längre. sprit har den effekten på mig att jag vill sova kring 2. ah well, mycket hinner hända fram mot 02:00 slaget på natten.

vet inte om jag vågar masa mig ut igen, jag känner hur seg jag blev av att såsa ute i solen. lägger jag mig ner igen kommer jag väl att somna. ah well, worse things have happened. see you tonight!

Du är den som ger mig lust igen.

alltså jag är så sjukt trött just nu. varit hos alexandra hela kvällen med ante. och vi har sett film, käkat chips och dipp och pratat pratat pratat. sjukt nice tills då vi skulle hem! eftersom antes bil inte ville starta. så jag fick ringa min älskade fader och be honom skjutsa hem mig. so here I am. tired and all that shit. miss you too.

D as in Lovely.

det finns egentligen inget jag kan skriva här. för det finns inget som kan beskriva dig. och det finns inget som kan beskriva hur mycket jag älskar att ha dig i mitt liv. om jag än så förvandlade hela världen till guld, så skulle det inte få mig att ge upp dig. för du är värd så mycket mer än guld och diamanter. du är värd något så fruktansvärt bortom allt som existerar. du är värd alla bra tankar i världen. alla goda gärningar och alla glada ting. du är solen i mitt liv som lyser upp mitt hjärta. du är friden i min själv och all kärlek jag någonsin kommer känna. du är daniel robertsson. min vän för all evighet och längre. I miss you already.


you are my angel.


Why is living so complicated?

alltså seriöst. jag tror faktist aldrig det här har hänt mig. i så fall bara en gång tidigare, fast det har jag förträngt. jag brukar ju förtränga ilska. för jag har nu blivit utsatt för den vanligaste saken bland gymnasieelever. jag släpade mig till skolan, eller manda skjutsade mig, och när jag väl kommer hit så är det ovanligt tomt. så smsar jag alla och frågar vart vi är. men så säger ante att vi inte har den jävla lektionen! alltså seriöst. om jag hade kunnat slåss, då hade jag slagit ner första bästa människa -  JAG LOVAR. alltså jag har allt för kort stubin, så jag hade nog inte tvekat. sömn är viktigt. jag hade kunnat sova jävulen en bra bit till. men icket. just nu hatar jag alla. utom mandis.

fast nu är det bara 35 minuter kvar tills min nästa lektion börjar - om jag ju ens har den. det vore ju precis min lycka. i alla fall så ska min vän manda hämta mig nu så ska vi bra på polisstation och ninja ut våra pass! sweet ass motherfucker.

To be without drivers license.

jag fattar inte folk som inte tar körkort, helt seriöst. jag känner mig så galet handikappad så det finns inte. det kan ju också bero på att jag faktist är handikappad och inte kan ta mig någonstans till fots. jag önskar sååå att jag tagit körkortet när jag väl fyllde 18, nu känns det bara så jobbigt. usch. men ah, I have to take it. så är det bara.

jag kommer mig alltså inte till skolan för tillfället - kul ! - not. jag hatar när det blir såhär, därför man ska ha körkort. då slipper man förlita sig på någon annan. och detta strider nu mot alla argument jag haft mot folk som tyckt jag varit dum som inte tagit körkort. men ja, jag ger upp. jag är dum som inte tagit körkort. and I have my regrets.

onsdagar är så ovärda. två lektioner och PA samtal, hur värt känns det? det är dessutom en 45min lektion och en 40min lektion. jag menar, det är inte ens 1,5 timme lektion! varför ska jag måsta stiga upp? varför kunde dom inte lagt programmeringen just före franskan. då hade jag haft en redig sovmorgon istället. livet hade varit så mycket enklare om jag gått en annan linje - high five på den.

nä, eftersom jag inte verkar komma mig till skolan är det väl lika bra att utnyttja tillfället. *öppnar steam* call me a nerd.

Take one step at the time.

tror det är vad jag måste göra. inte tänka, inte fundera, inte grubbla. lev, Marlene. för en gångs skull. var lite impulsiv vad det gäller livet och inte enbart stunden. jag börjar falla tillbaka till what I used to be. och det är inte något bra tecken. fast ibland så kan det vara skönt, avslappnande. men i helhet så gör det bara saken värre.

sen jag kom hem från Rickard har jag inte gjort ett piss. jag har i princip suttit i min stol och stirrat upp i taket, bokstavligt talat. lyssnat sönder låten One step at a time bara för att den passar in på mitt liv så bra. nördat en massa Scrubs så att jag blev pömsig. a new day to come. why worry about today. Paris in 24 days.

