Segdeg.

alltså jag fattar inte. varför är jag så himla trött? igår så drog jag på duvan cup kring halv 9 typ, och när jag kom fram så sökte jag åt roberto. men alltså jag givk typ runt som en himla zombie och kände mig helt felplacerad. jag skulle ju upp och dela ut bröd på lördagsmorgonen så jag tänkte dra mig hemåt tidigt, men så blev det ju inte. klockan blev kvart i 1 innan jag klev innanför dörren hemma. så skulle jag upp halv 6, wiho. men jag klarade mig, delade ut bröd och sov sedan till 1 på dagen.
mami kom inklamandes kring 2 så jag såg klart House avsnittet och följde med henne till mormor där jag la mig och tittade på filmer på mig själv när jag var liten. cute. sedan fixade jag massa saker och drog till Duvan cup igen. socialade med roberto igen innan jag var tvungen att gå till bästis för mat. när jag kom dit så hade han lagat klyftpotatis och lax! himlars så gott. min bästis är det bästaste bästisen i världen :) hih

nu sitter jag och väntar på att han ska duscha klart så att vi kan dra någonstans? det blev fest och utgång ikväll, så vi får se vart kvällen leder oss. vi ska nog dra oss till mandis snart innan hon blir helt crazy, dramaqueen.

Duvan cup.

nu så har jag bara in särlektion kvar av dagen och sen är det tack och hejdå. dock kan jag ju inte säga att det är tack och hejdå till skolan eftersom detär duvan cup så jag kommer väl att vara här mer än jag varit här på hela veckan. ah well, allt för nöjdet. känns ju jättevärt att ha varit här idag, 2 timmar lektioner på hela dagen - eh?
ska bara göra lite biologi och seda träffa Robert på busstationen kring 2. måste följa den vilsna Åsele/umeå bon till Team sportia, like it's hard to find. ;) sedan så vet jag faktist inte vad jag ska göra. jag känner mig jätteemo för att jag inte kunde fara till skeå och vara med mina underbara flickor idag och imorgon, men som sagt så måste jag ut och dela ut bröd imorgon så om jag inte vill spendera hela natten åt att åka buss tillbaka till lycksele och sedan dela ut bröd halvt i fyllan. så jag valde att stanna, plus att jag vill ju inte att Robert ska gå vilse, hah.
anyhow, det blir visst fest imorgon för min del. jag hade ju planerat att inte dricka något men jag fick en himlars massa vänner över mig som verklen ville att jag skulle fara ut, så jag gav efter. dock krävdes den ändå ganska mycket för att jag skulle ge mig, för ovanligthetens skull. jag känner mig redan trött och kvällen har inte änns börjat.

Älskade Sofia.

idag så fyller min söta Sofia Rönnberg 19 år - grattis! så jag har kramat henne massor idag och sedan var jag nyss hos henne och åt tårta i mängder. jag kommer nog inte kunna äta på flera dagar efter all tårta jag ätit. dom hade ju bannemig 4-5 tårtor! plus en massa bullar och muffins och sånt, himlars. men gott var det, tack för allt :)

jag och bästis drog ut och körde en sväng efteråt för att smälta maten, heh. fast alltså jag är så himla trött så det finns inte, jag måste verkligen sova nu! har sovmorgon imorgon men måste ändå upp och duscha och läsa historia.

Forever and today.

dagen har handlat om en sak och en sak only - föda! det känns som att jag har ätit hela dagen, bara ätit och ätit och ätit. först så käkade jag ju frukost på morgon. så gick jag till skolan, hade en särlabb och sedan 45 minuter programmering - eh? sedan så bestämde vi (jag, frugan, bästis, bea, josefine och benjamin) för att vi inte ville ha korv så vi fixade oss mat på annat håll. det blev en Á la knutn för min del, som käkades hos Josefine.

sedan så gick vi tillbaka till skolan, 13:35 så hade jag franska i ca 1 timme och sedan var det slut för dagen. jag och bästis skulle till biblioteket för att fixa böcker då och frugan följde med för att hon inte hade något annat för sig. vi fick sedan för oss att gå och fika på bageriet, även fast det kändes som att vi nyss hade ätit. så vi satt oss där och proppade i oss en massa gott! vi lyckades faktist sitta där tills klockan 4!

bästis skjutsade hem oss och direkt jag kom hem så frågade mami vad jag ville ha från frasses! herregud. men jag beställde bara lite pommes och smältost -tänkte att jag fick inte i mig mer! när vi fått maten och ätit klart så blev papi sugen på godis, så mami och jag åkte till dollar och inhandlade massa godis -seriously?! så nu kan jag lova att jag inte vill äta på flera dagar. allt som man stoppar i munnen, tuggar och sväljer äcklar nu mig rejält! tack och farväl till mat for now. och hej och välkommen min goda sömn!

