Nyår is shit.

Jag vill inte ha nyår idag, helt seriöst. Jag har inte koll på något - det är faan helt otroligt att jag har något att dricka. Men jag har inte hunnit tänka på något och nu står jag här i pyamaskläder och har ingen jääävla aning om vad jag ska ha på mig. Allting stängde klockan 2 och mami och papi kom hem kring halv 2 och hade nyss varit ute och handlat. Jaha, tack så mycket?

Så jag har ingenting alls att ha på mig och är allmänt jättesur och orkar inte göra något för det spelar ingen roll för mitt år kommer bli helt jävla sucky ändå så. Jag är helt negativ idag och försöker förgylla min vardag lite genom att göra good deeds. Det funkar helt jävla kasst hittills även fast jag gjort några deeds, men jag känner ingen positivitet av det.

Jag funderar starkt på att dra på mig en påse och ett band, så får det vara så. Alla kommer lix vara jättefulla och ändå inte se mig så vad spelar det för roll?
Nu ska jag gå och tjura ännu mer och allmänt förstöra allas vardag tills jag kommer mig till Ante så jag kan supa mig dygnrak och inte bry mig.


And I guess that I'm not kissing anyone this newyear either..
and you're going to be far away. I wish you a happy new year.

Free falling.

Jag har faktist inte så mycket att skriva alls längre. Jag och Ante har gjort massa spontana utflykter på senare tid. Varit i åsele klockan 2 på natten bland annat - och apropå Åsele...
I alla fall, jag har blivit Maple nörd från och med idag, usch. Dock så har jag suttit och nött Diablo 2 dom senaste dagarna, och det är i princip det jag gjort.
Mina dagar har bestått av vakna kring 1-2, satt mig framför datorn, suttit där fram till 12-1 på natten då Ante kommit och hämtat mig och sedan kommit hem kring 4-5 på morgonen. Så har jag levt dom närmaste dagarna.

Fast idag och igår var annorlunda, p.g.a en viss sak. Igår så kom Ante och hämtade mig och vi drog på Statoil och köpte chips och godis. Vi drog hem till mig och la oss i min säng och såg på Van the man 2. När den var slut så tror jag Ante var hög för jag vette faan allt han gjorde, omfg. I alla fall, han drog hem kring 12.

Idag så har jag varit med underbara människor och spelar Med andra ord hos Samuel. Linnea och Greta kom och hämtade mig kring 9 och sedan hämtade vi Marie och drog oss till Samuel. Vi satte oss kring köksbordet och började skrika och skratta som attans medans vi spelade på. Marie och jag vann, alla gånger utom 5, starkt jobbat (med tanke på att vi spelade 6 gånger, haha). I alla fall, jag hade extremt trevligt - thank you.

Nu ska jag lira lite Maple till och sedan blir det säng säng. Ciao.

Late nights.

Nu får det vara nog! Jag får ta och sluta vara uppe såhär sent för annars kommer det att bli ett helvete att vända tillbaka dynget senare. Jag fattar inte heller hur vi kan ha så mycket att göra såhär sent på natten, och att vi faktist kan ha folk att träffa - don't you ever sleep?

Jag och Antis drog oss en sväng till Knaften och kidnappade iväg K-man från sitt d2 spelande och vi pumpade (om man änns kan kalla det så med Antes stereo, höhö) gammal forsdalamusik och drog en repa runt.. skogen?
Det var i alla fall jättetrevligt och jag tyckte om åkturen som vanligt.

Men nu så ska jag hoppa isäng direkt! Min dator laggar sönder så det suger ändå kuk att sitta här. Sov gott alla änglar, ciao.

.

Don’t hold me up now,
I can stand my own ground,
I don’t need your help now,
You wont let me down, down, down!

And so it was over.

Aj - aj - aj - aj - - - aj.
Ja - jul. Julafton var nice, som vanligt. Vi såg på Kalle Anka och allt det där skiten som jag börjar bli så jävla förbannat less på så jag vet inte vad. Det enda som är bra är det nya som kommer varje år. Nog för att jag älskar jul och traditioner och allt som hör till, men Kalle Anka är nog något som jag kommer sluta tiita på, äevn fast det är tradition och jag vill göra det. Men man kan ju bannemig allting utantill, och to be honest, det är inte särskilt bra klipp heller. (Jag känner negativiteten flödar, haha.) Sedan så gick det rätt fort fram till middagen och allt det, it was nice. Jag har längtat, efter min lammfiol och gravad röding - Mmmm. När vi suttit och käkat, ett bra tag, så kuned jag knappt gå så jag använde mina sista krafter till att ta mig till sängen och så satte jag i gång south park och softade, haha.

Efter ett tag kom mami in och sa att jag skulle komma och dela ut paket. Så blev det jag, brorsan och Patrik som gick runt och delade ut paketen.
När dom var utdelade så satte öppningen igång, jag satt mig på golvet och var mer road av att sätta klistermärken på jannes ben utan att han märkte det, än att öppna paket, haha. Jag önskade mig inget särskilt i år så jag var glad över allt jag fick. Dock hade jag önskat mig en enda sak, och den gav tomten mig - så jag måste ha varit ganska snäll i år ändå!

Efter allt var klappat och klart så gick jag till mitt rum och försökte få denna underbara klapp att fungera - vilket tog mig kring 2-3 timmar. Men tanke på att jag har fejkat windows och inte tillräckligt nytt så kunde jag inte ladda ner iTunes. Sen så orkade jag inte fixat uppgradering på itt windows så jag försökte få ner andra program och till slut fixade jag det.

Kring 1 så var jag döless på mina fulla släktingar och drog med mig Ante ut på en julpromenad! Det var kallare än vi förväntat oss men vi gick in till stan och förbi Duvan och till några höghus där vi stannade och värmde oss. Vi insåg där att vi nog skulle bege oss hem med tanke på att det var kallare än kallast och klockan var väl kring 2-3.

När vi kom oss på Forsdala så kom det en bil mot oss som bromsade in, och vem var det om inte självaste - Henkebenk aka Rock Away, himself. Så skjutsade han hem oss, så snäll som han är, och jag kröp ner i min ljuva säng och somnade in.


Juldagen så vaknade 13.37, haha, men orkade knappt kliva upp då. Men tillslut så klev jag upp, tog kontakt med Ante och vi drog på Expert för han skulle kolla på en systemkamera. Jag köpte mig ett par rosa hörlurar till min iPod, nerdy I know, och sedan handlade han in lite grejor till kvällen.

