In the middle.

jag tycker inte riktigt om när vädret är sådär mittemellan. haha som förövrigt är ett roligt ord - mittemellan, mittemellan, mittemellan. i alla fall, det är varmt som faan men det är disigt över hela himeln plus att det blåser men vindarna är ganska varma. vad gör man då? och när ens älskling var tvungen att cykla på arbetsförmedlingen, suck. not I'm all alone. ah well, jag får väl ta och lägga mig ner i hammocken och läsa min bok, det hade varit trevligt. men jag såg mig ju beroende av Scrubs igår - igen. nu kan jag inte heller slluta lyssna på Finger eleven - One thing. in löööööööööv. and yeah, appointment för tattoo - check!
sweetness
I'm nothing
without you

Too much of the good shit.


Suman.

okej, då är det bestämt att jag drar mig till storuman över kvällen i alla fall. jag har ingen sprit eller någonting så det blir en socialrunda och sedan hem på kvällen/natten. I'll be off on ungefär 1 timme, då skulle fairy vara klar. vad ska jag göra tills dess, älski drog iväg och spelade kubb med boysen. äta marianne och lira lite gh kanske? jag vet, jag vet. borde skämmas som ens tänker tanken på en inomhusaktivitet när det är sånt fint väder, what can I say - that's just me!
sweetness
fo'evvah

I'm mrs lonely.

alla lämnar mig idag och vill inte vara med mig. sadface no1 - that's me. tur att jag har min familj som alltid vill vara med mig. en biltur i det varma vädret och massa gosaker, det är grejer det!



Adsfagdfgadfg.

jag gillar inte när jag har beslutsångest och när folk inte svarar på sms. everyone knows I'm not a caller. mjeh, hur ska jag göra?! kommer göra fel beslut i slutändan, som vanligt. jag lyckas alltid att välja fel, 50/50 chans och jag lyckas alltid ta den 50 som är fel. hur kommer det sig?

Sunshine, oh dear sunshine.

sjukaste vädret det är idag! I'M LOVING IT. jag har legat ute och läst första boken i Twilight serien hela dagen. dock förflyttade jag mig i någon timma när bestis ringde och tvingade med mig på Lyckan tillsammans med alexandra och martina. men det var nice. direkt jag kom dit ser jag en massa handdukar, en vattenpipa och dunkadunkan hörs på avstånd. första tanken var kevin och co, and it was. shocking.

nu är jag hemma igen och väntar på att papi ska grilla klart maten så jag får äta. känner mig ganska uttorkad även fast jag druckit hundra liter vatten idag, känns det som. kommer säkert få solsting och måste ligga inne i flera dagar - my luck. men jag kan inte hålla mig undan solen nu när den finns framme. jag kunde inte heller prata med Emmoth idag för när jag åkte förbi där var han inte där - bleh. anyways, jag vet ju nu att jag kommer få studiebidraget så jag kan faktist tatuera mig utan att bli skuldbelagd. känns skönt. ut i solen nu igen!
sweetness

Ingen mottagning.

jag har inte haft något internet sen i förrgår, därför jag inte kunant skriva något. fast jag har inte lidit av det så. för det har varit så sjukt bra väder dom senaste dagarna så det är inte sant! jag älskar det verkligen. sol, sol, sol och åter sol. och varmt så att man nästan vill dö för att slippa värmen. men såklart så lider man ut det för i slutändan så är det så himla underbart med sommar!

just nu vill jag ha JOBB.. jobb, jobb, jobb, jobb. men det kommer nog inte gå, eftersom ingen vill ha mig - förmodligen. jag behöver pengar som aldrig förr. ingen klarar sig en hel sommar på 160 kr - ingen! så jag måste hitta något sätt som jag kan tjäna pengar så om vi nu inte skulle få studiebidrag denna månad, vilket jag hoppas innerligt på att vi får! måste tatuera mig nu också, seriöst. hoppas man inte måste betala på en gång..

jag har dock inget att göra just nu för att solen tar död på mig, allvarligt. jag orkar inte vara ute i den så länge till för jag tror jag får solsting. även fast jag älskar den så mycket så är det inte high five att sitta ute och stekas av ingen anledning. jag vill ha något att göra om jag ska vara ute. be with me !
sweetness
miss to hug you

Tråkigt som tusan.