Behind the glass.

vanlig dag, boring as hell. dock så blev jag bjuden på lunch av mami, vi åt kycklinggryta på Indo - gott! sedan så fick jag ner en klasskakebit i magen efteråt också, mums. det var nästan lite roligt att komma tillbaka till skolan efter det, jag var glad. kan ju också bero på att jag bara hade matte E och särlektionen kvar, det är ju inte så jobbigt. jag älskar faktist mina särlektioner, dels för att jag kallar dom särlektioner och kan skylla på att jag är sär ifall jag behöver, heh. anyway, drog på stan med bästis och mandis efter det. vi köpte hårfärg, nudlar och nötter. påvägen hem träffade jag tillochmed min vackra fairy på lillebageriet. hon satt där med sin broder. alltid trevligt att se ett fint ansikte!

hem och åt, inväntade vänner senare. två stycken bangade men bästis och mandis kom i alla fall, nice. vi hade tänkt att plugga, men som vanligt så blev det ju inte så. vi började med att kolla på youtube klipp på komiker och det slutade med... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. men det var roligt. sedan drog dom hem strax före nio för mandis ville hem och se House. så jag la mig och såg på House and here I am. nu så ska jag lägga mig och sova för att jag måste duscha innan skolan imorgon, drygt! plus att jag måste till skolan halv 9 för att göra en säruppgift - värt!

jag satt dessutom att posade i mamis hemlånade glasögon bara för att jag tycker det är snyggt med glasögon! ibland så önskar jag att jag hade det, i alla fall ett litet synfel så att jag fick ha glasögon ibland. typ, läsglasögon? ah well, you can't have it all.

Back from basic.

home again. nu har jag varit iväg och sett twilight - oh herre min skapare!
nog för att jag blev besviken i början eftersom att mina förväntningar om Edward var höga och i princip krossades när jag såg honom, han var inte alls lika snygg som jag trott. men under filmens gång så ändrade jag snabbt uppfattning. jag kan ju säga att jag inte skulle tacka nej om han kom och knackade på min dörr. that's what I call a gentlemen, I wonder where my Edward Cullen is.

sovmorgon imorgon, nice. men jag tror dock att jag ska lägga mig nu - är ganska trött. blev nog helt exhaused av att se på twilight, hah. i alla fall, det blir skönt att få sova riktigt länge. helst eftersom jag hade svårt att somna igår. anyway, twilight - if you havn't seen it, do it.



Stab my back.

hur meningslös känns inte skolan ibland alltså. jag har inte ansträngt mig på någon lektion jag haft hittills, spank on me? jag orkar bara inte. fysik känns helt way away, programmeringen så kan jag inte göra så mycket och historia har aldrig - och kommer aldrig vara - kul eller intressant. så har man ett jättehål mitt i allting och man kan inte fara hem för att man inte kan gå så långt, plus att det skulle ta hundra år innan jag var framme då.

sista lektionen har jag databaser, i slutet av dagen - värt! sedan så måste jag välja att vänta 1 timme på att mami ska sluta eller så måste jag gå och gymma 1 timme och lukta äckel när jag ska på syntestet - hm! jag funderar faktist på att vänta en timme på mami, really.

anyway, så har jag blivit medbjuden på bio ikväll. twilight. jag, ante, alexandra, bea och kanske sofia och josefine ska med. det blir nog trevligt. jag föreställer mig själv där, sittandes och äta godis och dricka dricka - men hey, jag hade ju lovat mig själv att sluta med det igår. detta kommer faan aldrig att gå för mig. sedan så ville manda att jag och ante skulle vara medhenne och plugga - och äta godis, omg. jag kommer aldrig klara av att leva utan gott, det går bara inte. ah well, det går när det går!

and yeah, enjoy the wonderful Alexander Evans. jag var tvungen att ladda upp en bild på honom, det går lixom inte att sluta när man väl har börjat!

True elegance.