När jag kom hem igen så tog jag för mig en massa julmat och la mig framför south park. Valentina hade ringt och sagt att hon inte skulle följa på hotellet, så jag blev en aning sad och besviken men - what is there to do. Marie ringde och jag fick med henne ut - lycka!

Så tillbringade jag början av kvällen med Ante och Marie - kan det bli bättre? Plus att Valentina ringde och sa att hon skulle ut på hotellet ändå - WEYH <3
Linnea skjutsade jag och Ante till hotellet, thank you very much! Där vi väntade på Marie och Moa som tog en jävla tid på sig att komma. Men så gick vi in och det var gaaanska mycket folk på hotellet. Jag träffade en jävla massa trevligt folk där och jag och Marie var ganska poppis på dansgolvet, haha. Jag tror aldrig jag stött bort så mycket killar på samma kväll som igår, kan dom sluta vara så jävla närgången - och sluta TA på främmande människor!? Jag var nära på att skrika och slå ner endel där ett tag, jag blir frusterad.

Vi klarade oss i alla fall igenom hela kvällen, ända fram till 03:00, som hotellet hade öppnet. Men jag kan lova att man var ganska slut på då och jag gick hemåt med Marie, kramades hejdå vid Vilaryd och jag traskade hem själv med mig kära iPod. Det var ganska härligt att gå hem, det var skönt ute och det är underbart att vara ute och gå med musik i öronen.

När jag kom hem var mami och papi vaken och en propp hade gått så jag såg ingenting. Men huvudsaken var att jag hittade mig på toa och tvätta mig och borsta tänderna och sedan att jag hittade till sängen. Jag hann bara lägga mig på kudden så somnade jag! UNDERBAR KVÄLL. Jag vet att du ångrar dig Jonas, you can't lie to me ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på stan och handlade lite på rean med mami. Jag har ont överallt så jag orkade inte gå så mycket. Nu ska jag väl lägga mig ner och se South Park, haha, som den nörd jag är. Jag orkar typ inte göra något alls, men jag kommer förmodligen hitta på något sen. Jag har en tendens att inte kunna sitta still. Until later, ciao.

Jul, jul, strålande jul.

Och så var julen här, det känns helt otroligt vad tiden har gått snabbt. Jag kan inte fatta att det redan är jul och att ina släktingar är här och vi just sett på kalle anka. Dock så börjar jag bli ganska less på att se på det, och jag har bara levt i 18 år - omg.

I alla fall, nu är det bara att vänta på att vi ska få käka middag och sedan julklappar. Julafton går ganska snabbt egentligen. Men nu ska jag gå tillbaka till rummet och vara social med mina nära och kära.

Men jag önskar alla en riktigt god och underbar jul, för det är något som alla borde få ha. Merry Christmas :)

1 day to go and so christmas comes.

Jag har inte jul imorgon, det känns inte så. Jag fattar inte hur det redan kan vara jul, det har ju knappt varit advent!  Jag har inte hunnit haft julkänsla eller något. Jag har städat mitt rum, okej. Och vi har julpyntat, okej, men för sent! Jag har knappt hunnit julbaka heller för att det varit för mycket i skolan. Detta suger rejält. Det kan inte vara jul redan, jag har inte hunnit förbereda mig psykiskt.

Dagen idag har varit extremt lugn. Jag har inte änns stuckit ut huvudet utanför dörren, och det känns kasst. Men jag har ju inte haft någon orsak : |
Jag har suttit framför datorn och spelat d2 typ hela dagen. Förutom den gången jag blev bannad för att jag hade lol-krig ochh jag gick till vardagsrummet och ägde mormor i kortspel :) that was fun.
Annars har jag i princip suttit här hela dagen, har ganska ont i ryggen - suck ass.

Min förkylning har gått ner LIIIIITE grand, but it's still here. Den kommer och går lite sådär underligt. Fast jag har konstat ont i halsen och pratar lite roligt. Hoppas att det går över mer tills imorgon, det är ju lixom julafton och allt. Omg, it feels so wierd.

I alla fall, det finns ju vissa människor jag skulle vilja ha med mig såhär kring juletid men dom har ju lämnat mig av olika orsaker and there's nothing I can do about it. Det är bara att le och önska alla en God Jul. Merry Christmas everyone :)

Having a cold.

Det är så TYPISKT.  Varför är det alltid så att jag aldrig är sjuk när det är skola men direkt som jag få lov och tänker leva livet så ska någon högre kraft titta ner på mig och göra mig sjuk? "Nej nej, hon kan inte vara sådär lycklig. Make her suffer." Guess that making my love leave me wasn't enough.

I alla fall, min kväll blev bra ändå. Alexandra, älskling, loggade in på msn och det blev ett hastigt beslut att hon skulle komma hit. Så jag väntade på att hon skulle komma hit och vi skulle se Twilight. Dock så när hon kom var filmen i en sådan dålig kvalité att vi inte ville se den. Så vi sökte efter massa filmer tills vi bestämde oss för att se The Skeleton key, som hon hade på skivan - dock har jag sett den men det var ett tag sedan.

Så kom resterande av familjen in i vardagsrummet och ville se Jeff Dunham - the God - på tv. Såklart att jag slog över och tittade på det i stället. Så satt vi alla och skrattade åt Jefa-fa tills programmet slutade. And then Alexandra went home. /sadface

And here I am och jag tänker gå i säng - faktist. Varför ska jag vara uppe längre? Jag har bannemig varit uppe till klockan 5 dom närmaste dagarna, jag borde ändra på det - i alla fall lite, för idag. Sleep tight people. Ciao!

Btw, jag har julmålat mina naglar! Dock ser man på denna bilden hur kasst gjort det är, haha. Whatever.
- Help me, I have no life.

Fröken duktig.

Idag har jag faktist varit duktig! Faktist.
Jag har städat hela nedervåningen, med hjälp av brorsan dock, och nu är det jättesnyggt! Med tanke på att jag kom hem kring 04.00 - 04:30 så sovde jag ju ganska länge idag. Vaknade upp kvart över 12 och kände hur jag iiiinte orkade kliva upp och leva idag. So I didn't.

