Första advent.

Helt otroligt att advent alltid är på en söndag - fasinerande. (höhö)
Hatar denna dag och hatar detta liv. Jag har fortfarande inte gjord den jävla svenskan än, jag har ingen aning om vad jag ska göra! Sedan så börjar jag få mega ångest över psykologin som inte heller är gjort! Hate, hate, hate HATE on me.
Jag har suttit nu i 2 timmar och försökt göra svenskan, jag har nästan inte kommit någon vart alls. GAH. Varför måste jag vara så retarded när det gäller svenska? Jag är ju svenska ffs - hate on me, hate on the world.

Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte. Jag vill inte - men jag kan inte.

INRE KONFLIKTER 2K!

Vissa saker kan man inte styra och vissa saker vill man styra. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag tänker just nu, så det kanske är bäst att jag har någon som bestämmer det åt mig? I have no idea what to do.
"It's okay to be angry and never let go
It only gets harder the more that you know
When you get lonely if no one's around
You know that I'll catch you when you're falling down
We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own"

Colbie Caillat - Feelings show. The Script - Breakeven. John Mayer feat. Colbie Caillat - Lucky. Jonas Brothers - When you look me in the eye. The Script - I'm yours. Yellowcard - Everywhere. Love, love, love, love, love.


Nu ska jag väl gå och duscha eller något. Göra något vettigt i mitt liv alltså - som om jag är kapabel till det. Ciao.

         A                   L                 E                    X        

Christmas time.

Julpynt för hela slanten igår kan jag lova! Helt underbart.
Mami kom in och väckte mig klockan 11 och sa att jag inte fick sova längre. Jag låg och drog mig ett tag, tittade på min mobil, hade 4 mottagna meddelanden - av mamma! "Du kan ju inte sova hela dagen", "Hallå?!", "Klockan är ju jättemycket", "VAKNA!". Jag menar, vem sover med ljudet på?

När jag stigit upp och käkat lite så drog vi till mormor där jag stannade resterande av dagen ungefär. Pyntade hela huset! Full fart hela dagen, så där kring 4 när vi i princip var klar så nästan deckade jag på soffan, haha. Låg där under en filt, spelade julmusik, hade tänt massor med ljus och skumtomtar i en skål på bordet - I WANT CHRISTMAS NOW!Mami och papi drog iväg och handlade mat och så lagade vi tacos hos mormor. Det var väldigt trevligt och fruktansvärt gott - fysjutton vad mätt jag blev!
Sedan så kom min trötthet fram - och min släkts extremt dåliga humor.

Jag satt och skrev sms vid matbordet, för att jag bara är beroende av min telefon - okej?
Mamma: Knaperi, knaperi knus..
Jag (helt random i mitt smsskrivande): Vem är det som knarkar i mitt hus?
Det blev knäppt tyst i ungefär 0,1 sekund och sedan började alla asgarva. Jag försökte hålla mig tills jag insåg vafaan det var jag hade sagt och då garvade jag så maten nästan kom upp igen.
Pappa: Ja, den moderna julen!
Jag: Vem röker på i mitt hus?
*Ännu mer skratt*

Så hög är IQn i våran släkt, weyh. Jag gillar det, men det kan ju bero på att jag är one of them, höhö. Anyway så älskar jag julstämning  som sjutton och längtar tills jag och mami ska börja julbaket! Vi funderar på att göra pepperkakshus ikväll - och kanske någon enstaka kaka (A)

Lördagen slutade kring halv 4 på söndagsmorgon, då Patrik masade sig ur sin halvsömn och skjutsade hem mig, haha. I den fruktansvärda "stormen".
Vi hade kört lite filmmaraton och såg Boat Trip, Steph brothers och The Happening. Two comedies and one thriller. Inga kommentarer på första två filmerna, haha, högst obehagligt säger jag bara. Hängde inte med så mycket i The happening med tanke på att jag var megatrött och jag och Patrik bråkade om vem som skulle ha kudden (Y)
Det var extremt trevligt och jag har inte haft så kul på ett bra tag :) så mycket creds till Patrik!

När jag kom hem så var jag så trött att jag deckade på 0,003 sekunder och minns inte vad första låten, på skivan jag satte igång, var. Det är så det ska vara - då sover man bäst!
Nu har jag inget mer att säga om gårdagen så - ciao!


         A                 L                   E                  X         

Jonas:

- Fine, jag hackar väl din blogg då. That'd be one sex please.

The Saturday.


Troubled words.

Två prov på raken idag, yes. Alla två lektioner innan lunch bestod av prov - franska och databaser.
Franska gick åt helvetet, som vanligt, och databaser gick bättre än förväntat, som vanligt. Ändå är jag förbannat besviken över den, eftersom jag vet att om jag inte varit sjuk och hos sjukgymnasten så hade jag kunnat allt - jävla liv. Men det är väl som vanligt så att jag måste leva med det, plus att jag inte hann alltid för tiden rann ut.

Skoltemperaturen idag är helt i botten, jag tror inte dom har igång någon värme alls faktist. Jag och Andreas har stått i entrén hela lunchen för att det blåser varmluft därifrån.

Matten gick inge vidare. Fastnade på en uppgift som praktiskt taget tog hela lektionen, och jag är fortfarande inte klar med den. Men det är sånt som händer när man läser matte E, it's life. Jag undrar om jag kommer klara matte E överhuvudtaget, känns inte som det just nu - usch.
För övrigt så har jag programmering nu och sedan är skoldagen slut för today. Gym för hela slanten efter och klockan 5 ska jag hämta igen min älskade KAMERA hos Linnea. Och mina åh så efterlängtade skivor, jag ska aldrig mer bli full och glömma mina älskvärdaste saker.

Ska väl avsluta mitt inlägg nu och fokusera mig på den aktuella lektionen. Det blir massa bilder från helgen senare hoppas jag. You'll wait and see, ciao.

why don't you answere me?

           A                L                  E                X           

Sur le ponts de Paris.

Franska kan nog inte suga mer kuk än vad det redan gör. För det första så kan jag inte bilda egna meningar på franska, även om jag får två lektioner på mig. But then again, vem skulle kunna lära sig att bilda meningar på bara två lektioner? Även fast jag nu har läst franska i snart 7 år så kan jag fortfarande ingenting. Och då behöver jag mer än 2 lektioner på mig att faktist lära mig att skriva egna meningar. Med detta så vill jag bara säga att jag inte kommer att klara franskaprovet som jag har imorgon. Det kommer att gå käpprätt åt helvetet. Tack för mig.

För övigt så vet jag inte hur bra databasprovet kommer att gå heller, med tanke på hur långt efter jag har varit. Man ska verkligen inte missa en databaslektion för då kan du ingenting sen. Men jag hoppas på att det går vägen i alla fall!

Alltså jag har typ varit happyface idag och jag vet inte varför! Det där lät helt som att jag är helt olycklig över att vara glad, men så menade jag inte, haha. Jag är bara överraskad över att jag faktist är glad för en gångs skull, och dessutom utan någon som helst anledning. Men det är nice.

Just nu är jag hos Andreas och skulle plugga franska, men det går ju som vanligt när jag ska plugga med Andreas - åt helvetet. Jag har suttit och målat naglarna av boredom och Ante har fixat med massa antivirus. Nu går han runt och säger att han är hungrig och snackar om att knulla. Han håller på med saker jag inte tror jag ska snacka om här, men det är ganska trevligt oh underhållande. Fri tolkning.

Nu ska jag gå och se vad som blev av honom. Han .. kom precis in med en burk sprutgrädde. Ciao!
 
       A                   L                   E                 X           

Puss & kram A

PA snack för mig bara helt galen, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om allt och ingenting. Sedan så får jag bara massa ångest över saker som jag bara kommer förtränga för att det blir för jobbigt.
Jag fattar inte vad jag ska göra eller hur eller varför eller någonting, oftast så tillbringar jag min PA tid med att tänka om jag valt rätt PA. Jag är så dåligt på sånt här.
Jag gillar Josefines förslag att vi kunde gå en kurs som kunde heta Puss & kram A, det hade varit en aning lättare än PA.