Älskvärd helg.

gårdagen var helt fantastiskt!
vi blev tillfrågade att följa med våra kusiner att äta thaimat på djurken, so I went. since I love thai food. så jag gjorde mig i ordning för fest senare på kvällen så jag var väl den snyggast, och mest utmanade, klädda människan i den byggnaden. kände mig lite som en outcast där i softar Lycksele. ah well, fick samtal av flickorna senare och blev guidad till Annie där jag satt och blev fotad och shottade jäger! Marie ringde och det blev så att vi skulle bege oss till Samuel residence.

väl där så blev det massor med kramandes och spelandes av Med andra ord. som dock sjönk ut i sanden och dog eventually. kring halv 11 så drog vi oss alla till hotellet, med tanke på att det var gratis inträde fram till 11. sedan så fortsatte kvällen precis som vanligt som den gör när man väl kliver innanför hotellets portar - dans, dans och åter dans. man tar en paus då och då för vätskepåfyllning, annars lever man sitt unga liv på dansgolvet. förutom Marie då som har blivit gammal ;) - <3 - anyhow, så blev jag ett emo i slutet och blev övertalad av Ida att följa med henne till Samuel och sova med henne. så vi tog husnykeln och fick skjuts av Patrik. vi stal oss varsin t-shirt av mannen och sedan hans säng, la oss till rätta och såg wall-E.

after a while så kom Marie, Samuel och two guys med pizza! jag fick mina efterlängtade chips och låg mest kvar i sängen och kände hur livet lekte. vi gick till sängs, jag och Ida såg klart filmen. eller jag såg den och Ida snarkade. puss. filmen var bra och jag somnade in extremt snabbt efter den slutat. fick en jättegod natts sömn med lite underlig dreams-not dreams närkontakt av Idaho, heh. ah well, it was nice.

denna dagen har i stort sett bestått av film i Samuels säng, hah. vi har sett oss igenom minst 4 filmer och några youtube klipp dessutom. jag drog mig hemåt kring 4 när mami kom och hämtade mig i koppling med hämtmaten. hem och äta mat och sedan satte jag mig framför min älskade burk som vanligt en söndagskväll.

underbar helg med underbara människor. hoppas att det händer snart igen. fick förslag om recheck nästa fredag, det lutar mot att jag följer med. ah well, nu måste jag sova. upp och duscha imorgon innan skolan kan jag lova! good night :*

There are no holes in her shoes, but a big hole in her world.

Going back to the corner where I first saw you. Gonna camp in my sleeping bag, I'm not gonna move. Got some words on cardboard, got your picture in my hand, saying - if you see this boy can you tell him where I am. Some try to hand me money they don't understand. I'm not broke, I'm just a broken hearted girl. I know it makes no sense, but what else can I do. How can I move on when I'm still in love with you.
'Cause if one day you wake up and find that you're missing me, and your heart starts to wonder where on this earth I can be. Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet. And you'd see me waiting for you on the corner of the street. So I'm not moving.
Policeman says, love you can't stay here. I said, there's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year. Gotta stand my ground even if it rains or snows. If he changes his mind this is the first place he will go.

more love.


Fundering.

Varför är det så mycket som händer just nu? Människor går bort, försvinner, rymmer hemifrån, det är folk folk folk överallt. Det är människor överallt och alltid något som händer, finns alltid något att göra. Är det så att man har kommit upp i åldern, eller delen av livet, då man hänger med i allt som händer? Har man kommit till den perioden när man lärt sig öppna ögon och öron för att verkligen få fatt i allting som faktist händer runt omkring en? Eller är det bara så att det är ett hektiskt stadie för allmänheten?

My little fairy.



Min älskade Marie Karlsson fyller 20 hela år idag! Grattis på dig!
Ska krama sönder dig imorgon när vi träffas ;*

säärlek.


Vissa saker.

Vissa saker stör mig så enda in i helvetet. Som att ta andras saker till exempel.
Jag menar, låt andras saker vara. Om en cykel står olåst, låt den vara! Seriöst, vafaan ska du med den till? Du kanske kommer använda den en gång, bara för att det var jobbigt att gå hem just den dagen. Then what? And what if it had been your bike. Eller du kanske inte har en cykel just för detta, att den kan bli stulen. Men guess what, om det inte fanns folk som dig så skulle du inte behöva oroa dig över att din cykel skulle bli stulen! FUCK YOU, säger jag bara. Den cykeln hade personligt värde för mig, det var faan min gammelfarmors cykel - how DARE you. Om jag får tag i dig så kommer du önska att du aldrig blivit född. Ynkliga människa.

Andra saker som stör mig är folk som låtsas att dom är någon annan. Seriöst? hur jävla värt är det. Och sedan försöka få folk att göra saker för dig, perversa saker. Har du inget bättre för dig eller? Och om du nu ska låtsas att vara någon annan, gör det ordentligt. Random hotmailadresser, random msn namn och bilder från hemsidor? Seriously.. kan folk inte bättre these days?