När jag finally got up så läste jag lappen om att nedervåningen skulle bli städad och jag grät - för det såg verkligen förJÄVLIGT ut där nere. Nu är det i alla fall skitsnyggt och alla borde komma och kolla - not.

För övrigt så tror jag att jag håller på att bli sjuk. Jag snorar och nyser hela tiden and I hate it! Jag har ingen aning om vad jag ska göra resterande av kvällen, men det kommer väl upp något. Annars får jag se South Park och somna tidigt, då blir det ju jul snabbare, haha.

Anyhow. I'm off now, have a wonderful day everyone. Ciao.

Jag för övrigt måste jag också tacka älskade Greta för det jättefina jullkortet jag fått med posten idag. Thank you <3

Drive, oh how we drove.

Hell of a ride.

Kan man lungt säga.

Jag blev hämtad av Ante och Jocke kring 8 och vi körde runt em massa. Vi var på alla jävla småvägar som finns åt umgransele hållet tror jag. Hälsade på stackars älskade kaka i cattis! trevligt.
Kring 11 var vi tvungen att dumpa av Jocke och så flummade jag och Ante runt ett tag. Började köra åt enebacken och när vi kom fram dit tog Ante beslutet att - vi drar till Adak! mitt i natten.

Vi kom fram kring 10 över 1, efter många om och men. Överraskade Manda och satt och umgicks med henne ett tag. 02:20 så drog vi hemåt. Stannade och tankade i Malå och sedan tog vi, apperently, en annan väg hem - utan att vi visste det.

I alla fall. Helt jävla kul kväll må jag säga. You just have to love randomness. Good night people.

Dag för dag.

från då, från allt det jag var, till nu - tills livet tar slut, ska jag leva dag för dag tills mitt sista andetag.

Ja, gårdagen blev ju absolut inte som jag hade planerat den. Fast then again, hade jag planerat den? Jag bakade lite godis med mami och så, tittade på några South Park avsnitt till och Ante kom förbi i sin nya Passat kring 1. Vi drog till Patrik och hängde där med fulla vänner.

Det var väl sådär, inte så mycket drag. Satt mest och blev pratad med av Simon, som tyckte jag dissade honom. Jag och Ante satt och kollade på gaaaamla skolkataloger och skrattade åt hur små alla var, hihi.
Kring halv 3 drog vi och åkte runt på stan och överallt i lilla Lyckele och klockan 4 gick jag i säng.

Vaknade klockan 11, orkade inte kliva upp. Satt igång datorn och tryckte igång ett South Park avsnitt, haha. Linus ringde och jag snackade med honom innan jag gick ner och hängde tvätten.
Drog på stan när papi kom tillbaka och köpte ett nagellack och mat. Och sedan dess har jag inte gjort ett piss, jag har suttit här framför in dumburk och varit allmänt oaktiv. usch.

Ikväll har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra. Ante ska apperently vara med Jocke så, och sen har jag inga fler vänner, haha. Ajja, jag hittar väl på något att göra. Annars får jag väl se film och lata mig - bleh.

Have a nice evening. ciao.

Christmas feelings blooming.Oh how they waved at me.

Måste få säga att det är gaalet härligt att jag varken behöver sälja eller dela ut bröd nu på flera veckor - oh halelujah.

Min klocka ringde halv 6 imorse och jag snoozade. Den ringde och jag snoozade. Den ringde och jag klagade mig över att jag inte orkar gå till skolan idag, kollade på klockan och insåg att den var 10 i 6 på en lördag. Då slog det mig att jag skulle dela ut bröd, dock så låg jag kvar i sängen tills Ante skrev att han kom och hämta mig nu, så jag masade mig upp och delade ut bröd.

Min dag har inte varit givande alls, överhuvudtaget - nada. Jag sov till 12, klev inte upp, utan jag satt igång South Park och nördade några avsnitt. Såg en film om min systemkamera och sedan kom mami och papi hem. Lagade tacos and here I am.

Nu ska vi pynta verandan och klä julgranen. Jag tror aldrig någonsin vi har klätt granen såhär sent. Vi brukar alltid klä den ganska tidigt, typ först av alla. Men just i år så har ingen orkat fixa en julgran, plus att papi varit så kräsen att ingen gran har varit tillräckligt bra, så det har helt enkelt inte blivit av. Nu har vi dock en, som papi kapar av just nu så vi ska klä den senare - lycka.

Jag sitter och väntar på att Ante ska höra av sig, vilket han inte göra - asshole - tror han är något. I've got you all figured out mister, you can't fool me. Han är i Skeå och kollar på en bil och svarar inte på mina sms, tack. Well I couldn't care less.

Nu ska jag väl sysselsätta mig med annat. Hade tänkt julmåla mina naglar men det kan jag ju inte göra eftersom vi måste julpynta. Another time then. Since now - that's something I have. Ciao.

I'm high on lov.

shawty got lov lov lov lov.
SPÖÖKSNOR!

Och så var det här, det efterlängtade lovet. Mmm, me like. Dock så har jag två psykolgiuppgifter kvar som jag måste hinna innan.. hmmm, innan imorgon eller tills på söndag, jag har inte bestämt mig än. hihi.

I alla fall så ska jag försöka göra psykologi med Ante nu när han är här, smile, men vi får se hur det går.
Med tanke på att jag har nördat fleeera avsnitt av South Park så att jag somnade i sängen, mjeeeh, it was good. När jag vaknade insåg jag att jag inte kan sova nu så jag gick upp och gjorde mig kebab.

Nu sitter jag här och ska göra psykologi, så jag får känns att jag har lov någon gång. Ante har tagit upp hela min säng och ligger nu där med sin dator och ska skriva sin psykologi. I'm off to homework, ciao.


Plus att jag hade matteprov idag, and this is what I accomplished, haha. --->

Provisch.

Alltså prov, seriöst, vem orkar med prov?
Som dom flesta vet så är det ju snart jullov. Och för vissa, dom flesta, så har det redan börjat. Men för sådana som jag så har jag istället 2 prov imorgon, till skillnad från resterande av Sverige som har sovmorgon HELA DAGEN imorgon - jippie, Marlene är så lycklig. NOT.
Matte suger kuk och jag vill bara hoppa av, men jag gör det inte. Franska suger mindre kuk, FAKTIST, och jag vill ändå hoppa av det, men jag gör det inte. Varför fortsätter jag att plåga mig själv med saker jag inte behöver göra egentligen? Till vilken nytta? Jag fattar inte, men ändå fortsätter jag. omfg.