Onsdagar är helt ovärda, jag fattar inte. Varför var dom tvungen att lägga in en 45minuter lång franskalektion mitt i världens megahål. Hur värt känns det att kliva upp och ha franska från 09:45-10:30 och sedan inte ha lektion förns 13:10?
Jag vet att jag skulle kunna använda tiden till att plugga eller gör skolarbeten och shit, men det går jag ju aldrig, för jag suger. Men skäm och sida så borde jag skärpa mig. Jag hade tänkt skärpa mig idag och sätta mig ner och skriva psykologi, men did I - no, of course I didn't. Jag förstår inte varför jag inte har någon motivationskraft alls.

Dagen började helt åt helvetet idag alltså.
För det första så var jag så jävla trött i morse så jag fattar inte, jag la mig ju inte änns sent. Plus att jag la mig och lyssnade på musik på mp3n, för att stereon vägrade spela min skiva, och somnade med hörlurarna på mig. Sedan vaknade jag mitt i natten och tog av mig dom och somnade om på en gång. Lite roligt.
Sedan när jag kom upp för trappen så såg jag att det inte snöade och att det bara var 3 minusgrader så jag sminkade mig och satte mig och fikade. Du tror inte att det börjar snöa som en jävla storm ute då, och det slutade inte förns jag kom fram till skolan. My luck!

Nu sitter jag här, i biblioteket och väntar på att det ska hända något. Jag vänta och väntar men ingenting händer, tror jag ska lyfta på min feta rumpa och gå något varv kring skolan bara för att göra något.
Nu har jag verkligen ingenting att skriva, inte för att jag hade någonting alls att skriva från första början men.
Gym och sälja bröd ikväll, usch. Ciao.

        A                L                E               X         


What is life ment for if not me.

Jag har egentligen ingenting att skriva här som änns är en gnutta relevant på något plan alls. Men som den människa jag är så kan jag inte låta bli att skriva även fast orden inte finns.

Jag kan fixa upp lite bilder från igår när jag, Alexandra, Josefine, Sofia, Beatrice, Andreas, Benjamin och Mathias drog på stora Lilla Bageriet igår efter skolan och fikade.
Våran lärare kom aldrig så vi drog dit istället för sitta på skolan och dega. Det var mysig och pussigt.
Alla drack ur min Cola och sist men inte minst slickade Sofia på den och hällde ner resterande av innehållet i mitt glas - smaskigt.
Fast allt som allt älskar jag hon, och dom andra kring bordet, helt tragiskt att det bara är ett halvår kvar av tiden tillsammans - shit.

Det finns så mycket här i livet som man tar för givet, som man bara tror ska finnas där - jämt. Allting varar inte för alltid och jag vet inte riktigt om någon högre makt försöker fetbevisa det för mig just nu, med tanke på att det känns som att han tänker ta allt kärt ifrån mig. Min mormor ligger på sjukhus - sug.

Jag arbetade galet flitigt idag på psykologin också, jag satt kvar längst - tills klockan 4. Jag fattar inte vad som flyger i mig ibland, jag bara kan göra allt jag inte kunnat förut. Jag känner att jag själv bestämt mig, på riktigt nu, att ta tag i massa saker i veckan. 3 högt prioriterade saker; svenskatal - psykologi hemprov - franskaprov.
Sedan måste jag ha tid med att gymma, sälja bröd och apperently läsa historia - men dessa är dock lägre prioriterade saker just nu.

För övrigt så ska jag blir som House. Genomond, inte bry sig om någon, kunna min sak, alltid hålla fast vid det jag säger, göra narr av alla mina med människor och knarka som faan. Om han kan det varför skulle inte jag kunna det?
Just nu måste jag kasst som faan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill plugga men jag vet inte om jag pallar. Är trött som faan så jag borde sova men jag har sovmorgon imorgon så, why should I?
Detta kommer sluta med att jag lägger mig, det gör det alltid - men det är lika roligt varje gång att klaga över att jag har tråkigt tills ingen bryr sig alls och då går jag i säng.

" My grandma's Dutch-Irish and my grandpa's lesbian, that makes me quarter lesbian! "
South Park is the shit.

        A                   L                  E                 X           

Heart of mine, heart of you
what heart is that for me
I mean,
what love is mine, the love you see
The time is fast, the time will tell
what's wrong with love
I mean,
what does love mean, and all above
Since love is gone, gone with you
which smile is mine
I mean,
what am I now, when I'm not thine?

Du är som en stekpanna utan smör.

Psykologin är klar för idag, nu väntar bara resterande av dagen.
Inga förändringar har skett som avviker från andra måndagar så jag orkar inte dra hela visan igen. Det känns som jag bara repeterar mitt liv over and over again, ingenting förändras. Livet tickar på som en bomb och kommer väl snart att explodera - and then?

Har snackat Franskaresa med Ante och Josefine, längtar som faan!
Längtan är något som jag har mycket just nu.

Längtan efter julafton - mycket mat och goda medmänniskor. Alla förberedelser och all julmusik, what more is life about?
Längtan efter nyår - massa underbara nära och kära i en stuga ute i ingenstad. Musik och badtunna, what more is life about?
Längtan efter födelsedag - vad är längtan efter 19 år? Att fylla 19 är ingenting speciellt allt, but what more is life about?
Längtan efter franskaresan - massa nya saker och upplevelser. Att leva ett liv som man inte är van vid, what more is life about?
Längtan efter skolavslutningen - att få känna att jag har klarat mig. Att starta ett nytt liv - ett eget liv, what more is life about?
Längtan efter kärlek - att få vara med den jag älskar och älskar mig tillbaks, what more is life about?

Life's a bitch - so use her.

Live today - die tomorrow. Nu bär det av till matsalen, jag hungrar ihjäl. Taggar för gym ikväll, känns förbannat nice. Jag ska också försöka få tag på min kamera som är hos Linnea, och lägga upp bilder och ge er en extremt odetaljerad version av min lördag - med tanke på att den bara finns helt odetaljerad i mitt huvud, since jag i princip inte minns någonting. Catch you on the flipside.

Ever thine, ever mine, and what should have been, ever ours.

I never believed in happy endings, until I felt like mine would be. But now we all know, that it's not for me.
Even if I'll never forget the way your cheek snatched every time you had something on your mind or the way you always took the covering when you were asleep. Even if I'll never liked you smoking or doing some things that you did. And even if we're not always best friends or on each others sides, but what is love without pain. I rather cry with you than laugh without you. Even when times are good and I smile, I think of you. As much as when I cry, you're always in my heart. Those times when stuff goes exactly as I planned, I never get as happy as I would be, if you were there to say - I'm proud of you.

Life's maybe not ment for you and me, oh how I wish it was, but I'll always wish that you would take a step and change faith with me. Because even if we had our times when we weren't glad with on and another, we always cried with love to each other. Because I always loved you, with every bad attitued I had against you. And even if I regret every time I said something wrong, I never regret the times we had - because I never regret love.
Even if I would pay with every heartbeat for me to change history, I never regret anything that happened.

Since love came around - that means you - life has been a better world, I've been a better me. I thank you, my love and my all, for the times you made me feel priceless - whish is every single moment with you in my life. Thank you. I cherish them well and I'll hold them dear, for they are the most presious things, I'll ever hold on to. I've never had much, but so I had all, and now I don't see what I have anymore. But I have reasons to life, reasons that among all - is you. Because even if you're not mine anymore, you'll always be my guiding star.

I love you with my entire heart, but this I'll say. As long as you're happy - I'll be okay.
Since I gave you my heart, it is my heart you have - and that means each time you feel love, so do I. And with this I mean, that as long as you're happy and satisfied with your life, I'll never judge you for leaving me. Because as much as I love you, I wish for you to be happy. So if that means I'll never spend my life with you again, I'm happy too. I'll never be pleased, but I'll smile for you - because your happiness is greater than mine.

Even if I wish you back, I'm not gonna tell you. Because you've made up your mind and so have I, but that mind is not the same. I just hope you live your life, long and filled with grace. And I'll live my life, never fullfilling your space.
The place in my soul, will never be replaced. I'll leave you at this, with these words I'll say;

I've changed.