Ah well, nu ska jag inte klaga mig mer. Bums i säng blir det, and that's it. Nighty folks!

--
allting påminner fortfarande om dig, why? jag hatar att inte kunna göra vad jag vill utan att jag ska måsta tänka på dig. om du inte vill vara hos mig THEN GO AWAY. bort från mitt sinne, bort från mina tankar och bort från mitt minne. sluta plåga mig.

ehl-åh-whi-i

gief mig hårförlägning! nunununununu. <3


Fuckfuckelifuckfuck.

alltså jag är så gaaalet uttråkad så det finns inte. måste börja ta tag i mitt liv nu - seriously! alltså jag har ungefär suttit och töntat mig framför datorn varenda dag sen skolan började. direkt jag kommer hem så sätter jag mig framför datorn och nördar antingen något spel eller någon serie. dom senaste dagarna har varit värst faan. då har jag stängt in mig på rummet och typ legat och sett på film och inte pratat med någon i princip - I'm starting to get FUCKED UP. detta måste sluta nu och så är det med det.

var och tränade idag, heeelt jävla otroligt vad jag har blivit svag - har jag supit bort den lilla styrka jag hade eller? apperently. i alla fall, måste började träna mer allvarligt nu, orkar inte med detta - bleh. ah well, det blir väl som allt annat - inte av alltså.

min älskade marie fyller dessutom år på fredag, 20 fucking years ;) så jag hoppas på mycket dans med födelsebarnet på hotellet sen. fast du förväntade dig väl inget annat heller troligtvis, höh. ah well, det är bara att tagga och värma upp i veckan då.

när ska detta ta slut? well well, tror jag ska lägga mig och slumra in nu. även fast jag har sovmorgon. men jag festar ju och sover så jävla mycket varje helg så jag hinner ju vända på dygnet varje helg, bleh. I hate myself. good night, ciao.

I hate to see you cry.

Det finns mycket som får dig att tänka och mycket får dig att tro. Att kärleken skrämmer dig, att aldrig slå dig till ro. Livet kan vara jobbigt och stretar emot. Och smärta är en sjukdom som helt saknar bot. Men lycka finns i oss alla, om även svårt att finna. Det finns mycket vi stressar om för att lyckas hinna. När tiden är knapp, så finns det alltid hopp. För alla deltar vi, i livets kretslopp.

Pain throws your heart to the ground. Love turns the whole thing around. Fear is a friend who's misunderstood, but I know the heart of life is good.

Hade jättetrevligt igår, både i bocksliden och på hotellet. Jag är glad att jag har alla mina vänner som jag har och jag är glad för allt vi gör tillsammans. Bilder och så kommer upp senare när jag orkar med det, jag har bara degat idag så jag är lite seg. Tillbringat hela dagen åt att ligga i sängen och se på Sex and the City avsnitt och Scrubs. Har också laddat ner en massa filmer helt random, så jag håller på att se Dan in Real Life just nu, it seems good. Känner mig typ helt deppad idag, kanske för att jag inte sett dagsljuset änns idag. Ah well, bara att lägga sig att sova och invänta nästa dag. There's always a tomorrow.

Love's not a feeling, it's an ability. I don't feel very gifted right now.

Kärleken är svår.

Goose bumps.


älskar, älskar, älskar, älskar, älskar.
sing to me, oh you just sing to me.
your voice just sings to me.
<3

Let's dance.

Det känns som att juryn har lite emot Kitty faktist. Det finns dom säm var sämre än henne men ändå så fick hon så galet dåliga betyg. Jag tycker om Kitty, hon är alltid en färgklick och en solstråle vart hon är och det är roligt att se på :)
Dock så tycker jag att Laila var klart bäst och jag kommer nog aldrig tycka om Blondinbella, faktist. Jag klarar bara inte av hennes sätt eller attityd. Ibland känns det bara som att hon försöker vara smart, men med hennes liv och utseende och allt så låter det bara inövat i mina öron. Men vi har ju alla olika åsikter och synpunkter i allt, nu ska jag inte babbla på så mycket mer. Nu ska jag bara se slutröstningen och sedan tror jag att det blir godnatt kanske? I alla fall, helgen är helt luddig och vi får verkligen se vad som händer! Good night med er alla! Ciao.


160109

Är dom seriös?!
Jag måste bara dela med mig av chocken jag fick imorse när jag steg upp och tittade på termometern. Jag hade sovit med fönstret öppet, så ni kan ju gissa hur det var att kliva upp!
Nu blir det snart skola, en lektion idag, osch! Ciao.