Jag och Bästis har pluggat en massa ikväll faktist. Både franska och matte.
Mami kom och gjorde oss varm choklad och fika, it was nice. Så satt vi där och småfikade och läste franska - mys.
Nu så orkar jag inte göra något mer, galet.

Jag somnade i min säng i väntan på Ante, haha. Jag tänkte: Nu har jag väntat i snart 40 minuter, om jag lägger igen ögonen nu så kommer han komma... Det gör inget om jag stänger ögonen tvärt. Så vaknar jag av att det står någon som säger "wakie wakie" och tittar ned på mig - öh, omfg?
I WAS TIRED.
Nu är jag ju, som vanligt, inte lika trött längre. Men jag ska lägga mig ner och tvinga mig själv att sova - I have to! Nighty you guys.

PS. jag har tagit med massa random bilder jag tagit idag. bara för att det är nice med bilder.

2days2go.

Mjeh.
Hur jävla värt känns det att fara till Umeå för att snacka med en sjukgymnast, som för övrigt bara smeker mig på benet, i 10 minuter om att jag bara ska fortsätta som vanligt? Det känns ju som lite ganska mycket slöseri med en dag, dock så var den väl inte så värdelös. Jag fick ju vara med mina älskade kusiner plus att jag fick träffa ROBERTO. Dock bara en timme, fast han skulle ju till Lycksele när vi skiljdes, så han var i Lycksele före mig tillochmed.

Efter en dag i Umeå så höll jag på att somna ett X antal gånger på bilresan hem, jag var så förbaskat trött! Dock så klev jag av vid MB i Lycksele för att träffa Robert när konserten var slut, och vilken tajming jag hade.
Träffade Danne där också, me like. Han sa att han skulle komma förbi på lördag, men det får vi ju se hur det blir, haha.

Jag och R gick hem till mig. Jag nördade mig framför datorn som vanligt. Vi lyssnade på musik och snackade en massa, som vanligt. Gick i säng kring halv 1 - åh my, kan inte minnas sist jag gick och la mig efter 12 på en vardag, haha. Plus att vi skulle upp klockan 6 för att han skulle med bussen 06:50 - omfg.

Dock så blev det inte så. Han tog bussen hem 08:35 och jag kom försent till min lektion (Y) dock så gjorde det inget, jag fick sluta direkt jag var klar med min uppgift, so here I am.

Jag vet verkligen inte vad jag ska tycka om denna dagen mer än att den känns förbannat ovärd! 40 minuter databaser, fysiklektion där vi ska göra.. vad? lunch och sedan estetkonsert klockan 1 och sista tiden ska spenderas med Heikki och vi ska fika - omg vad värt att vara här. Ungefär som att jag kände på mig i morse att denna dagen inte skulle vara så värd, det kändes som att jag inte brydde mig alls om jag kom till skolan eller inte, höhö. Men ack så är jag här ändå - lojalty.

Nu ska jag väl vandra mig själv ut från biblioteket och vänta på att Antepante ska komma till skolan, sedan blir det den ovärda don't-know-what-to-do fysiklektionen. Ciao än så länge.

Umeå.

Jahapp, då drar man till Umeå nu igen då. Besöka sjukgymnasten och träffa faster och kusiner.
Ska åka med farmor, farfar och mina två kusiner ner. Tid hos gymnsten klockan 13.00 och sedan får jag se hur det blir med tanke på att jag drar hemåt kring 5.

Ha det underbart utan mig. Ciao än så länge.

Today, oh how it was today.

Ja, livet har varit ganska trist idag må jag säga. För det första så har det varit en helt meningslös dag i skolan, vi gjorde typ inget på något av lektionerna. Sedan så blev jag bara mer och mer dåligt och nu mår jag faan piss och har världens huvudverk - WHY?!

Min morbror Janne fyller år idag - massa grattis. Så jag kom just därifrån, käkat tårta och grattat honom. Han sa att han hade avbildat mig på tårtan - snäll som vanligt.
Jag var den enda som faktist gillade tårtan också, men jag är ju alltid konstigast så.

Men nu orkar jag inte skriva något mer, jag mår så jävla kasst. Ska lägga mig i sängen och se en film tills jag somnar tror jag. Sjukgymnasten och Umeå imorgon - wey. Det påminner mig att jag skulle ringa Roberto idag, vilket jag glömt. Och nu har jag för ont i huvudet för att prata i telefon, I'll just do it tomorrow.
Sleep tight everybody. ciao.

Hände mig en liten rolig sak idag också, som fick mig på lite bättre humör. Åkte med mami hem idag och hon skjutsade en tjej ifrån hennes jobb till busstationen. Och när hon klev ut så tackade hon för skjutsen och sa - "Får man säga att du har en väldigt vacker dotter! :)"
Klart man kände sig ganska vacker då :)

Quote:

- Tom, if irony was made of strawberries, we'd all be drinking a lot of smoothies right now.
Newsreporter in South Park

Jag lider av en sjukdom som närmar mitt hjärta.

Doktorn, säg vad är det för på mig. Snälla, ge mig hopp säg att det löser sig.
Doktorn, var ärlig och svara mig. Är det gud som är på väg ner för att hämta mig?


Alltså livet känns helt förjävligt nu absolut sista veckan. Jag längtar som faan tills skolan börjar igen så jag kan skärpa till mig, orka lasta massa skit på mig som jag kommer ha ångest över sedan - usch.

Sovmorgon idag, skönt. Ska på en svenskalektion jag inte ska göra något på - känns värt? Sedan har jag psykologi idag, vilket jag faktist för första gången inte vill ha - omfg? Jag har alldelens för mycket i det just nu, och jag vet inte vad jag ska göra. En lektion kvar, usch detta kommer inte gå som förväntat.

Plus att det känns som att jag börjar bli sjuk - fuck sake! Orka bli sjuk nu, men det är ju nästan en tradion för mig. Jag är aldrig sjuk under skoltid men direkt det blir lov då jävlar.

Det som söker kan - finna allt. Och jag stod där min frihet fanns. Höll den hårt i min knutna hand, tills den dag då - allt försvann.

Nej nu ska jag vänta på att papi kommer och hämtar mig. Have a wonderful day everybody, ciao.