The way you make me feel.

FREDAG. Jag är Happy Marlene just nu alltså, fredagen som jag väntat på. Nu så är det lugnt för min del resterande av veckan typ. Fast jag måste väl läsal ite historia också, men det blir i ett senare stadie av veckan.
Inge databaser - blä. För nu har jag hål till klockan 12. Jag lyckade försova mig i morse också eftersom jag var så trött igår så jag somnade direkt jag la ner huvudet på kudden. Så vaknade jag PRICK 08:00 i morse och fick panik. Detta resulterade i att jag inte hann äta någon frukost och därför så är jag mega hungrig just nu.
Men jag kom i tid till lektionen! Stolt. Plus att jag kunde hela franskadikten utantill, hurray for me. Sen är det ju fredag idag och alltså lördag imorgon vilket leder till fest imorgon. Alltså är jag en ganska Happy Marlene just nu.


Plus att jag fick träffa mitt hjärta igår - för första gången på typ 45 dagar. Jag höll på att dö innan men när han väl var där så kändes det helt normalt. Vi stod ute på altanen och snackade ett tag och det kändes jättenice - jag saknar dig verkligen. Jag blev inte ledsen, som jag trodde att jag skulle bli, utan jag blev jättelycklig. Det är inte en plåga att träffa det, det är ett nöje. För även om du inte är min längre så älskar jag dig och din närvaro är den samma och förgyller mitt liv.
Nog för att jag önskar att du kunde ändra dig eller inse att du gjort fel, men så länge du är lycklig så jag är det också.


Nu så ska jag väl dra mig till matsalen och äta mat. Jag håller på att dö av hunger och får jag inte mat snart så äter jag nästan vad som helst. Sedan så är det bara att vänta på att matten ska börja klockan 12, och sedan så har jag bara programmering. Funderar också på om jag ska orka gymm efter skolan, men det måste jag faan. Sedan så vet jag inte vart kvällen tar mig, men jag måste ju gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska dela ut bröd - IGEN.

Over and out people. Ciao!


Gym Class Heroes - Cookie Jar

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
you make my life
seem so much better

3 things I love.

JASON MRAZOh, how wonderful a voice can be

BEING DIFFERENT
ERIC CARTMAN
Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
What am I suppose to do
when the best part of me
was always you

What am I suppose to say
when I'm all choked up
and your ok


When history ends.

Hata tisdagar alltså. För det första så måste jag säga att tiden går så himla fort att det känns som att jag skriver om samma dag hela tiden, skit skumt.
Anyhow så har denna dagen varit ganska lång. Fysiken var en plåga eftersom jag var så galet trött! Ändå så hade jag sovit som en gud och inte varit uppe så himla länge, inte längre än nödvändigt med tanke på att jag låg och läste historia.
Svenskan var givande, vi snackade mest om nationella - vilket jag känner kommer bli galet hårt. Jag är så sämst på att göra tal, och nu har vi bara 2 veckor på oss - och jag har faan inte tid i veckan!
Jag snackade med min lärare om mina restuppgifter och fick det extremt klart för mig vad jag ska göra, och nu känns det faktist inte som en särskilt svår sak - varför tjorvade jag så mycket förut, jag fattar inte.


Historian var helt bajs. Alltså varför ska jag alltid plugga för lite? Det är alltid så att när jag väl sätte rmig vid ett prov så inser jag hur jävla lätt det är och förbannar mig själv för att jag inte pluggade mer för då hade jag fått bra betyg i alla fall.
Men jag skrev ändå några sidan, mer än förväntat faktist. Fast eftersom det är ett SO ämne så har jag aldrig höga förväntningar på mig själv - eftersom jag suger i det.


Ikväll blir det att plugga bioogi till provet imorgon - som jag förövrigt kommer att totalt kugga, jag suger på sånt här alltså. Men jag har bestämt mig att jag verkligen SKA plugga ikväll, no matter what. Annars då jävla, jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu och sluta tönta mig - no more.

Fick mina skor jag beställde idag, fast dom var way too big. Och detta, måste jag utmärka, är bara mammas fel. Vi mätte  mina fötter och jag sa att jag skulle ha 39, men icket, mamma sa att vi skulle ta 40 - och detta blev ju resultatet. Så vi ska skicka tillbaka dom, jag är faktist osäker på om jag vill ha dom överhuvudtaget - hmm!
Dock så fick jag mammas tröja/klänning som hon beställde. Hon kunde inte ha den så jag fick ta den om jag ville, den var hur skön som helst så det var klart jag gjorde!

Men nu ska jag väl äta och börja med mitt pluggande. Kanske hör av mig senare, ciao!


Jason Mraz feat. Colbie Caillat - Lucky
The Script - Breakeven

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
I miss to spend time
with you

Måndag once again.

Så var det måndag igen och programmering. Finns väl inte så mycket att säga om saken, jag har skrattat så jag gråtit - värt. Psykologin var helt mot toppen, som vanligt, och jag hade ju läst läxan för ovanlighetens skull, hihi. Det kändes helt ovärt när hon faktist lät dom som inte läst läxan att faktist läsa den på lektionen - lol.

För övrigt så vill jag inte ha biologi idag, but since when vill jag ha den lektionen. Prov i historia imorgon och jag kan ingenting, usch. Det värsta är att jag inte har tid att plugga något ikväll nästan, så jag lär bli helt toasted imorgon. Jag måste verkligen skärpa mig, orka glömma nycklar på fredag - never again.


Men nu ska jag fortsätta att snacka med mina, 3, medmänniskor här på lektionen. Ciao.
Måste dock också bara påminna mig själv att bränna ut massa skivor åt Greta som jag nu lovat. Give me some music Greta.


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
42 dagar utan
kärleken

You don't know what you've got until you've lost it.


I

K
N
E
W

E
X
A
C
T
L
Y

W
H
A
T

I

H
A
D


Loving you is the best thing I've ever done.
Even if you're not my life, you're always going to be the one.

[15/03-08 - 06/10-08]
I miss you still,
Michael Alexander Östlund.

"Mum, Kitty's being a dildo"

Remember yesterday, when it all seemed to be so easy, think about that today.
Gårdagen blev ju inte alls som jag hade förväntat mig. För det första ringde Jonas and came over. VI lirade Guitar Hero typ 45 sekunder till jag blev less och ville ut. Vi raggade runt på stan i bil och jag ringde Antepante och vi hämtade upp honom för en fest där han satt och var nykter :D
After a while så tröttnade apperently TråkJonas och drog hem, hihi. Jag hörde med vänner och drog ner på stan för vidare socialande. Snackade med Snyggrobert i telefon typ 0,45 sekunde och jag kom halvvägs till stan då det stod en bil efter vägkanten som tyckte jag skulle kliva in. Så jag hoppade in i bilden och där satt Antepante, hihi.
Vi raggade en sväng kring staden och hörde vart K-man var - picked him up - och raggade ytterliggare kring staden.

När vi åkt oss sjukt trött på det hela, efter ungefär 10 minuter, så drog vi en Ante-och-Marlene-sväng --> rakt ut i skogen. Vi drog till Bålforsen och Ante var överhyper och drog med oss ut i skogen i ingenstans för att kolla på "coola" saker han upptäckte överallt. Jag gick bara runt och hade allmänt ont i knäet, magen och var rädd.
Vi hittade faktist massa underliga, coola saker fast jag kunde inte riktigt koncentrera mig på något annat än alla underliga ljud jag hörde hela tiden, haha. På vägen tillbaka vägrade alla att gå i mitten på gallret, så jag tror att vi var lite skrämda, haha. It was really fun, as always.

Sedan på vägen tilbaka utforskade vi ALLA vägar som vi stötte på, tråkigt nog var alla dead-ends - so no fun there. Vi plockade upp Kaka på hotellet och drog hem till henne. Vi satt och alla 4 i soffan och tittade på Terminator, haha. Kaka somnade så fort hoon satt sig ner, så vi tänkte vi lika gärna kunde dra eftersom jag och Ante också höll på att somna.
Så dom släppte av mig hemma och jag glömde min mössa i Antes bil, men I really enjoyed it. Love you guys <3


Idag har jag inte gjort någonting alls nästan. Jag vaknade kring 11, orkade inte stiga upp, så jag låg i sängen i någon timma och lyssnade på musik. Klev upp, gjorde mig en kycklingmacka och satte mig och såg på South Park.
Sedan har jag spenderat hela dagen åt att se på South Park - g33k.


