Skola.

Då har den startat, det vi alla har gruvat oss för senaste veckan - SCHOOL. Endel av mig hatar detta och håller redan på att dö fastän plågan bara pågått i, knappt, 2 dagar nu. Medans den andra delen av mig är faktist väldigt lättad av att skolan, äntligen, har börjat. För till viss del är det ändå härligt, man vet i alla fall jämt vad man ska göra när man vaknar, blir väckt, på morgonen och man har alltid något att göra. Fast det är väl lite tragiskt att man faktist har något att göra också, för nu kan man inte bara impuls göra något galet på kvällen för att man inte har något att göra och förmodligen inte kommer göra något dagen därpå heller. Utan nu måste man lägga sin i tid så att man faktist orkar med att gå till skolan dagen efter.
Roligaste kursen hittills - psykologi! Lätt! Hade min första lektion idag och jag är redan kär. Hoppas på att detta faktist kommer bli en kurs jag kommer vilja göra någonting på, till skillnad från resterande av mina kurser.

Allmänt annars
, hata jaktsäsongen! Älsklingen är ju tvungen att råälska jakt också! Så att vi kommer inte se så mycket av varandra dom närmaste veckorna eftersom han kommer jaga, festa och när han väl är hemma så kommer jag vara - på skolan! Det är väl klart, någon missunnar mig.
Men sån tär väl livet, det är ju bara ett år kvar i skolan och sedan får jag i princip göra det jag känner för. Vilket kommer bli skönt! Då vill jag lämna staden och inte komma tillbaka, på ett bra tag i alla fall.

Annars så har jag väl inte så mycket att dela med mig. Ska duscha och vänta på att klockan ska bli 22.00 och hoppas på att Älsklingen kommer hit efter jobbet. Hoppas, hoppas. Med tanke på att du drar på jakt sedan resten av veckan så vill jag jättegärna träffa dig en sista gång idag. Dock kommer jag inte klara mig utan dig när du väl farit, att älska ska vara så jobbigt. Varför ska jag måsta vara ifrån dig, plåga!


Nomy - Cocaine
Wayne Marshall - Legalize Ganja
Eek A Mouse - Ganja Smuggling
Motorisk Afasi - Livet är underbart <3
Brick and Lace - Me and U

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig över allting på hela jorden <3
be mine forever, 'cause I'll be yours

RSS 2.0