Do you believe in life after love. I can feel something inside me say.
- I really don't think you're strong enough

Helgen.


femton-tolv-tvåtusenåtta

Mjeow. Helgen var underbar, om jag får säga det själv! Lördagen blev helt excellent och jag hade så extremt roligt. Värken hör till, även fast jag går runt och klagar. Jag blev helt perfekt onykter och jag har faktist inte en enda minneslucka, omfg. Massa människor överallt, häpnadsväckande mycket faktist. Dansgolvet var fullt nästan hela tiden, vissa tilfällen fick man nästan dansa utanför dansgolvet. Sedan så var det så kletigt att jag ibland var nära på att falla för att mina skor fastnade. Men det var roligt.

Jag säger bara YOUR LOSS GRETA över att du inte kom. I feel sorry for you att du hade virus och massa läxa, det sög ganska hårt för din del med tanke på vad du missade. Men jag älskar dig ändå <3

Söndagen var också roligt, och galet givande. Mary och Benk kom förbi med skorna och stannade för Guitar Hero 3 och lussebullar. Jag drog fram nästan alla sorters kakor och bullar som vi hade och serverade det till gästerna. Så nördade vi Guitar Hero en massa, jag fick kramp i fingrarna och ont i ögonen som vanligt. Det slutade med att vi gav upp och degade oss bara framför tvn. Thank you guys for coming, jag hade jättetrevligt. Ni är välkomna när ni vill <3

Resterade av kvällen så städade jag! Jag har städat och möblerat om så mitt rum är så galet fint nu att det finns inte! Det är nästan så att jag vill hem nu bara för att få sitta på  mitt rum, för att det är så fint. Kändes också konstigt att sova i mitt eget rum, för första gången på typ 1 år. Helt sjukt att jag inte har sovit där på snart ett år, inse hur lång tid det är! I alla fall så var jag tvungen att sätta igång en film när jag skulle sova, bara för att jag kan se film i sängen nu - hihi.

Men men, idag är det ganska soft. Jag slutar tidigt och har bara 2 lektioner. Efter dom så blir det hem och plugga, jag ska ha klar psykologin tills imorgon så det blir bara att ligga i. Hur nu det ska kunna gå när jag har så fint rum, haha. Anyways, nu ska jag väl gå tillbaka till verkligheten här på skolan, ciao until later dudes.

Omfg.

Jag har ett ord som bäst och mest korrekt beskriver mitt kroppsliga tillstånd - ONT. Alltså jag har ont överallt i axlarna, ryggen, benen, magen, armarna och tillochmed på rumpan. Jag vette sjutton vad jag har gjort som kunde fått sådan träningsverk, eller så måste jag har dansat extremt fackat igår. Men jesus, it was worth it.

I had the most lovely evening, minus endel saker, men tack för allt. Det blev lite mer än planerat, eller ganska mycket mer, fast det blev helt jävla underbart. Det är underbart när man har dansat så mycket att man har ont överallt, det är ett tecken på en lyckad kväll.
Fast sedan så vet jag inte riktigt vad jag tycker om Porsche just nu, med tanke på att mitt knä är blått och rött om vartannat och lika stor som en fotbollsplan. Vi får se vad som händer och om min sjukgymnast säger något på ondags.

Nu blir det pastarosetter och South Park tills M&H och Ida kommer hit, förmodligen, senare och vill ha Guitar Hero och lussebullar. Ciao än så länge.

* bilder kommer upp senare när jag orkar lägga in dom på datorn.

Kvällen.

Ibland undrar jag vad faan du vill mig!

Helt jävla underbar kväll må jag säga. Älska mina vänner och allt, you are the best in the world. Men nu blir det sängen direkt för min del. Finns nog inte en enda kroppsdel som jag inte har ont i - jag har tillochmed ont på rumpan! Good night my darlings. Ciao.

* bilder och sammanfattning kommer imorgon.

Lucia.

Idag är det ju Lucia. Så jag klev upp 7 i morse för att njuta av mamis underbara lussebullar och se en förjävligt kass lucia. Seriöst? Vad har dom gjort med luciatraditionen? Lucia ska inte väljas efter vad man gör för världen, hon ska väljas genom att hon är blond och vacker! Sedan så ska luciatåget bestå av WAY MORE THAN typ 6 tärnor och 3 "stjärngossar". En bakomskymd kör finns inte med i ett luciatåg och verkligen inte någon utlänsk tjej som står och sjunger svenska, helt oluci-iga låtar på skånska. Sedan så kan man inte ha en skånsk barnkör som sjunger "lucialåtar" som absolute ingen har hört förut, vad är det för jävla lucialåt - och på skånska dessutom! BORT MED SKÅNE OCH BORT MED KONSTIGA "LUCIA"-LÅTAR FRÅN LUCIATÅGET, och dit med tärnor och söta barn i tomtedräkter. Ska det vara så svårt att göra ett luciatåg?

Annars så har jag städat rummet, någorlunda i alla fall. Ätit ännu mer lussebullar när småkusinerna kom hit. Fick sms av M arie så jag gjorde mig i ordning till en tidigare start på kvällen och nu sitter jag här. Fullt utsminkad och Marie som just kom ut ur duschen hos sig, jag är alltid för snabb - attans. Men no harm done, nu har jag tid att filosofera och kanske fundera närmare på vilka skor jag ska ha på mig - gosch vilken I-landsproblem. Well well, see you all på hotellet. Ciao!

Strömavbrott.

Snacka om att jag älskar strömavbrott! Är inte det en av dom absolut mysigaste sakerna som finns? Bortsett från tanken att all mat och sånt blir dåligt under en längre tid men, bara det att man tänder ljus överallt och bara umgås. Eftersom det är ungefär det enda i vår tid som inte går på elektrisitet, haha.

Vi har haft strömavbrotti flera timmar nu och mami sprang runt och tände ljus direkt. Jag tog en ljusstake och gick ner och duschade i totalt mörker, det var extremt mysigt. Stod där och duschade och insåg hur vackert ljusen lyste och funderade över om jag skulle gå ut och be mami komma ner med kameran. Det var en bra idé tills jag insåg hur fel det skulle låta om jag klev ut ur duschen och skrek - "Mamma kan du komma med min kamera?". Jaha, vad ska du fota? I duschen?