150109

Dagarna går förbi så himla fort alltså, jag hinner ju knappt leva som det är. Torsdagar är mina enda fulla skoldagar, så jag är ganska slut på efter idag. Fick skjuts ner på stan av papi efter skolan så jag fick köpa mina efterlängtade pennor, så nu är min scrapbook i princip färdigstajlad - riktigt snygg vart den.
Nu är det bara att vänta på att året ska gå så att jag får sätta in massa härliga bilder och minnen som jag får under året, jag längtar så!

Sedan så måste jag ta upp mitt största I-landsproblem för tillfället - det finns för lite South Park avsnitt! Jag har snart sett igenom alla 12 säsonger som finns, har bara 5 avsnitt kvar, det känns tragiskt as hell. Men men, får hoppas på att dom ritar ihop en mass avsnitt snabbt och skickar dom till mig (man får väl drömma. I alla fall, nu ska jag lägga mig och nörda något avsnitt till och sedan ska jag sova. Sovmorgon imorgon men jag lägga mig i tid ändå, kan vara skönt med massa sömn. Ciao!



here it is!
framsidan i alla fall :)

140109

Today has been a normal day, ungefär.
Har inte gjort särskit mycket idag, och då menar jag det. Jag hade 2 lektioner på hela dagen, eh? Sen så drog jag och Ante till bilverkstaden i onödan för att han fick ändå inte lämna in bilden förns nästa vecka, mjeh. Sen så har jag PA möte med Andreas idag, det var ganska givande. Fick ihop lite med konkret vad vi ska kolla efter och så, och jag fattar inte varför jag inte börjat tidigare. Ah well.
Sen så var Angel D på skolan idag! Blev glad enbart av hans närvaro under samma tak, så det var nice. Miss to see your face, my love.
Anyhow, resterande av dagen så har jag inte gjort något värt. Jag har gymmat med Ante och hela kvällen har gått åt till att sitta och pyssla med min Scrapbook 2009, dock så har jag bara gissat överallt på den, jag behöver en silverpenna för att slutföra allt. Ska på stan inom en snar framtid, hoppas på imorgon, och fixa pennan så jag ska lägga upp en bild på den snygga boken snart!

Annars så säger jag god natt nu! Är förstörd av allt bloggläsande idag, så egentligen är jag bara sur! Nighty

Photomaniac.

Jag har blivit helt galen i kort nu alltså, crazy. Jag har suttit hela kvällen och trixat med kort, och nördat South Park, så jag är typ helt psyk i huvudet. För jag drog till dollar med mami efter skolan och inhandlade massa saker bl.a. massa ramar, klistermärken, block och en fotobok. Jag fick världens snilleblixt idag så jag var tvungen att dra dit. Jag har tänkt att göra en fotobok om mitt 2009, hehe. Så jag köpte en tok svart bok so jag ska bokföra allt roligt som händer mig under detta år. Just nu vill jag bara att året ska gå jättefort så jag får skriva in massa saker i boken så den blir full ;D Jag är helt hyper på idén.

Annars så har jag faktist inte gjort något särskilt idag, dagen har känts ganska meningslös. Jag har gått skola som vanligt, haft massa långa och tråkiga lektioner, i tråkiga ämnen. Jag försöker hänga med i allt och inte komma efter redan i början, men jag fattar inte intresse i något. Jag känner mig som en patetisk liten människa. God natt.

..

oh how I miss the sound
and how I miss the touch
so I miss the living in life
and everything as such

through empty halls
and things you can't see
I follow the darkness
right home to me

sixteen thunderstorms
and all are for you
I hate what you have done
and what you can do

there's people who care
and there's some who don't
I can't see you do these things
or more precis, I won't

things brings me down
I hit the ground and loose it all
why do I bother to rise again
if just do be able to fall

.

Life is unfaire!

Födelsedag.