Nu måste jag väl göra något vettigt av what's left of this horrible, horrible day - Sunday. Söndagar suger kuk och jag har nog aldrig roligt på söndagar, it's a curse. I alla fall, måste lära psykologin innan jag somnar. Annars så finns det väl inte så mycket jag kan göra med tanke på att jag inte har någon nyckel med mig i fredags så jag kunde inte ta med mig några läxor hem - smartypants.
Well you have a nice day, jag ska väl nörda mer Guitar Hero 3 -- ciao.

Gentleman -
Runaway
50 cent - I shot you down
Dead prez - When mama cries
2 pac feat. Wyclef Jean - Baby don't cry
Young Buck - Don't need no help

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
varför påminner allt
om dig?

Snow as it is.

Min bloggmani kommer och går just nu. Ibland så har jag massor med tid och vissa dagar vet jag faktist inte vart min tid går, eftersom jag inte göra någonting. Som idag, fast tiden har gått sakta idag med tanke på.. ja, med tanke på. Jag fick ju veta igår kväll att jag var tvungen att kliva upp i morse för att dela ut bröd med Sofia. Roligt! Men tanke på hur sjuk jag är, vill ju så hemskt gärna kliva upp halv 6 på en lördag för att gå ut i -10 grader och dela ut bröd - fysatan för Frankrikeresan just nu. Men som den bra människan som jag är så gick jag ju med på det och klev alltså upp i morse och tog mig till Sofia och delade ut bröd. Det gick väl vägen, även fast jag hostade sönder och kände mig allmänt äcklig där jag satt och sjukade mig.

När jag kom hem så tog jag mig en macka, trappade ner i källaren, och satte mig och lirade Guitar Hero 3 innan jag hoppade i säng igen. Vaknade kring halv 1, om jag inte minns fel, gick upp och bredde några mackor och gick ner till GH3 igen, haha. Där jag satt tills mami och papi kom hem och började laga en massa mat - ?
Socialade lite med dom, jag och papi for på Rimi och köpte godis och creme fraise till mami. Sedan så har jag suttit och sett på tv med mor och far och gjorde mig en kyckling och keso macka - jag tror det har blivit min standardmat nu.


TBG-mässan igår var inte lika kul som i torsdags, and I can't figure out why. Kanske för att Danne inte var där? Jag vet ärligt talat inte. Jag kände ingen mening i någonting och jag gick bara runt och var förkyld och smittade alla - kändes värt.
Annars, gårdagen, helst ovärt. Jag drog hem efter mässan, även fast jag hade tänkt träna, men Ante var hemma och jag var ju en aning sjuk så jag tog mitt förnuft till fånga och tänka att det är nog inte bra att träna i mitt tillstånd - smart Marlene.
Satt och nördade över 10 avsnitt av South Park i rad, jag lämnade knappt rummet på flera timmar. Jag är en jävligt värt människa och jag fattar inte varför jag orkar att änns streckse något i flera timmar. Jag kände mig förbannat lycklig igår när jag cyklade hemåt och jag har ingen jävla aning om varför! Jag bara cyklade där med musiken i öronen och njöt av att omgivningen var vacker och ja, I don't know helt enkelt.

Då är ju det fula i det hela, varför gå hem och stänga in sig på sitt rum när man mår bra? WHY? Jag fattar inte, jag slösade bort en hel jävla dag på ingenting, usch vad jag känner att jag blev negativ helt plötsligt, haha. Men det är bara för att jag har så jävla tråkigt just nu, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Klockan är inte änns mycket och jag kan sova hur länge som helst imorgon, så varför inte vara uppe och roa sig? Jo, jag ska säga dig -  för att jag vet inte VAD jag ska roa mig med.


Så nu ska jag väl sitta här, och göra ingenting. Kommer säkert sätte igång ett South Park avsnitt för att fördriva tiden - kanske gå ner till Guitar Hero igen och lira så att fingrarna domnar bort igen. Oj, jag känner att helger är helt åt helvette när man inte är ute och super, haha. Lycksele suger kuk. Ciao.


Kutless - It's like me

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
love doesn't make
me that strong

Here TBG-mässan comes.

Och så har vi sprungit runt och jäktat idag för att hinna med att fixa allt fram till TBG-mässan börja. Jag och Manda sprang runt i flera timmar för att hitta en dator som kunde läsa USBminnen, sedan för att fixa bilderna till någon som kunde skriva ut dom i färg. Innan vi var klar hade vi nog snackat med nästan alla lärare, som alla hade sagt nästan olika saker, och vi hade använt nästan 100 olika datorer kändes det som. När vi äntligen fick ut bilderna så var klockan nästan 16.00!

Så vi började att klippa och fundera på hur vi ville ha dom, fast sedan var det bara att gå och äta. Rostbiff och potatissallad, vilket var min första måltid på hela dagen med tanke på att jag missade lunchen för att vi började tidigare än förväntat. Sedan så hade jag stuntat i frukosten för jag steg upp halv 10 och duschade.

För övrigt så kidnappade Emanuel och Jonas mig för att åka till Handelsträdgården och fixa blommor. Fast sen när klagar jag att få åka bil med Emanuel, haha.


TBG-mässa är faktist roligt. Dock så gjorde jag i princip ingenting UNDER själva mässan. Jag hade programinfo från 18:30-19:00, sedan stod jag i montern med Ante fast jag egentligen inte skulle. Dock stod jag där typ 10 minuter, tills jag upptäckte att Danne satt på en bänk mitt i alltihopa! Happyface Marlene så hoppade jag på honom och skrämde honom och där satt jag resterande av TBG-mässan - smile! Hade extremt trevligt och jag saknar verkligen Daniel! Fast vi lovade ju att ringa varandra oftare, eller inte jag, eftersom jag satt och försökte få honom att inse att jag inte är någon "ringa"-person, haha. But Daniel is my angel and lightens up my day everytime we meet, så egentligen borde jag ringa honom mer.


Men nu så ska jag tvätta mig och sedan är det bums isäng! Jag är så himla trött att jag knappt kan sitta, det tär på krafterna att ha TBG-mässa. Härligt nog så behöver jag inte vara på skolan förns senaste halv 10, så det är ganska skönt. Jag tror snart att jag börjar få för mycket sömn, med tanke på att jag sov näsatn 12 timmar i natt. Fast jag vet inte, det känns som att jag behöver mycket sömn, sak samma. Nu blir det sängen, g'nighty. Ciao!Solitude*  vacancy, <3
alexander östlund,
"I miss you" isn't
just enough anymore

It's so like me, to never see.

Jag tog mig friheten att ha sovmorgon idag. Med tanke på att min enda lektion idag var databaser, direkt på morgonen, så tänkte jag att jag skulle spare mina medmänniskor i den kursen min sjuka närvaro. Jag mådde ändå helt piss i morse när jag vaknade och kunde knappt andas eller se, så jag tog beslutet att jag inte var kapabel att leva, så jag tog livet av mig. Nää, men jag somnade om i alla fall, haha. Vaknade halv 10 och insåg att jag nästan sovit 12 timmar inatt, waha, så jag borde vara ganska pigg tills på tbg-mässan ikväll.

Jag har faktist kommit ihåg att fixa in massa bilder på ett USB, nu måste jag bara komma ihåg att faktist ta med mig det också. Jag drog in i princip alla bilder jag hade som hade med skolan att göra, mest för att det är kul att se på, haha, ingen aning om jag faktist har nytta av dom.  KOM IHÅG USB-MINNET INNAN DU CYKLAR TILL SKOLAN MARLENE. Jag måste nog tejpa fast det i mobilen för att jag ska komma ihåg det, äsch, jag kommer ihåg det.