Annars har vi suttit och avverkat en massa spel som vi har. Galet mysigt!
Men nu så ska jag noga lägga mig och slumra in. Jag är så djuriskt trött så det finns inte, plus att jag ska ju lix upp imorgon klockan 7 för att se på Lucia. Så det är väl lika bra att jag kryper i säng. Gonatt folket. CIAO.

Moonboots.

Allstå inse hur jävla snygga moonboots är, jag blir galen.
Det värsta är att dom är så himla dyra och ganska svåra att få tag på - but I will get me some! you bet.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Började halv 10, då jag gick och tittade på Luciatåget - riktigt nice. Jag älskar luciatåg, mycket ljus och sång - kan det bli bättre? Dock så var jag lite besviken där på en viss sak, höhö.
I alla fall, flummade runt på skolan tills matten började. Gjorde ingenting på den lektionen utom att jag snarkade mig igen en uppgift som Roland skulle förklara för mig men totally failed. Sedan så hade jag programmering där jag var mer nyfiken på vad som hände utanför klassrummet än själva lektionen.

Efter skolan var det gym och jag var förbannat trött. På vägen hem så bestämde jag och bästis oss för att vi skulle nörda oss igenom hela Mysteriet på Greveholm ikväll och käka lussebullar! Så han kommer förbi lite senare.

Annars så är jag bara helt galet trött och vill sova!

Imorgon ska jag stiga upp klockan 7 och äta lussebullar pepparkakor, dricka choklad och se på Luciatåg på tv med mami och papi - brorsan vägrade stiga upp, pussy. I alla fall så älskar jag det och vill inte missa det myset!
Sedan så ska jag ut och äta med massa vänner imorgon. Umgås och dricka och sedan blir det hotellet och DANS!
Jag stod och smådansade i korridoren idag, I'm so full of it!

Men nu så ska jag titta på South Park eller något - vad vet jag. Det är ju en ganska bra stund kvar innan bästis kommer så - lika bra att sysselsätta mig med något. See you på hotellet imorgon. ciao.

Falling inlove.

Jag har officiellt blivit kär i dessa:

Och med tanke på att det är jul så VET jag att ni vill köpa dom åt mig, they're only €350. Det tycker jag inte är så farligt på en julklapp - tack på förhand :D

Annars så har jag varit ute och sålt bröd nu i 2 timmar - wah. Det var kallt och faktist ganska roligt, det är alltid kul när det faktist är folk som vill köpa. Dock så sålde vi bara 20 stycken, men det är alltid någonting.
Nu ska jag väl försöka göra psykologi eller något. Livet känns så mycket lättare nu när jag har klarat av fysikprovet och svenskan, men det är ju endel kvar innan jag får njuta.

För övrigt så är jag så jävla kär i detta programmet.

You can call me - Negative Nancy.

Love.

- Muuuum! I'm God of the Sea People!

Before I forget.

Jag har ingen jävla aning om hur jag kommer klara av dess två (1,5) sista veckorna - det är helt sjukt. Direkt jag har avklarat något så det känns bra, så känns det bara bra i ungefär 0,5 sekunder för sedan inser man att man ändå måste plugga i kväll också för att jag har fortfarande ett hundra par grejor kvar jag måste gjort. Allt känns verkligen skit. Det är jul och jag har inte tid över till att julbaka och städa rummet som man alltid gör veckorna före jul, mamma har måste stå och baka en massa själv - hur roligt är det. Jag funderar mer och mer över varför jag går natur, just nu så betyder inte dom positiva grejorna någonting för mig, jag ser det negativa i allt just nu.

Lucia i helgen. Lucia = storhelg = fest i Lycksele = sprit = hotellet = fylla.
Jag orkar inte. Alltså jag vet inte änns om jag vill! Helt seriöst, jag tror jag har tappat mit suparsug, det är helt borta. Jag käner nästan knappt för att dra på hotellet - jag har inget danssug !!! - titta vad skolan gör med mig, den förstör och äter mig innifrån - way to go school, way to go. Jag kommer förmodligen att dra ut, bara för att jag hellre gör det än att sitta hemma och ha ångest över att jag inte gör läxa, för jag kommer inte göra läxa om jag väl stannar hemma.

Jag är typ helt emo idag och livet suger. Jag har fysikprov imorgon som jag kommer kugga totalt på eftersom att jag inte kan någonting och det finns ingen chans i världen att jag kan lära mig alltid på en kväll. Jag kommer inte ha något annat att göra ikväll, helt seriöst - jag måste plugga!

Men nu så ska jag masa mig iväg till köket och värma mig lite spagetti och köttfärssås och krypa ner i soffan och se South Park för att lugna lite nerver. Sedan så måste jag dyka ner i m in böcker och se hur mycket jag kan om Fysik B - yay. Ciao.
Feeling blurry.

Manda.

Kvällen har jag spenderat hos Manda - igen.
Det börjar att bli en vana nu att vara hos Manda, but I like it. Vi hade tänkt att göra biologin som vi har debatt om imorgon, men det blev visst inte så. Först så satt vi, eller mest Manda, och slog in julklappar. Sedan så kom Susanne in genom dörren och slog sig ner.
Vi snackade och garvade åt killar och annat pjöller. Vi bestämde oss för att dra över på Statoil och inhandla snus och godis. Så Manda köpte snus och jag, chocker, köpte godis. Dock så är jag ju snällast i världen och gav godis åt alla. Good for me.
Klockan 21.00 så var det House time och vi såg det och snackade lite emellanåt. Mot slutet drog Susanne hem och Anna kom förbi för att hämta några saker. Min mami skulle gå i säng så jag var tvungen dra om jag inte hade tänkt gå hem - vilket jag inte hade eftersom det är typ -20 grader ute, so I went home.

And here I am, trött men ändå pigg. Även fast jag har sovmorgon imorgon så tror jag att jag ska slänga mig i säng nu, måste nog upp och duscha innan skolan ändå så. Men have a nice night people, good night. Ciao.

Svenska B nationellttal - done!

Alltså det kan inte kännas mer underbart! Det jävla talet är avklarat och gjort så  nu behöver jag inte tänka på det. Dock så gick det väl sådär, med tanke på att jag var så nervös att jag höll på att dö men then again, jag gjorde det i alla fall!
Nu så är det bara biologidebatt imorgon och sedan fysikprovet på torsdag, annars tror jag inte att jag har så mycket mer. Förutom matteprovet och franskaprovet nästa vecka - men det är en helt annan femma.