alltså det finns ingenting att göra, helt seriöst. eller så har jag bara ett jävligt taskigt liv. för mina vänner jobbar, i princip allihopa - tillochmed alla i min familj jobbar. detta är jag dock så jävla frustrerad över att jag inte ens tänker ta upp det för då kommer jag bli så irriterad att jag inte kommer skriva klart. i alla fall, det är varmt som faan men ingen sol. även fast jag vet att man blir brun även fast det är molnigt - känns det inte extremt meningslöst att ligga ute och sola utan sol?

jag har ingen cykel - eller jag har en cykel men det är inget lås på den så om jag inte har planerat att bevaka den hela tiden så orkar jag inte ta den. så jag kan bara gå dit jag vill och gå är ju inte direkt min starka sida sen den 17e mars förra året. jag borde börja gymma men jag orkar inte ta mig dit på dagarna. jag borde prata med emmoth om min tatuering men samma dilemma där. allting känns så sjukt meningslöst om man är själv. ensam är stark my ass - jag skulle inte klara mig en dag utan mina nära och kära. not a singel day.

jag har myggbett överallt och det kliar som tusan! it's driving my crazy, helt seriöst. jag måste ju vara en myggmagnet för även fast jag aldrig ser några mygg så får jag ändå myggbett över hela mig. jag tror min kropp utvecklar myggbett av sig själv när det blir sommar. what a bitch! anyways, nu har jag städat mitt rum och känner för att lira GH3. men ska jag verkligen göra det? jag går upp och låter vädret bestämma. är det soligt går jag väl ut och lägger mig i solen - annars blir det GH!
sweetness
I forgot to say out loud,
how beautiful you really are to me


What friends are for.

idag när jag vaknade och orkade mig äntligen upp ur sängen så visade termometern 20grader i skuggan! "riktigt nice" tänkte jag och gick ut på altan där mami satt och glassade i solen på sin lunch. dock så efter 1 timme när jag käkat min lunch och var just påväg ut i solen så blev det molnigt as hell! wth? så började det blåsa småkyligt och jag blev jätteemo och gick in. fast som tur var skrev jag till min fru och beklagade mig på vädret. detta ledde faktist till att jag hoppade in i duschen, klädde mig och cyklade till henne för att äta glass med bea och martina!

vi väntade en evigthet på martina innan hon faktist kom dit och vi kunde fara. fast innan hon kom ringde antis och vi fick då vänta på honom också. sedan drog vi oss på stora lilla bagis och käkade glass i solen! så kom fredrik också efter ett tag och vi skrattade som aldrig förr. tror jag fick magmuskler av det hela - jävulen vad jag skrattade.




nu har jag just ätit och ska förmodligen dra mig ut med ante för han ville så gärna bada.. men jag vet inte jag. jag är inte direkt så på att bada nu, det är lite för kyligt för min del. även fast termometern visar 30 grader i solen just nu, men det säger ju inte att det kommer vara varmt i vattnet. jag tvivlar faktist på det. ante kommer bli så cranky.
sweetness
forever N ever

Oh yes I will.

nu ska jag lägga mig och titta på How I met your mother tills jag somnar!

Pictures, pictures.

jag orkar faktist inte lägga ut alla bilder IGEN. nu har jag lagt ut dom på både Apberget och Bilddagboken så det får räcka. så vill ni kika på bilder från midsommar så är det bara att klicka på någon av hemsidorna. (orden är alltså clickable, om ni nu inte fattade det)

annars så har jag fortfarande sjukaste värken i mina armar så jag känner mig ganska le sådär på rörelsekvisten. därför kommer det att bli en lugn hemmakväll för mig ikväll, första gången på ..? men det kommer säkert bli skönt, men ack så ensamt och tråkigt. jag gissar på att ängkling är igång och knäpper öl igen. endel pojkar.

kommer nog sätta igång lite GH först, eftersom jag fick sådana komplimanger igår att jag måste ju hålla uppe mina skills. fick dessutom höra att jag var snygg, vilket aldrig gör en på sämre humör. så det var ju en riktigt lyckad midsommar kan jag lova. var dessutom über att få träffa resten av min pojkväns syskon. tror jag nästan blev kär i den mindre varianten av dom, haha. äsch, fuck this shit.


sweetness
you make me go crazy

Home, sweet home.

nu är jag hemma igen - skönt.
haft en sjuhelvetes trevlig midsommar måste jag då säga. jag har så sjukt ont i armarna och axlarna så jag kan nästa inte lyfta på dom, haha. då brukar det ha varit lyckat! dock så var det ju lite downs där i slutet, men allt som allt så ägde det fett! stugan vi var i, som var rickards systers, var helt underbar. stor och jättefin inuti. blev sugen på att flytta ut i ingenstans själv och skaffa mig en stuga. riktigt fint med vatten och allt. men ni får mer uppdatering sen - och massa bilder förstås!