TBG-mässan idag jue! Jag är faktist en av dom som älskar TBG-mässan, jag vet faktist inte varför. Förut var det ju för att alla snygga killar kom på TBG-mässan, haha, fast nu är dom ju så jävla små så. Jag tror nyss att jag studerade mig själv igen, haha, psykology makes me crazy. I alla fall så är det värsta trevligt med TBG-mässa, man får träffa massa människor och det är helt enkelt trevligt, haha.

För övrigt så känner jag mig galet glad idag, även fast jag är sick as hell. It feels nice, längesedan jag kände mig såhär lycklig när jag vaknade. Hmm, var väl ungefär - över 1 månad sedan.

Nu är det 39 dagar som jag varit utan dig, it feels like an eturnity - when are you coming back to me, I miss you.

Finns ingen i världen som kan förstå,
hur dåligt jag mår när det inte är vi två.
Men det finns ingenting som jag kan göra,
för att säga dom ord du faktist vill höra.
Livet går vidare, fast inte utan dig.
Jag vill inte leva, om inte du är här hos mig.


Nu ska jag väl gå och duscha, så jag faktist kan vistas med folk senare. Sedan måste jag hinna till skolan innan vi börjar så att jag hinner äta, för det orkar jag inte göra hemma - då kommer jag aldrig göra det. Måste stanna på RImi på väg till skolan och köpa halstabletter, annars kommer jag att dö. Annars så finns det väl inget annat jag hade att säga. Over and out, ciao!


Kutless - It's like me
Secondhand serenade - Your call
Lady GaGa - Poker face

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
the beat of my heart
is missing

New things.

Nu så tror jag att jag är helt nöjd med mig blogg. Jag vet ju aldrig riktigt säkert och jag har ingen aning om hur länge jag kommer vilja att den ser ut såhär, haha. Men jag är förbannat nöjd för tillfället och orkar nog inte lägga ner mer tid på det hela nu. Tiden går jävligt fort när man sitter och knopar alltså, sick.


Sick är ju något som jag är just nu, helt förbannat. Jag fattar inte, jag mådde ju inte änns hälften så dåligt i morse. Efter lunchen så drog jag och Ante ner på stan och sedan for vi till Kaka och Ida! Där blev mitt sjukande värre och värre. Vi satt och tittade på barnprogram och snackade. Det var nice, vi insåg senare att vi inte hann till biologilektionen, men jag vr ändå så himla dålig att jag inte pallade. Jag satt typ och halvsov i soffan, så jag och Ante gick till skolan och hämtade våra grejor. Jag kallade efter pappa som var snäll nog att skjutsa hem mig!

Väl hemma så knopade jag med min blogg. Har typ sovit, käkat middag och jag avbokade att sälja bröd med tanke på hur jag mådde. Nu har faktiskt den helvetiska huvudvärken gått över, det var på gränsen till självmord där ett tag - hade så förbannat ont. Har smällt i mig ett x antal tabletter nu och jag tror det är ganska bra nu. Dock så är jag snuvig som sjutton och har fått hosta. Usch, usch, usch önskade att det fanns någon här som jag kunde umgås med utan att den också blev sjuk.


Ikväll har jag faktist inte den blekaste om vad jag ska göra. Jag orkar inte göra något och jag kommer säkert inte att göra något. För nu har vi typ inga lektioner kvar i veckan p.g.a Tannbergsmässan som börjar imorgon, vilket påminner mig om vad jag nog måste göra ikväll. PÅMINNELSE OM ATT LÄGGA ÖVER EN MASSA BILDER PÅ USB MINNE MARLENE. Även fast jag kollar min blogg ganska ofta så kommer jag att glömma bort det där. Jag tror visst att jag ska göra ett bildspel av något slag, we'll see.

För övrigt så är jag extremt less på all min musik som jag har, vet inte vad jag ska göra. Önskade att någon vänlig själ kunde ultraskicka en massa låtar till mig. Yeahyeah, men nu ska jag väl göra något annat av mitt liv, ciao.


Ne-Yo - Say it
Alanis Morisette - Ironic
Erik Hassle - Hurtful
Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
where where
where..

Nationellt prov i svenska B.

Shitcrapassday. Kan ju säga att denna dagen började allt ifrån bra, så om jag är en aning cranky idag så beror det på just det. Först så har jag sovit förbannat dåligt, jag har vaknat om vart annat av att jag inte kunnat andas. Jag har varit så tät i näsan att jag inte kunnat andas, så när jag vaknade hade jag världens huvudverk, kunde knappt prata, kunde knappt andas och det var flera minusgrader ute! PLUS att jag var tvungen att börja skoldagen men det jävlanationellaprovet, usch! Jag var helt tom i huvudet så jag gick bara runt i morse och visste inte vad jag skulle göra. Så mamma sa åt mig att sätta mig ner och fika frukost och så gjorde hon thé åt mig för min hals. Sedan erbjöd hon sig att skjutsa mig till skolan och jag tackade såklart ja.


När jag väl kom mig till skolan så var det väl inte helt fyskam. Jag tog mina grejor, klagade över hur mycket jag hatade livet för tillfället och tog mig en plats i Aulan för skrivning. Och när jag väl satt mig ner och fick papperet så var det som att jag blev någon helt annan - jag skrev 8 sidor! Sen när kan jag skriva så mycket gällande svenska? Även om det säkert bara är dynga, 8 sidor är quite alot faktist. Så jag sitter här och är allmänt stolt över mig själv för första gången på - hela mitt liv?


Just nu så sitter jag i bibblan och väntar på att någon ska slöluta skriva så att jag har någon att äta - I'm staving! Sedan så vet jag inte om jag kommer ha någon fler lektion idag eller inte. Det är prat om matteprov men det kan dom fösa upp i ändan. Jag hade ju in mind att jag skulle äta och sedan dra och gymma, men nu verkar det som att vi ska ha sista lektionen - värt?! Usch, fy och blä. Men vad gör man inte p.g.a skolan, jag känner mig ju extra duktig idag så jag måste väl stanna och se. Over and out, ciao.


Solitude* vacnacy, <3

alexander östlund,
where ever you are
I think of you

Changes.

Som det kanske syns så har jag fixat lite med min blogg, med jonas hjälp. Dock är den inte färdig på långa vägar och är ganska kasst gjord, hihi. Men jag ska fixa det senare när jag faktist har tid, just nu har jag stulit tid för vad egentligen var jag och antes pluggartid, mjeow.
Med tanke på att det är svenskanationella i 5 timmar imorgon så måste jag lägga mig i tid och borde egentligen göra vettiga saker av den vakna tid jag har kvar. Därför så försöker jag tigga skjuts till ante för vidare utnyttjing av min tid. Detta för att det är kallt, halt och.. kallt ute, haha. Jag är en tönt och orkar inte frysa eller riska att ramla och slå mina arma knän mer än dom redan är slagna. Poor me, not.


För övrigt så har det varit en wuite nice day idag. Den slutade ju med psykologi så, haha. Men svenskan försvann ju för att Susanna inte var där, dock så såg jag henne senare - skolk :o Dock så var historian bajs med tanke på att jag inte visste att vi skulle ha förhör förns i slutet av igår, nice. Dock så glömde jag boken hemma och tog inte hem och läste den, smart Marlene. Så egentligen får jag väl lida av mina egna misstag.

Jag måste bara skriva igen hur mycket psykologi äger, yay.


Nu måste jag väl försöka ta mig till Ante för en snabb - pluggning? I alla fall så kommer jag att ångra att jag inte for dit om jag inte gör det. Sen så kommer väl Ante att få damp på mig för att vi inte gjorde PA, så det bästa för mig själv är nog att ta mig dit. Oj vad livet är jobbigt! Varför tog jag inte körkort när jag fyllde 18?! Ibland hatar jag mig själv mer än vanligt, till exempel idag. Men okej, istället för att sitta här och tjura ska jag göra något åt min situation nu, ciao!


Erik Hassle - Hurtful

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
where are you..

Just my luck.

Morning sunshines. Jag fattar inte hur man kan vara så förbannat trött efter en god natts sömn i flera timmar, why? Plus att jag var ju så förbannat trött igår så jag praktist taget deckade när jag la huvudet på kudden, då borde jag verkligen sovit bra. Jag har dock drömt sjuunderliga drömmer inatt, tänker inte dela med mig - faktist. Sedan så är det ju verkligen My luck att dra på sig en förkylning - why God, why? Jag fattar inte, varför? Jag skyller på skolan, den är alltid för kall - usch!