Apperently så kommer man väl att festa i helgen? Utan att jag egentligen visste om det eller är en aning taggad. Men det var ju ett tag sedan jag var på hotellet nu och jag känner att jag faktist vill dit. Men det känns bara värt om det faktist kommer att vara folk ute, vilket det säkert kommer eftersom det är Lucia och allt. Men man ska inte ta ut glädjen i förskott, som jag faktist har lärt mig nu, så jag ska bara chilla hela veckan ut och koncentrerar mig på skolan.

För övrigt så har jag psykologi nu, fast våran lärare är inte här så vi sitter bara framför varsin dator och leker. Men jag måste väl göra uppgiften, eller vi får se hur det blir.
Over and out - ciao!

Picture day.

Okej, nu ska jag lägga upp lite härliga bilder från dom senaste dagarna.

F Ö R S T A A D V E N T !
30/11-08


M A N D A N I G H T !
02/12-08B R E E Z E R N I G H T !
05/12-08
L O V E N I G H T !
06/12-08
Ja, det va it folks. Nu så ska jag försöka mig på svenskan, som aldrig kommer bli av. Men vad gör man inte för att inte ta livet av sig. Ciao.

Time is unlimited.

Jag orkar snart inte med något mer! Jag känner mig stressad hela tiden, så stressad att jag inte kan tänka och glömmer hela tiden vad jag har ogjort. Jag kan knappt tänka klart och jag kan inte koncentrera mig på lektionerna för att jag tänker på allt jag borde göra som jag inte har gjort - usch. Det värsta är att jag inte kan längta till lovet för jag vet att det finns så mycket innan som jag måste göra så jag önskar nästan mer att vi inte ha något lov bara för att jag ska hinna göra allt jag måste hinna. Jag klarar bara snart inte av all press - I'm going to die.

Jag jobbade nästan ingenting på psykologin idag för att jag satt bara och var stressad över allt jag har ogjort på psykologin, det är skam, jag som hade tänkt få jättebra betyg i psykologi - men det har jag ju sumpat.
Jag träffade Johanna idag så det känns bättre med alla mina rester som jag har kvar, så jag ska ta och jobba stenhårt efter nyår så jag gör klart allting som jag ska ha gjort.

Ikväll blir det väl att skriv klart mitt svenskatal som jag har imorgon. Jag kommer inte kunna redovisa det för att jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva och jag hatar att hålla tal. För övrigt så har jag fysikprov på torsdag som jag inte kan och jag kommer förmodligen vara borta nästa onsdag pga sjukgymnast - omg. Orka vara borta något nu innan lovet men han ville träffa mig innan jul, men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag gå tillbaka till programmeringen, även fast jag inte kan något. Jag är hungrig av någon konstig anledning och jag ska träna efter skolan. Jag känner ingen glädje överhuvudtaget just nu, haha, så jag avslutar detta nu. Ciao.

Rubrik.

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Gårdagen blev nog lite för mycket av det goda så att den tillslut blev lite för mycket av det onda. Dock så hann jag med ganska mycket, fast then again så gick jag i säng kring 5 på morgonen.
Det första fula är att jag var tvungen upp och dela ut bröd på morgonen, sen gick jag ju och la mig när jag kom hem igen. Så vaknade jag kring 12-13.00 - fail, jag hatar att vakna så sent. Så jag hann lixom inte göra något för ens Alexandra hörde av sig och tyckte vi skulle se High School Musical, så vi bestämde oss för att ta hit Bea och Ante! Så gick jag runt och städade, som jag alltid gör när jag väntar på något, och tände massa ljus. Eller vi hade inte så många stearinljus kvar så jag gick mest runt och letade stearinljus, och tände då dom få jag hittade.

Jag, Alexandra och Bea satt och väntade på Ante  i någon timme, medans vi lirade Guitar Hero, och efter många hatsms och samtal så kom han. Vi kollade på High School Musical 1 och började smått på 2:an då vi bestämde oss för att dra till Mathias istället. Och när vi väl kom dit och öppnade dörren till rummet så var det fullt! Vi satt där, i ett litet rum, hela 17 personer och lirade Call of Duty, Guitar Hero och Naruto. Jag och Ante drog en stund där och slirade med bilen! Fysatan vad kul det var! Det var så kul att vi var tvungen att hämta upp Alexandra så hon fick åka med, mjeow.

Vi drog sedan tillbaka och lirade lite till. Fick sms av älskae Marie som vi sedan for och träffade på Statoil, tillsammans med Henkebenk, Ida och Moa - härligt! Där gick det lite överbord också kring andra älskade vänner men det gick vägen i alla fall. Vissa människor alltså!

Efter detta så skjutsade vi hem Moa och sedan M&H och Ida! Mycket trevligt att träffa dessa underbara människor som var så tvungen att lämna Lycksele, men då är det ju extra härligt när man väl träffar dom.
Klockan var nu kring 3 och jag och Ante drog hem till mig och lagade lite mat. Sedan slängde vi oss i soffan framför en film - Camp Rock, som dock båda hade sett men den är ju bra! Jag somnade nästan där i slutet så jag var tvungen att kliva upp och städa undan och borsta tänderna för att inte somna, haha. Sedan så drog Ante hem och jag somnade på en gång!

Idag så har jag inte gjort någonting alls typ. Jag vaknade kring halv 2 och fick typ panik - JAG HAR SOVIT BORT HELA DAGEN! Jag brukar aldrig sova såhär länge, det är skam och fasa. Dock så vaknade jag kring halv 12 men orkade inte kliva upp. Sen så har jag städat efter nattmiddagen och sett på South Park.
Mami och Papi kom hem kring 4-5 så drog jag och mami till mormor och handlade åt henne och satt och pratade. Vi spelade lite kort och testade pennor, haha.

This evening har jag spenderat med familjen. Vi har sett på Parlamentet och sedan såg vi en film på 3.an som jag aldrig kommer ihåg vad det heter, haha. Den gav mig i alla fall massor med julkänsla och jag kan inte längta mer till julafton.
Life can be bad, but it's not better than what you make it. God natt.

Breezers och "Med andra ord".