sweetness
inlove

Im my world, there's only you.

okej, nu är min dator helt förstörd. jag tror jag har ett virus som äter min filer sakta men säkert. för jag får felmeddelanden hela tiden om att den inte kan läsa över minne på massa filer, och så börjar allting sluta funkar eftersom. nu funkar inte firefox alls, eller internet överhuvudtaget. och nej, det är inget fel på vårat internet. så just nu har jag slutat sitta vid datorn. det enda jag sitter är om jag orkar ta tag i våran bärbara (this one) och sätta mig ner och skriva.

just nu sitter jag ute i värmen och skriver och njuter av att jag faktist kan leva idag. låg i sängen/soffan hela gårdagen och vred mig i smärta. snacka om att mensvärk is not the shit. 11 timmar konstant smärta, det ni killar! vi hade dessutom inge ipren eller smärtstillande. tog 1 alvedon och 1 voltaren men jag ville fortfarande kräkas av smärta. ah, not nice kan jag lova. tur att ängklingen kom och jag somnade tillslut.


mami var och köpte massa tabletter åt mig idag som tur var. så jag slipper känna en vilja av att dö. vet dock inte vad jag ska göra utav dagen. men jag måste duscha och kanske packa en liten väska tills imorgon. jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. varför ska det vara så jobbigt att vara osäker på sitt utseende, usch!


sweetness

seasons of love

Att leva utan jobb och liv.

folk som inte ger andra folk jobb borde skjutas, haha. jag har 250 spänn kvar som jag ska leva på fram till nästa månad - och då är jag i hopp om att vi får ett sista studiebidrag. om vi inte får det så är jag körd, fullkomligt körd. jag har inte råd att göra någonting. skulle ju dra mig till storuman nästa helg men alltså jag har ju inte råd till det. i så fall måste jag leva på en kvarting på en kväll och inte äta för mer än typ 100 kr. yay, what a partynight! jag måste verkligen ha ett jobb. jag tar snart vad som helst!

midsommar är väl det jag ser fram emot just nu då. ska följa ängkling till hans systers stuga och fira min midsommar där! kommer säkert bli kul. can't wait to be there. tur att jag har den bästa pojkvännen i världen, annars hade jag nog inte klarat mig särskilt länge.

nu ska jag lira lite GH3, kanske fundera på om jag blivit sugen på något att äta. jag gav det ett försök förut men ingenting vi hade kändes lockande i min mage. om jag får spela lite och svälta en stund så blir nog tillslut allting gott ska jag se. FUCK THIS FUCK WEATHER btw.

sweetness
I do not exist
without you.

För jag har tagit studenten, fyfaan vad jag är bra.

jaha, då var det över då. jag har haft det så sjukt otroligt underbart i helgen så det finns inte! jag kommer sakna allihopa i  mina klass så sjukt mycket så jag vill nästan bara gråta när jag tänker på det. jag har haft så underbart roligt med dom nu i 3 år och vi har nästan blivit som en stor familj. I'm just loving it.

jag har som sagt haft fullt upp i helgen med att ha kul - supa med vänner. så jag har inte haft så mycket ork kvar att skriva blogg med. när jag väl varit hemma har jag och ängkling legat i sängen eller soffan och varit allmänt döda. jag kände mig dock extremt gammal igår när jag vaknade upp och det första jag tänkte var "ska jag festa ikväll med, oh gud så jobbigt. jag vill bara sova tills jag blir 90!". då kände jag verkligen, "har det blivit så pass att jag inte orkar festa 2-dagars längre?". inse hur jobbigt det kommer att bli på åselemarknaden då. jesus.

i alla fall, fick en massa underbara saker på studenten också. bland annat en ny kamera ! LOVE. äntligen så kan jag nu fota mitt liv igen så att jag minns vad jag gör om dagarna, haha. har varit lite jobbigt att fota med telefonen eftersom den suger. så jag har inte varit så taggad på att fota mitt liv. men nu ska det bli ändring på det! så nu ska ni också få bilder på mitt otroligt underbara halsband jag fick av mina föräldrar också. it's just so me!


med detta så ska jag ta och lägga mig. sommarlovet börjar på riktigt imorgon och jag har bestämt mig för att ta tag i vissa saker nu. blir till att försöka vara aktiv imorgon, bara det inte regnar. vet inte om jag orkar gå i regnet. we'll see.

sweetness
I like you as
a fat child likes candy
- you're my sunshine

NV3 FTW.