It's nice to feel good once in a while.

umeå idag. riktigt trevligt. men det var väl klart, jag var ju där med min bästaste bästa vän - andreas lärkerud. vi åt god god god mat och gick runt och lallade. mycket skratt blev det, kan jag lova. poke the meat.

för övrigt så vill jag dör. har prov imorgon och förhör, och jag kan inget av dom. men men, sånt är livet när man suger. finns inte så mycket man kan göra åt det. jag får väl leva med det. och som en bästa vän till mig sa. "Penis evah, is the worst evah evah."

för övrigt så har jag uppdaterat min bilddagbok jävulen. check it out.


this song makes my heart smile.

What comes around goes around.

en mans olycka är en annan mans lycka. in your face dude!

lyckad helg, som vanligt. jag älskar min vänner mer än det finns stjärnor i rymden ! inte gjort särskilt mycket idag, söndagar är alltid sämst. sovde jävulen i natt och jag blev väckt kring 13.00 av en ficklampa i ansiktet. thanks alot mami.

sen käkade jag kaka som hon bakat. och jag har sett Bolt med mina föräldrar. mami bjöd mig på bio också men hon orkade inte fara så jag var med bästis istället. som jag fortfarande har i min säng. för han verkar bosätta sig i min säng varje gång han kommer hit. I don't blame him eller något, med tanke på att min säng is the shit! jag har insett att jag ska sätta upp ett draperi runt min säng. för att varje gång jag tittar på min säng så blir jag trött, bara för att den ser så jävla skön ut.

ah well. foreign countries tomorrow. sweet ass motherfucker att greta var här i helgen. high five på den gott folk.

Though my mind is in the right place.

why is life so hard to live.

show me the easy way and show it to me fast.
I don't want the slowest way so I'm always there last.
living a life is a hard thing to do.
saying some words and thinking of you.


knowing for sure, what shall I do.
I don't know at all, if this is all true.jag lurade mina vänner jävulen ikväll - i love it! jag sa att jag inte fick gå ut och festa för mitt knä. men så sneakade jag mig och dök upp på deras party och surpricade dom jävulen. lovely. jag älskar att vara sneaky ! sedan så hoppade jag på alla på hotellet också och överraskade dom. high five. det är livet att överraska folk. the happiness in their faces - priceless!

det blev i alla fall massa prat och kramades och dansandes. även fast jag inte fick. så nu har jag ont i knäet och har det allmänt jobbigt i hjärnan. jag ska alltid tänka för mycket - eller för lite. ah well, livet är som det är. jag tänker ju inte direkt göra något drastiskt med mitt liv just nu. I'm keeping it the way it is. it's for the best. nu blir det jävulen.

Is it just me or does this face look alot like it's smiling?

jag hatar mitt knä, jag gör verkligen det. alltså, jag kommer nog enbart att klaga på hur ont mitt knä gör. eftersom jag inte är den som klagar så jag måste ju få göra det när det faktist gör ont. jag pallar inte vara vaken längre än till nu ikväll, för smärtan tar kol på mig. eftersom jag måste räkna matte till provet imorgon, så jag kan bara sitta still och räkna och känna den förbannade smärtan. bättre att försöka sova bort den och räkna matte imorgon. ibland kan jag faktist vara smart.

för övrigt så ska jag klagar ännu mer. jag hatar min djurallergi, like that's something new. låg och kelade med Rickards katter idag igen, och dom tappar ju hår jävulen. jag fick dessutom katthår i ögat idag så det blev sprängrött och kliade som satan. men ah, vad gör man inte för söta katter.

jag har fett med ångest över att jag inte kommer kunna gå ut och festa i helgen, jävla knä! dock så har jag fått hundratals erbjudanden om att folk kan bära mig, hålla koll på mig, knarka ner mig o.s.v så att jag kan gå ut. men ah, jag tror inte min mami går med på det. hon är ganska tjurig. varför finns det tjuriga människor.


just because it makes me smile.

I must be the weakest person on the planet.

if  "pain is just the weakness leaving the body". för smärta är verkligen det enda jag känner just nu! helt sjuk. plus att min mami ringde läkaren idag. och jag fick den närmaste tiden han hade, vilket var den 5e maj! och då är jag ju i Paris för tusan! att allting ska vara emot mig, det är så jävuligt. jag kommer faan att hamna i rullstol i resten av mitt liv för att jag kommer nöta ut mina knän. bara för att ingen läkare har tid att titta på dom.

plus att när mami ringde och inte fick någon tidigare tid så var allt dom sa "hon måste vila mycket och inte anstränga knäet". vilket ledde mami till att säga " no more parties för you!". SERIÖST?! alltså jag dör om jag inte får festa, jag gör det. jag saknar så otroligt många vackra människor som jag inte träffat som man alltid träffar när man går på hotellet. jag kan ju inte sluta festa. då kommer jag att bli så emo att det inte finns. jävla liv. jag hatar det!


RSS 2.0