Ja, då var man19 år då. Vet inte varför man fyller 19 och jag försöker fortfarande lista ut vad jag har till fördel med detta, få se om jag kommer på något. Dagen har inte varit särskilt speciell, det var väl mest gårdagen som var speciell. Idag har jag bara vaknat, klätt på mig och suttit vid datorn tills mormor, farmor och farfar kom förbi och käkade den extremt maffiga och utsökta tårta mami gjort till mig som jag önskade.
Fick massa fina presenter, bl.a. skor, kläder, pengar, presentkort, godis och en fotoskrivare - så nu är jag fullbordad. Nu kan jag leva mitt liv till fullo med sakerna som har störst del i mitt liv (förutom mina älskade nära och kära) musik och FOTO. Jag har redan skrivit upp dom 5 kort jag fick med i kartongen. Det var galet lite och det sög, papi trodde det skulle vara 35 kort, för det hade dom sagt på affären. Men vi ska köpa mer och beställa fler färgpatroner, så det är väl i princip bye bye till mina väggar för dom kommer inte synas till något mer. Jag kommer spring på dollar och inhandla en himla massa olika ramar och så kommer jag printa ut en massa kort och sätta överallt. Så nu får jag äntligen det som jag älskat efter så länge, en fotovägg! Me like!


Tack så hemskt mycket mami och papi, you are the best! Me love you long time <3


Gårdagen var suverän! Det kom inte så himla mycket folk till mig ändå, många bangade och många var sjuka, usch. Fast det blev jättetrevligt och vi pratade och drack om vartannat. Kring 10 drog vi på hotellet, fri inträde. Vi dansade och drack om vartannat där också, träffade massa fina människor. Klockan 12 så fick jag massa kramar och skrik och mina älskade vänner önskade en grattishälsning och Rock away av Djen, dock så missade vi alla hälsningen (om hans änns sa den) men låten hann jag med om!
Sen att kvällen blev ett fjasko senare och att allting slutade i gråt är en annan sak. Jag försöker förtränga allt det dåliga idag, men det går inte så bra. Men det är min dag så jag förtjänar att vara glad, ska försöka glädja mig åt min älskade skrivare nu.

Tack för igår alla mina älskade vänner, jag är väldigt glad att ha er i mitt liv och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Jag hoppas att ni vet det. <3


Utkast: 1  Marlene..

1   l   l   w
9   i   i   i
    f   v   t
y   e   i   h
e       n
a   g   g   n
r   o       o
s   e   h
    s   e   s
f       r   o
o   o   e   u
r   n       l
        i
n   b   n   a
o   u       n
    t   m   d
u       y
s   s       a
e   t   l 
    i   o   b
a   l   n   r
t   l   e   o
        l   k
a   f   y   e
l   a       n
l   l   w
    l   o   h
    s   r   e
        l   a
    a   d   r
    p       t
    a
    r
    t

How you think it oughta be.

Första skoldagen idag, "jippie". Den sög ganska så hårt faktist, även fast det var jättekul att få träffa alla igen.
Hade i princip nästan ingenting idag. Religionen började med att vi pratade om Maja, tack för att ni drog upp det - igen. Sedan så hade jag franska, där vi pratade franskaresa och jag blev helt övertaggad - omg! På programmeringen som vi hade sen så tog det mig 45 min innan jag fick igång datorn och programet, och då var det 15 min kvar av lektionen - hehe. Efter den värda lektionen så åt jag och hade inte databaser så jag väntade in fysiken som började 14:20.
När det extremt värda lektionen började så satt jag och kollade på South Park filmen på min iPod tills Andreas sa att vi slutade för dagen - öh? Så jag, Moa, Ante och Josefine drog på dollar och sedan på trädgårdshandeln för att köpa ljus och blommor till Majas minnesstund senare.

När jag kom hem så fixade mina ljus och mamma kom hem med blommor. Jag satt och väntade på Ante tills han kom och vi hämtade upp Anna m.fl.

När vi kom fram till Forsdalaskolan så var det helt SJUKT med folk. Helt otroligt underbart att så många människor kan bry sig om en människa så, det var så mycket folk att det nästan blev hemsk att vara där. Att en så älska människa kan gå bort, det är helt galet.
Det var i alla fall jättevackert med alla ljus och blommor. Jag hoppas verkligen att alla orkar sig igenom denna svåra period, för det måste verkligen inte vara lätt. Det var nästan plågsamt att vara där, all sorg knäckte mig nästan. Jag klarar seriöst inte av så mycket sorg i människor, önskar att ingen fick känna så pass stor smärta.


Jag vet inte om jag ska gå och lägga mig nu eller vad jag ska göra. Jag har ju sovmorgon imorgon, men det känns nästan inte värt att vara uppe. Det blir fullt ståhej på lördag i alla fall. SÅ KOM PÅ HOTELLET FÖR I HELVETET. For me :)

Anyhow. sweet dreams, love you all.

två-noll-noll-nio

Jag hatar redan 2009, seriöst. Inse hur mycket eländigt och sorgligt det har hänt redan runt om i världen, mestadels riktat mot Svergie dock. Jag kan inte fatta hur det verkligen lämpar dig allting, livet. This is, by far, the worst year ever.