3 timmars sömn är inte allt för fyskam faktist. det kan ju ha varit värre. och jag kan ju lova att det var lätt värt det. ni pussies som gick hem och la er i förtid kan ju få ha eran 1 timmas mer sömn men hundra års mindre liverfarenhet! kan ju lova att vi har haft det roligast ikväll no matter what. I won't give this night away for anything. NV3 -09 fo' life. <3

The phone is ringing.

galet vad jag har rännt idag. för det första så kom jag ju hem kring halv 5 imorse så det var ju lol. sen skulle jag egentligen upp kring 10, men jag var säkert full fortfarande då, så jag sket i det. sovde bort dagen tills emanuel ringde kring 1-2. fick skjuts med honom till Tannsele där vi fixade ihop vårat flak. sedan så drog vi oss till stan, dollar - ica, köpa massa stohej och sprayflaskor. sedan gick jag med stressemanuel på stan och hjälpte honom med diverse saker. nu måste jag äta och powernapa jävulen eller något så jag får mig någon sömn inatt. det kostar att ligga på topp! dessutom känner jag mig populär idag för min telefon ringer och plingar hela tiden, heh.
sweetness

The return of the key.

jag sover så oroligt nu när jag sover själv. jag tror att jag har vant mig vid att det ligger någon bredvid mig att jag blir orolig omedvetet och vaknar flera gånger per natt för att förtvivlat söka efter den del av mig som saknas. det suger att vara två, ensam är stark. att jag alltid lyckas falla i det, I'm cursed. or blessed?

jag lyckades också förstöra min dator igår, wiho. jag är så himla duktig. skulle uppdatera mitt Service pack, eftersom jag har Service pack 1. vad kan man göra med Service pack 1 - ja, precis! så jag fixade ner det och installerade det. gick ju smidigt och det stod att allting var klart och att datorn skulle reboota. vilket den gjorde.. om och om och om och om igen. den slutade alltså aldrig! det gick inte starta den i något felläge heller, wth? så jag blev förbannad och rebootade hela hårddisken och nu är den som ny!
känns verkligen nice, har länge tänkt göra det men aldrig orkat. nu fick jag det i alla fall gjort, förlorade bara lite enstaka grejor men ah, det som inte dödar det härdar. som tur är har jag ju bärbar hårddisk, så alla bilder och musik och shit finns ju kvar.

var på skolan idag, lol. känns som att jag inte varit där på evigheter. som att jag redan haft sommarlov och är tillbaka igen, flummigaste dagen ever. drog och käkade glass med bestis, benji, jossa, sofia och mathias. det var sjukt gott och framför allt otroligt trevligt.



när vi sedan var tilbaka på skolan så hade vi någon studentgrejs och pratade om hur vi skulle sitta på studenten och hur vi skulle ta emot våra betyg. blablabla. så sjung vi studentsången såklart!
sedan snackade FR5 om betyg och våran otroligt underbart störda lärare som gjort fel och är ja, inte bra helt enkelt.
efter detta så var det dags för att städa ur sitt skåp och lämna in nyckeln, den sista nyckeln man kommer använda. min skåpnyckel till skåp 146, det är sorgligt. känns faktist tragiskt att man måste lämna klassen och allting bakom sig. I'm going to cry.



dagens kommentar!

Josefine: Är du säker på att du inte är 80 Andreas?
sweeetness

Livet utan liv.

jag fattar inte folk som inte har något att göra om dagarna, hur kan man leva så? jag blir jätteless på att bara vara hemma och göra ingenting, även fast jag får vara med min älski. men det är lixom tråkigt att bara vara hemma, plus att jag får dåligt samvete över att jag stänger in mig. tur att jag måste till skolan imorgon, känns som en lifesavior.

som sagt, jag har varit med rickard hela dagen idag. vi har myst och lega och sett på sjukdommar och roliga djur på tv, haha. det var ju faktist trevligt, men mest för att jag fick vara med honom. nu har jag bestämt mig för att jag måste hitta på något. det dåliga värdet gör mig bara tjurig. som min mami verkar vara just nu, så jag vill ut. undra hur länge emmoth har öppet....
sweetness
my own

Lazygirl of lazyness.

jag har faktist inte orkat att uppdatera min blogg, därför jag inte gjort det. har allmänt bara slöat idag, legat i sängen/soffan med älski och sett How I met your mother, någon barnfilm på Cartoon Network och lirat Soul Calibur 3. det har alltså varit en winwin dag för mig idag, and I'm liking it.