Tisdagar is hell. Yesbox, tisdagar ÄR hell. För det första så har jag ju inte lunch förns efter 12 - ?? Då har jag man ju svultit ihjäl, hur faan kan man lägga fullpackad schema fram till 12:20? Det värsta är att vi har sådana jobbiga lektioner hela vägen, och inte nog med det, vi har världens kortaste lunch också som sedan avslutas med - franska. Fast dagen slutar ju bra förstås, med psykologi.


Nä, nu ska jag ta och göra mig i ordning för skolan. Även fast ingen kroppsdel av mig vill dit, ingen själslig del för den delen heller. Men det är ju något man måste göra.
Bara för att jag inte kollat på termometern när jag vaknade så är det säkert hur kallt som helst, med tanke på hur "bra" denna dagen redan har börjat. You'll hear from me later, ciao!


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
Mr. lovely
I miss

Catch you on the flipside.

Okey, jag kanske ska skriva ett inlägg då. Jag har varken haft tid eller lust dom senaste dagarna att verkligen sätta mig ner och skriva om min ack så intressanta vardag. Igår satt jag mest hela dagen och nördade The Hospital - öh? Ja, typ ett hundra år gammalt spel som man spelade ungefär när man var nyfödd - dataspel är det givetsvis vad jag pratar om. Det är egentligen helt meningslöst och extremt fult och svårt spel som man egentligen inte mår bra över att spela med tanke på att jag får damp 24/7. Även fast spelet ger dåliga vibbar och annat skit - så spelar jag det som den datanörd som jag är!


Dagen har bestått utan smärta! Jag förstår inte hur jag kan ha en sådan fruktansvärd träningsverk - i hela kroppen! Vart kommer den ifrån? Nog för att jag har rört på mig ovanligt mycket den senaste - veckan? Men så jävla otränad trodde jag bannemig inte att jag var.
Min morbror fyller år idag så jag skulle dit och gratta honom - jag somnade nästan i soffan! Och klockan var väl kring, 7? Och ändå så tränade jag bara kring 1 timme idag, för att jag hade galet lack of time. Jag förstår inte  vart all min energi tar vägen alltså.
Jag kom mig bannemig nästan inte upp ur sängen i morse. Om det inte var för att jag har psykologi som första timme på måndagar så skulle jag nog försova mig ett antal gånger - så det kanske är för mitt eget bästa att jag har den som första lektion.


Annars ikväll så har jag inte hunnit med särskilt mycket. Vi kom hem kring 8, halv 9 efter grattandet. Jag satte m ig och nördade The Hospital till klockan 9 då mamma fick panik för det var House - naaaaaaat, det är ju bara måndag. Så vi satte och ned och såg på CSI och kollade på Ellos hemsida. Jag bestämde mig för att måla naglarna och gjorde det. Har damp eftersom ena nagellacket är fackat så det ser helt tard ut, men det behöver ingen tänka på nästa gång vi ses.
Nu så ska jag lägga mig och sova, för det behöver jag. Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt för mig att lägga mig klockan 10 - för jag behöver sömnen. Det känns som att jag aldrig sover och måste ta igen en jävla massa sömn - öööh, why?

Apropå ingenting så har ju expressens bloggare - Cecilia Blankens - fått barn nu, sött! Lite wierd dock att hon ligger på sjukhus och bloggar. Nyss fått barn och bara "Fuck the baby, jag måste skriva ett blogginlägg om detta", fast är man bloggare så är man. Det är ju nästan sorgligt att faktist föda barnet, det är så gulligt att vara gravid!

Anyway, nu bär det av till sängen. Det finns säkert ett hundratal saker jag skulle gjort tills imorgon, men jag har varken tid eller ork. Jag blev faktist helt plötsligt extremt trött - yes. Så jag ska passa på att lägga mig nu när jag faktist vill, för alltid när jag borde sova så blir jag automatiskt jättepigg. Så, good nighty people. Ciao!Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
I miss your voice

Complaining.

Okey, detta inlägget kommer typ handla om att jag klagar, för det kommer jag att göra.
Jag var ju i Umeå i torsdags, där jag gick på stan hela dagen. Överallt och ingenstans, jag satt typ ner när ja g käkade lunch, annars så gick jag typ. Vi drog hem kring 4, så när jag kom hem så var jag ju tvungen att cykla och sälja bröd ett bra tag. Sedan cykla till Ante och sedan hem. Igår så var jag ju på skolan och bla bla, direkt efter skolan drog jag och gymmade - vilket blev i över 2 timmar! Sedan cykla hem in the freezing cold.

Väl hemma så var det ju megabak eftersom pappa fyller år idag. Så inte fick jag sitta ner då heller utan jag var tvungen att hjälpa till här hemma. Jag DECKADE helt seriöst klockan 10 av total utmattning, så måste jag upp halv 6 för att dela ut bröd på en lördagmorgon! OCH INTE NOG MED DET, efter att ha delat ut typ 5 bröd så tror du inte att jag HALKAR på en fet isfläck på brännbergsvägen och skrapar upp knäet. My day? Not, det känns som att hela knäskålen är krossad i tusen bitar. Så var jag tvungen att halta runt i över 2 timmar och dela ut bröd.

Sedan så är det klart att vi missade ett brödhelvete, och snäll som jag är erbjuder jag mig att lämna det. Och du tror inte att personen bor LÄNGST BORT, LÄNGST UPP i en lägenhet. Way to go Marlene, hädanefter så ska jag bli egoist.
Nu gör det  bara förbannat ont i knäet alltså, kan knappt gå. Att sätta sig ner är plågsamt och att gå ner för trappor, sedan så haltar jag ju hela tiden. Fast det är typ jämt haltning nu, eftersom jag haltar på båda benen :)


Idag fyller pappa år, 41. Så vi har just grattat honom och givit honom presenter och så. Det kommer ju folk och fikar hela tiden så det blir ju endel godsaker. Så mycket för min nyttighet alltså, himla skit! Och jag vet, jag kan ju hålla mig bort från det eller tacka nej. Men jag är inte sån, jag har ingen motkraft. Ser jag massa kakor och godsaker, så måste jag smaka. It's a curse.


Annars så har jag faktist ingen aning om vad jag ska göra idag, ikväll, whatever. Jag har inget planerat och jag har inget in mind. Så jag får ser vart kvällen tar mig och vem som vill ha mig vart - hahah. Annars så ska jag sitta här hemma och tycka synd om mig själv och klaga på att jag har ont i knäet :D Ciao!


Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
Lady GaGa - Pokerface

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
om jag bara fick se dig
one more time
 

Superrapid.

Jag fattar inte hur tiden kan gå så sjukt fort! Det har redan susat förbi en hel vecka och jag har inte hunnit leva. Jag har bara fått veta att vi har en jävla massa prov framöver och jag kommer inte orka fortsätta leva såhär. Fast jag är glad att jag har tagit itu med massa i skolan, sedan så måste jag skärpa mig vad det gäller efter skolan. Men jag har ju blivit nyttig och jag tänker inte festa mer fram till nyår, förutom den 22a för att Greta fyller år.


Var och tränade idag, känns verkligen bra. Jag och Ante var där i över 2 timmar! Helt sjukt vad tiden gick fort alltså. Men jag kan ju lova att jag har ont i nästan hela kroppen nu! Och jag ska upp och dela ut bröd imorgon, usch fy och blä, jag orkar inte. På lördagar så ska man sova länge! Det är ju typ enda dagen då man faktist älskar att ligga och dra sig på, för söndagar mår man bara dåligt på eller har ont i fötterna för man dansade hela natten lång, haha. Oj vad jag helt plötsligt längtade efter Gretas födelsedag, haha. Greta, Greta, Greta - jag saknar dig Greta :D så du vet det, tycker verkligen att det ska bli den 22a.