Helt chill kväll alltså.
Jag gymmade efter skolan, efter jag suttit och kikat på killar för mig själv i ungefär 30 minuter. Gymmade för mig själv och gick sedan till mammas jobb där jag satt och räknade fysik tills hon slutade.
For hem och såg på South Park och käkade middag, mums. Fick massa sms av Manda att hon ville jag skulle komma till henne så jag gick och duschade.
Väl där så spelade jag, Manda och Mange lite Guitar Hero tills Hanna kom. Snackade, spelade och drack cider. Guitar Hero byttes snart ut  mot "Med andra ord" - förbannat roligt spel! Så spelade vi vilt tills Samuel kom och Hanna drog. Jag som måste ut och dela ut bröd imorgon jag blev hämtad av mamma early early, tyvärr, för att orka upp.

Så nu sitter jag här i min soffa och borstar tänderna. Ska hoppa isäng direkt, osäker på om jag kommer orka mig upp alls imorgon - tveksamt. Men you gotta do what you gotta do. BIlder kommer upp imorgon, until then - good night. Ciao!

As I don't want it to be

Varför är det alltid så att det är aldrig blir som man vill. Och när det väl händer något som är bra så ska det alltid hända något helt hjärtkrossande för att förstöra - för nej, Marlene kan ju inte vara lycklig, det vore ju skam!
Sen så är det ju mig vi snackar om så jag är ju inte den bästa på att ta tag i saker som har med känslor att göra. Jag tror inte att jag var så förberedd på just detta, det blev nog alldelens för mycket - jag kunde inte änns gråta, that's not like me.
Måste också tacka Robert som räddade min kväll så mycket som det gick - thank you shining star.

För övrigt så skolkar jag just nu. Jag kände att efter igår och med tanke på att jag inte läst något så orkade jag inte gå till lektionen för att, än en gång, vara sämst. Dock så kan min lärare ha sett mig, men jag kunde inte bry mig mindre. Just nu är jag ett enda stort careface, bara för att det är det lättaste sättet för mig att deal with emotions.

Jag har upptäckt en sak med att julen och nyår närmar sig som faktist är dåligt - kedjesms! Alltså helst seriöst, har folk så lite att göra såhär tids att dom måste skicka hundra mil långa sms till folk? Varför skulle det hjälpa mig med mitt kärleksliv bara för att jag skickade ett sms till 20 pers? Det är helt ologiskt, och jag är ganska less. Inte nog med att man får massor, dom är ju typ hundra sidor långt också! Det ska vara för att man känner sig uppskattad att dom där sms kan vara bra, annars vet jag inte vad. Jag kommer nog inte skicka tillbaka så mycket sådana sms om jag får fler, men jag älskar er inte mindre för det - remember that <3

Det fula med det här inlägget är att jag inte kan avsluta det, jag har ju inget annat att göra. Men jag kan ju inte hålla på och skriva i en evighet så, jag måste ju avsluta det någon gång. Jag får väl sysselsätta mig med att slösurfa runt hela internet tills dom slutar. Skolkning är helt meningslöst om man är själv! ciao

My feelings show.

Alltså jag vet inte vad jag ska göra med allt, helt seriöst. Jag orkar snart inte tänka på det men det värsta är att jag göra det ändå. Och det är egentligen ingen börda på något vis alls, bara det att alltid just när jag skriver blogg så känns det jobbigt. Fast jag klarar det som vanligt, hoppas på att det löser sig. [jag saknar dig i mitt liv som det var förut. jag hoppas att du fattar att jag menar allt jag säger och att jag aldrig menat dig något illa. shining star, come back]

Skolan är skit! Jag hatar det! Alltså jag fattar inte hur jag står ut, jag måste verkligen vara starkare än jag tror. Jag säger till mig hela tiden att jag ska ändra mig och bla bla men jag vette faan hur det blir med allting, jag lyckas aldrig ändra på mig. Jag kommer nog alltid vara en failure och jag måste nog acceptera det nu. Jag vet faktist inte varför jag är så förbannat emo just nu med tanke på att jag har varit på strålade humör hela dagen, den är faan något med att skriva blogg.

Alltså jag har hur mycket som helst i skolan men jag har aldrig något att göra, jag fattar inte hur det går ihop. Jag måste ha världens sämsta minne, jag kommer aldrig på något att göra när jag väl har tid och lust till ha göra något - jag tror starkt på att jag måste skaffa mig en kalender! Fast det fula är att jag kommer glömma att skriva i den då, usch för dåligt minne.

Nää nu ska jag hitta på något annat att sysselsätta mig med. Får se vad jag hittar på. Det är dock Grey's snart, så jag lägger mig väl och tittar på South Park tills dess om inte annat, take care people. ciao.


         A                 L                   E                  X        

Life is life.

Jag har inte så mycket att skriva om just nu faktist, men som den trogne bloggaren som jag är så måste jag skriva något. Jag lever att helt fullständligt jobbigt liv just nu alltså. Skolan känns förbannat jobbig så det finns inte, dock så snackade jag med Johanna idag så det känns nice. Hon skulle höra av sig till mig angående lite studietid - great. Fast sedan så är det svenskan imorgon, jag har ingen aning om jag har den eller inte - funderar på att inte ha den.

PA är åt helvette och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Vi måste snacka ihop jag och Ante, det här går inte. Jag har faan inte tif med allting här i livet, jag är van att vara en fri människa och det är jag inte just nu. Jag är inte van att ta såhär mycket ansvar när det finns så mycket annat runt omkring mig.

Ärligt talat så tycker jag att det kommer bli förbannat skönt att dra härifrån sen, riktigt nice. Jag känner att jag behöver lite ME TIME och inte alla jag känner runt omkring. Då åka iväg och försöka ta reda på själv hur jag vill ha det, för det vet jag verkligen inte just nu - jag vet i princip ingenting. Jag vet att jag vill bli psykolog, that's about it.
"Hitta mig själv" som jag har hört att det kan heta...

Annars så är det inte så mycket som händer just nu. Jul, jul, jul för hela slanten och jag längtar till jul så mycket! Helt galet att det bara är kvar 2 veckor tills jullovet, det känns så snart!
Sedan vet jag inte hur jag ska göra med Mr. SnyggRobert i helgen, jag vet inte heller vad han håller på med. Where are you? Om du inte vill prata med mig så kan du väl säga det i stället?

Men nu ska jag väl bege mig i säng, det är ju past my bedtime already so. Men vi hörs väl gott folk, sleep tight. Ciao.


          A                 L                 E                X          

RSS 2.0