gårdagen var seg som tusan! trodde aldrig att jag skulle få något gjort, alls. men så kring 23.00 så kom bestis och hämtade upp mig och så körde vi emot Kattisavan för att hälsa på Jennie och hennes party. plus också för att älski hade ringt oss båda och visst hotat bestis att bli riktigt arg om han inte kom dit med mig, haha. he's too cute when he's drunk. och drunk var han, jösses. och det var nog dom flesta som var där. det var riktigt trevligt med vadslagning, kevin som stoppar upp jordnötter i näsan och sedan tappar bort dom där, en hemfärd som heter duga. vi slängde in johan och kevO i skuffen för det blev så många i bilen. johan ställde sig mitt på vägen och pissade en ring runt sig när vi stannade på pisspaus.

väl hemma i lycksele utanför kevins hus så fick vi oss en smärre chock när vi öppnade skuffen. där låg en naken johan, dock inte så ovanligt, men också en naken kevin, har jag hört. kevin drog på sig sona behörigheter medans johan hoppade upp helt näck och löpte hem till sig i sin birthdaysuit. väl hemma drog han fram spriten och hällde över sig, vilket ju var en upplevelse i sig. bestis släppte sedan av jag och älski hos mig och jag somnade förvånandsvärt snabbt, lol.



life's simply not a bitch, kan jag säga med säkerhet. I'm just lovin' it. och för att trotsa teds mami - det bästa händer efter klockan 2 på natten!
sweetness
I like you.

There's just no time.

jag har alldelens för lite tid just nu. det finns så mycket som man ska hinna med att jag inte klarar av det. jag har matteprov imorgon som jag egentligen inte har tid att göra, och jag har absolut inte haft tid till att plugga det. så jag kommer förmodligen att få ungefär 1 poäng, om ens det! sen så måste jag ha sär med Johanna, fast apparently har vi religion imorgon, och det hinner jag verkligen inte! så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... there's just too much to do and too little time.

nu ska jag i alla fall gå i säng, så jag får lite sömn. jag är hungrig som tusan men har inte haft tid att äta. fullt upp är vad jag har. vet inte riktigt hur jag ska klara mig imorgon. jag kommer att dö av stress. kommer sluta med att jag ligger på golvet i min balklänning och hyperventilerar. ja, ni vet i alla fall vart ni ska börja leta om jag saknas.

måste också dela med mig att jag har den underbaraste killen i hela världen. han överraskade mig med mjukglass på sängen i gårkväll. jag låg och tittade på How I met your mother and he just knocked on my door. sweetest thing ever. you make me so happy sunshine :)
sweetness
sweeter then candy

Oh how tomorrow is on my mind.

imorgon smäller det, jag kan inte fatta det. jag kommer dessutom aldrig att fatta varför just jag ska gå på balen. jag är den skyggaste människan ever och hatar när folk tittar på mig. hur sjutton ska jag klara av att ha flera hundra människor som står och tittar på just mig. och fotograferar mig, omg. ah well, jag får försöka att inte tänka på det så mycket. kanske det går bättre.

sitter och har sär just nu, det går inte direkt som planerat. jag är trött som tusan och hungrig, vill bara härifrån! tycker att bestis ska sluta med sitt prov nu så vi kan dra oss härifrån och äta glass! ah, när man talar om trollen! ciao.
sweetness

Moving forward at the speed of snail.

jag är så seg av mig just nu alltså. jag måste verkligen sluta sova bort mitt liv! kommer bli skönt när skolan är slut och sommaren är helt fri, kan jag göra lite som jag vill utan att ha dåligt samvete. då kommer jag ta tag i allting och verkligen göra något av mig själv. just nu känns allting bara så jobbigt, och det finns bara en människa som gör mig lycklig.

jag kommer bli supersjuk tills på fredag, jag lovar! det är verkligen något jag inte vill, så självklart kommer det att slå in. fast nu har ju regnet minskat och det visas ska bli sol också på fredag. kanske inte kommer bli fyskam väder ändå. bara det inte regnar är jag glad!

bestis verkar vara upptagen med serier, som vanligt. dude, it's not normal. förutom om man ser TBBT eller South Park förstås. då är det normal as hell. ah well, jag börjar redan bli trött och det är ett bra tag kvar innan jg får gå och lägga mig. tur att man har sovmorgon imorgon. it's going to be awesome!!


mami provade göra balfrisyren igår också. jag kände mig som guldlock!
sweetness

RSS 2.0