Det förra året, 2008, var både mitt livs sämsta och mitt livs bästa år. Det var mitt livs bästa från 15/3 - 6/10, efter det blev det automatiskt mitt sämsta.
I början av året var det mest bara skoj och lek, eller på vuxenspråk - sprit och fester. Kan ju säga att jag har mest bra minnen därifrån, den tiden då man festade 2 dagar/vecka. Det var hell för kroppen men heaven för själen.

Detta stannade dock den 1/2 när jag träffade, riktigt träffade, the love of my life.
Mitt liv efter detta blev en helomvändning. Jag var aldrig hemma, jag var ute sent på natten, jag åkte överallt och var för första gången i mitt liv spontan.  And so I loved it, oh so very  much.

Jag levde livet så som jag aldrig trodde det var möjligt, lycklig.

Åselemarknaden är också en av årets, livets, största och mest minnesvärda upplevelse. Både för att jag hade så himla roligt, plus att jag fick min älskades bekännande av att han älskade mig.

Det 16/8 var dock en extremt ledsam dag för mig, och mitt liv. Min älskade Syster lämnade Lycksele för att flytta till Linköping. Detta var alltså ett nedslag i allt mitt lyckorus som jag samlat på mig under året, I guess I had it coming.

Det verkar som att jag inte får vara allt för lycklig så när jag börjar gilla livet för mycket så måste något tas bort från mig, så jag gissar på att den 6/10 var jag så lycklig jag någonsin kunde bli, så det mest värdefulla i mitt liv försvann. Det kommer nog alltid kännas som mitt fel och det spelar ingen roll vad folk säger till mig, eller vad du säger till mig. Jag kommer alltid att minnas alla våra 206 dagar vi hade tillsammans, and cherish them in my heart for all eternity.

Allt det som hänt under hela 2008 har spelat stor roll i mitt liv och i det jag är idag. Jag älskar vad alla gjort för mig och gett mig under det gånga året och hoppas att jag får uppleva lika mycket detta år.
Livet ger och livet tar, nu har du faan tagit en jävla massa från mitt liv så jag hoppas då faan att jag kommer ge nästa gång, annars vet jag inte riktigt vad jag gjort som förtjänar så mycket elände.

Detta år så ska jag ta tag i mitt liv mer än jag gjort hittills. Jag ska skärpa mig i skolan och sluta med whatever I've been doing after school. Jag ska sluta äta fel och träna mer än jag gjorde förut, i alla fall bättre. Jag ska njuta till fullo av den tiden jag har kvar i skolan, för jag kommer sakna den som attans när jag väl tar studenten - I know I will. Jag ska skaffa jobb och egen lägenhet detta året också har jag tänkt. Att byta stad blir nog nästa år förmodligen, även fast jag vill bort från det jag lever här. Jag har även bestämt mig för att jag ska tatuera mig detta år, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad och hur många. Har några idéer på lager men vet inte riktigt vilka jag vill genomföra. Sedan så ska jag ut och resa detta år, inte bara till Paris med franskagruppen, utan också med älskade vänner hoppas jag på.
Detta året ska jag vara självständig. Nog för att jag alltid lever för mina vänner och min familj så ska jag vara självständig. Eftersom att den jag ville leva med inte ville leva med mig så har jag bestämt mig för att jag inte orkar lägga energi på att faktist försöka hitta, vad man nu kallar, Kärlek igen. Att lägga energi på det känns helt lönlöst eftersom att det känns som att jag redan använde upp all min kärlek på den jag hade, och nu vet jag knappt vad det betyder längre.

Marlene kan själv, hon vet att hon kan.

Det här med att ha eller är alltid något som stört mig här i livet.
Jag har alltid fått det var velat ha, i princip hela mitt liv. Att ha kan ju tolkas på många olika sätt och jag har gått över till det stadiet att ha är inget man kan köpa för pengar. Dock så kan man ju tolka det på olika sätt, att jag fått allt jag önskat mig. Jag har fått allt jag önskar mig som går att köpa för pengar. Material things. Jag önskar mig inte materiella saker längre, så mina föräldrar kan inte ge mig det jag önskar mest. Så nu efter flera års önskande, med en 206dagars paus, så har jag gett upp min tro i om att jag kommer få det jag önskar den här gången. I'm done with wishing. Livet är för kort för att man ska gå runt och önska hela tiden, detta året så ska jag leva av det jag har och inte bry mig om att önska saker som är för långt borta.

Nu så ska jag sluta babbla på om saker som ingen egentligen bryr sig om och säga god natt.
Jag ska väl också passa på att säga hur glad jag är för alla nya underbara vänner som jag fått under året, och hur tacksam jag är för att ni valt att stanna kvar i mitt liv - I truly love you all.
Måste också få skriva hur ledsen jag är för alla jag förlorat och om jag lyckats såra någon under året så ber jag om ursäkt. Jag har aldrig i avsikt att såra någon så om jag gjort det så var det inte meningen.
Men nu ska jag säga adjö till mitt gånga och och säga hej till nytt år och nya äventyr. May the happiness rose. Good night.


for at least 17 more years to come.
I love you <3

belief.


R.I.P.

Jag är arg på världen, på jorden, på livet, på whatever God there is in heaven.
Kan inte fatta att det finns massa människor på jorden som lever helt normala liv men väljer att hata det, för vissa gör verkligen det. Okej jag vet att vissa inte kan rå för det och vissa har verkligen inte så bra liv. Men hur man än lever så borde inte att vilja dö vara det enda alternativet. När man mår dåligt så vill man bara dö för att det ska sluta, men varför ska just det vara det rätta valet? Vem har sagt att det blir bättre då? Det vet du inte. Det är helt otroligt att det faktist finns människor som lever - men inte vill det, när det finns människor som vill leva - men inte får det.

Desto mer man tänker på det, desto sjukare blir det. Att riktigt inse vad som verkligen hänt kommer nog ta väldigt lång tid för många, även för mig som inte var henne särskilt nära.
Detta året kommer nog levas för Maja Bergh, och för allt hon stod för. För även i all sorg och elände så måste man komma ihåg att leva sitt eget liv. Because if you were someone she loved and cared about, a miserable ife is not what she wanted for you.

Man ska leva i nuet och tänka på det man har och kommer att få, men också det man hade och det som alltid kommer finnas kvar hos en.
Ibland önskar man att man haft krafter att påverka det som händer eller har hänt, ibland har man större makt än man tror.

Även om någon går bort så blir den aldrig bortglömd.
Att minnas den man älskar är det viktiga.
Så länge hon/han lever i dig själv, så lever hon/han föralltid.

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone

When you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
She takes you in with her crying eyes
Then all at once you have to say goodbye
Wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No she can't, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone

Can't we have another year?

Jag fattar inte hur sånt här kan hända, det är helt overkligt.
Livet är verkligen det mest hemska som kan hända en, för det är det största och mest värdefulla någon kan ta ifrån en.
Det kommer nog ta ett tag innan jag verkligen fattar det som hänt, du var ju nyss här - dansande av gläjde och välkomnade det nya året. But what year to come..
Du kommer aldrig vara bortgången för någon, du kommer föralltid leva vidare med dom som kände dig, och säkert många fler. Må du vila i frid Maja Bergh, and thank you for everything you brought to the world.

Nu ska jag sova, om jag så kan. Lägga ner mitt huvud och tänka på vad jag gjort för världen som verkar förtjäna mitt liv mer än vissa andra gör. People are right, life is not ment to be faire to anyone. Good night.

kärlek.


Come spring, come along.




Going loone.

Hm.
Yesterday, all my troubles seemed so far away. Eller nånting.
Gårdagen var asnice, lite väl flummig men, det var nice. Jag spenderade ju det nya året med mina älskade vänner så, varför skulle det vara dåligt?

Har legat i soffan idag och ätit ihjäl mig, way to go - start the new year with food. Jag såg Borta med vinden som gick på 9an. Gammal film från 1939, gaalet bra var den - kult. Jag önskade att jag levde då, med alla vackra kläder.
Jag har också hunnit nörda massa South Park och slutligen sett The Number 23. The greatest movie ever? Jo, man tackar. Den och Perfume är dom 2 bästa filmerna jag sett i mitt liv, by far!


I can't help missing you.
Not in a craving kind of way, but more in a I-miss-the-times-we-had kind of way. Not in a I-wanna-die-if-you-don't-take-me-back kind of way, but more in a accepting kind of way.
I will never get over the times we had, but I will never hate you. I'm fine with what you do, even if I miss you from time to time. Life goes on, isn't it? Well I guess I have to face it too, that life doesn't always end up like you want it to.
Well I wish you a happy new year, and I hope that this year will be just as great as I thought last year was - with you.
When you're dreaming with a broken heart, the waking up is the hardest part.

johnmayer'smyman.

.

"Be sure your sin will
find you out."
Number 32:23

RSS 2.0