Måste väl ta och hoppa in i duschen nu, fy vad jobbigt. Det är hur kallt som helst så jag kände inte för att duscha, sadface. Annars så ska jag lata mig som faan ikväll tror jag. Eller så ska jag höra vad bästis gör, fast jag kan ju inte vara uppe så länge. Vissa måste ju upp kring 5 i morgon, gaaaaah. I'm off, ciao!
Nu har jag fixat testet som jag gjorde för tyå längesedan - hur bra känner du mig?


Chris Brown feat Keri Hilson - Superhuman
Lady GaGa - Pokerface

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
oj vad jag saknar ditt ansikte
din närvaro
din röst

Umeå, all over.

Okey, så idag drog jag min rumpa till Umeå - mitt andra hem.
På vägen dit dampade jag mest på våran otroligt förbannade jävla kuk stereo som inte funkar! Eller okej den funkar, men den ville inte spela skivan som jag bränt enkomt för att vi skulle slippa lyssna på alla gamla brännskivor vi har i bilen. Men icket! Jävla skit, usch vad förbannad jag blev.
Jag bröt mitt äta-nyttigt löfte med att köpa en extremt läcker chokladmuffins på Statoil när vi närmade oss Umeå - plus lite marianne och geisha, liking it. Men jag är en gottegris och kan bara inte sluta sådär! It's like smoking!


Väl hos idrottsmedicinska.
För det första, den var inte den vanliga receptionisten som tog emot mig! KRIS! Dock kom hon senare så jag fick njuta av hennes underbara närvaro, haha. Sedan så skröt min läkare på mig och konstaterade att vi inte behövdes träffas något mera, nice. Sedan hade jag ju min, inte vanliga, sjukgymnast. Som för det första creeped me out! Han stirrade på mig som om han blev förälskad i mina ögon och sedan log han typ hela tiden och sa att jag var duktig och skulle komma tillbaka om 1 månad, creep.
Mjeh mjeh mjeh och jag och mami drog oss till Eastern Palace och åt lunch, gott! Sedan trallade vi runt i staden och jag köpte en kofta, ett diadem och en konstig-tröja-jag-inte-kommer-på-vad-den-heter-just-nu på Gina. Mami köpte en klänning och vi var glada. Robert meddelande att han var på stan och jag gick och mötte honom medans mami lallade och hämtade några biljetter. Jag och R lallade runt och satte oss nere vid hamn och snackade och jag beundrade mig över utsikten och hatade mig själv för att jag inte hade systemkameran med mig, attans kamera.
Sedan så träffade vi upp mami på Lagerhaus och vi gick runt där och kollade på alla förunderliga saker som dom har där, älskar verkligen den affären, haha. När klockan började närma sig 4 så sprang vi alla till H&M och jag fick mig en svart huvtröja - kramade R ciao och jag och mami drog hemåt.

Väl hemma fixade jag i mig en egengjord macka och sprang till Susanne och vi sålde bröd på Villaryd. Cyklade sedan till Ante där jag spenderade resterande av kvällen.


Liking the day, har varit helt otroligt som helst! Men nu ska jag hoppa i säng och invänta morgondagen. Usch för franska imorgon, kan inte orden som jag valt ut. Sedan är det ju helg - redan! Vi får se vad som händer då, förutom brödutdelningen på lördag, usch!
Hoppas morgondagen blir en bra dag, nästan så att jag känner det på mig. God natt med er alla, ciao!


Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
Lada GaGa - Pokerface

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
jag önskar fortfarande att
din bil ska stå på gatkanten
när jag kommer hem.

What's up with onsdagar.

Onsdagar måste vara den mest dryga dagen på hela veckan. Dagar då man faktist har lektioner hela dagen så att man nästan inte har tid att andas, är bättre. Jag menar, vem vill ha hål i nästan 3 timmar? Inte jag i alla fall, med tanke på att jag faktist inte använder mina hål till någonting - osmart som jag är.
Dock så använde jag mitt hål till att vara hos min studievägledare ett tag och ta tag i mitt liv lite grand, it felt nice. Sedan så har jag faktist inte använt mitt hål till någonting alls. Sedan så när jag väl hade lektion - så hade jag inte det, utan min lärare var sjuk. Och han förväntas att vara sjuk imorgon, vilket då inte rör mig.


Umeå imorgon.
Sjukgymnast och läkare imorgon, feels nice. Dock så har jag ju preliminärt fått en annan sjukgymnast, WHERE IS JONAS? Detta är dock en liten -bummer-, "dagens I-lands problem" som en viss person alltid kommenterar till mina problem. Hoppas på att få träffa denna person, ändå, imorgon när jag går runt på Umeågator. Jag kommer förmodligen att shoppa loss med mamma också, som vi alltid gör. Hon bytte läkartid enkomt för att den skulle vara efter hon fått lön. Jag förväntar mig att ha ganska ont i knäet imorgon alltså, tur att vi har sjuktiden före shoppingen, annars hade jag väl knappt kunnat gå när jag väl kom mig dit. Sedan förväntar jag mig att få käka på kinarestaurant! Och en subwaymacka sitter väl aldrig fel. Detta blir dock det sista onyttiga jag käkar på en väldigt lång tid, jag har faktist blivit nyttig! Good for me.


Nu ska jag väl ta mig till biologilektionen, when ever den börjar. Sedan så är det gym för hela slanten som gäller när skolan tagit slut. Jag ska gå till skåpen och ta mig min klementin, I'm hungry. Jag är faan hungrig hela tiden när jag gymmar med jämna mellanrum, det är störande! I alla fall, jag skriver säkert senare.. Ciao.


Chris Brown feat Keri Hilson - Superhuman

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
so long

My only weakness is you.

Denna dagen har varit lång, men ändå kort. Det har gått väldigt fort men det känns som att jag har varit med om väldigt mycket, på något underligt sätt. Kan ju vara för att jag har som mest lektioner på tisdagar, men jag tycker inte att dagen har varit jobbig för det. Allting har som flytit på bra och jag har inte blivit less, förutom på franskan - men sen när blir jag inte less på franskan?


Studentmössor.
Vi var och kollade på studentmössor idag, nice. Jag åkte bil med Emanuel dit, vilket alltid är en upplevelse i sig, haha. Loving it. För det första så körde han väl allmänt för fort erhm, jaa - hela tiden. Sedan höll han på att köra in i en lastbil och en gammal gubben, sedan att parkera åt fel håll på fel sida av vägen kan ju diskuteras.
I alla fall så beställde jag en originalmössa med Marlene Holmberg NvMd 2009 på, neat. Så nu längtar jag faan till studenten, haha, it will be fun.
Sedan hemvägen blev ju en annan upplevelse i sig. Eftersom Emanuel tänkte gena över på andra sidan vägen i en sväng, tills han isåg att det kom bilar mot honom - då drog han nätt och jämt igen en refug! Jag tror att vi alla fick en nära-döden-upplevelse där för en stund, men han har ju koll snubben så - I trust him, haha.

När vi väl kom fram, levande ju, till skolan så var Heikki inte glad på oss, vi hade ju skippat lite av hans lektion för att vi skulle hinna kolla på mössorna, och apperently hade han inte gillat det. Men sak samma, vi hade ju lektion som vanligt och det var inte mer med det, sedan så fick vi lunchen som vanligt, även fast vi redan käkat, så det var ju nice.


Nu är jag hungrig som ett svin! Jag hade psykologi sista lektionen och jag satt ungefär hela lektionen, som för övrigt är kring 70 minuter lång, och klagade över att jag var hungrig. När jag och Jonas väl skulle gå och köpa något att käka så insåg vi att cafeterian var stängd, bummer! Så jag hungrar fortfarande ihjäl och maten är inte klar på 20-30 minuter säkert - why?! Men jag kan ju inget annat att göra än att vänta, onödigt att käka något innan - fiskgratäng är ju smaskens!
Anyways, ikväll hade jag nästan tänkt mig att försöka mig på någon av mina hundra läxor som jag har. Men vi får ju som vanligt se hur det går! Nu ska jag gå till köket och dreggla över den ofärdiga maten, ciao.


Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going gone away
my only weakness is you
my only reason is you
every minute with you
I feel like I can do
anything

going going I'm gone away
In love


Lazy ass bitch

Jag orkar helt enkelt inte skriva en proper blogg idag. För det första så har jag ingen skrivaranda just nu och för det andra har jag ingenting att skriva. Det har bara varit en allmänt deprimerande dag idag. First of all för att mobilnätet var nere idag så man kunde inte skicka sms(!). Så det förstörde ungeför hela min dag, med tanke på att min dag består av 99% texting. Jag har ju dels lärt mig att jag är sjuk i huvudet, ingen är så beroende av sin telefon att det känns som man är död bara för att man inte kan smsa. Annars så har jag typ bara gått runt och hört Andreas, for the first time, gå runt och klaga stup i kvarten om hur mycket han fryser - jag däremot gick faktist runt och svettades, konstigt nog.


School today.
Det sög, ganska rejält faktist. Dock så gjorde ju inte psykologin det, som vanligt. Dock så kan detta dels ha berott på att jag faktist kunde skicka sms då - fast then again - psykologi har alltid kicked ass. Jag antecknade så att pennan glödde och vi diskuterade om man har en själ eller inte och hur man beskriver en persons personlighet, bland annat.
Efter psykologin hade jag hål, programmering och slutligen biologi. Dagen slutade 15:50 som en vanlig skoldag gör och jag cyklade till mammas jobb för att käka. Kring 7 drog jag och gymmade, kom hem kring 9 - took a shower och la mig framför tvn.
För övrigt har jag köpt universums coolaste nagellack, just for the record. Jag kan fixa in en bild på det senare, jag har inte ork till det nu. Men det är i alla fall Nr. 34 av Depend, mjeh! <3


I'm off to bed now i alla fall. Jag borde egentligen ha gått och lagt mig för länge sedan, men dum som jag är så har jag ju inte gjort det.
So this is how I end this blog, ciao!


Erik Hassle - Hurtful

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
I so wish for you
I miss your face

The wasted day.

Idag har jag inte åstadkommit någonting alls överhuvudtaget, faktist. Jag hade inte planerat att göra någonting - och jag gjorde ingenting, så egentligen så har denna dagen varit förbannat lyckad. Men eftersom det är jag vi snackar om så tycker jag ju det, med tanke på att jag hatar att inte göra någonting. Det suger att jag har, ännu en gång, slösat en hel jävla dag på att göra ingenting. Jag menar, ingenting kan man göra sedan när man är gammal och gaggig och inte har något jobb eller ork till att röra på sig. Att slösa en dag av livet nu är bara att vara helt dum i huvudet. Sen att jag inte har masat mig till att göra något skolarbete stör jag mig också så jävla mycket på, med tanke på att man kan hinna ganska mycket på en hel dag av läxgörande. I hate myself, I really do.


Photoshop is what I've done.

Av alla grejor på hela jorden som finns att göra, och alla saker jag borde göra, så var photoshop det som fick mig på fall. Det som jag har minst nytta av och som jag absolut inte behövde göra, det gjorde jag. Jag tyckte att jag hade hela dagen på mig tills brorsan kom in och frågade vad jag ville käka till middag, det var då jag insåg att klockan var ju bannemig kring 17:00!
Fast ack än då det fulare var att jag käkade min middag i tvrumme, framför I pronounce you Chuck and Larry - såg klart den, och satte mig framför photoshop igen! Det var inte förns kring 20:00 som jag insåg hur ont i ryggen och ögonen jag hade, så jag slutade. Satt och snackade med brorsan ett bra tag och sedan masade jag mig, nyss, till vardagsrummet och kikade på Parlamentet - älska Robert Gustavsson.


Nu hade jag faktist tänkt ta mig till vardagsrummet igen och se på Starsky and Hutch, bara för att jag inte ska sitta här och glo någe mera. Jag hade dragit min rumpa ut om jag faktist hade orkat, men nu gör jag ju inte det. Det jobbiga i det hela är att jag har min cykel hos Ante, så jag måste gå dit imorgon innan jag kan cykla till skolan. Usch för det - och usch för att det är skola imorgon överhuvudtaget ska jag väl säga. Lov är ändå the shit, skolan har jag fått nog av nu så det räcker. Är det någonting jag inte ska göra är det att plugga vidare. Fuckthisshit, I'm off to the livingroom. Ciao.


Lady GaGa - Poker face

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
<3


Halloween.

Och så var det över.
Varför är längtan så fruktansvärt mycket längre än det man längtar efter? Jag menar, jag har längtat efter halloween i så många veckor nu och now it's over. Bara sådär, några timmar och sedan var det slut. Det blev inte änns som jag förväntat mig - vad har jag längtat efter egentligen? Jag ska sluta längta efter saker, jag blir ändå aldrig som jag vill. Det enda som faktist har blivit bättre än förväntat, och som jag längtade efter i flera månader!, var Åselemarknaden. Jag tror jag längtade efter den ett halvår eller någonting, plus att jag åkte hem från sthlm över en dag, med husvagn, enkomt för att hinna till Åsele. Varför blir allt annat så bajs?
Idag är jag jätteemo, och jag vet inte varför. Jag hatar när det blir såhär, helst eftersom jag inte har någon som kan få mig att känna mig på bättre humör. Jag behöver någon som bara kan sitta och hålla om mig - god, I miss you so much right now. Jag vet inte varför men en liten del av mig hade hoppats på att få träffa dig, eller åtminstone få se dig, igår. Kan jag inte bara sluta att ha förväntningar på allting som sker omkring mig.


Halloween i alla fall blev faktist kul. Det var hur snyggt som helst i Antes källare och jag, som varit där ett X antal gånger i mitt liv, kände knappt igen mig! Det var hur coolt som helst med ljusnätet och det svarta tyget och musiken och allt. Jag har några bilder, dåliga bilder, på hur det såg ut som jag ska lägga in här också.
Vi var ju hos Ante först, käkade middag och allt. Jag, kaka, Anna, Alexandra och Ante. Sedan efter 18.00 kom det fler och fler människor. Först var det som bara lugnt och draget vi hade väntat på wasn't there - at all. Men allt efter att klockan gick och mer människor som vi bjudit in kom, så blev det crowded. För alla inbjudna hade visst med sig mer Friends med sig än vad dom hade sagt. Så alltså slutade det med att vi var - quite a few. Plus att jag bjöd in min broder och Nils + one.

Kring 11 drog vi, vi som kunde, på hotellet och fortsatte festandet där. Jag och Ante stod i kö i säkert 30 minuter - det kändes då som en evighet. Jonas lämnade oss efter ugefär halva tiden och drog hem, synd, men det var nog bäst så.
Min kväll blev ju förstörd på grund av mina skor, som är så galet snygga men så galet obekväma, så jag hade fruktansvärt och i fötterna när jag väl kom in. Men jag bet ihop och dansade men tillslut blev det too much och jag tog av mig dom! Gick barfota och Runken blev nöjd med tanke på att med skorna på blev jag längre än han, hihi. Sen när dom stängde klockan 2 så drog jag och Ante på statoil och köpte chips och sedan drog jag hem. Tror aldrig att jag känt mig så lycklig som när jag fick tvätta bort sminket och ta på mig mina kära mjukiskläder. Jag fyllde min Gröna Lund flaska, tog chipsen och kröp ned i soffan framför datorn och tittade på Kejsarens nya stil 2 tills jag nästan somnade - då förflyttade jag mig till sängen och somnade in snabbare än blixten.


Idag så har jag inte gjort ett jävla piss. Jag insåg just att klockan är 4 och jag har inte gjort någonting alls - förutom att lega framför tvn och sett på Will & Grace och käkade uppstekt palt. Sedan har jag ju - förstås - tillbringat dagen åt att ligga och smsa med folk, hihi. Jag tror jag börjar få tillbaka min telefonstörning som jag hade förut, jag klarar mig inte utan min telefon nu igen, damnit.

Jag har också insett att det är skola imorgon, usch. Lovet har gått så himla fort att jag inte änns minns vad jag har gjort, eftersom det känns som att jag inte har gjort någonting alls överhuvudtaget. No offence mot alla jag varit med och så, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar. Jag har till exempel fortfarande all hemläxa kvar på sängen, där jag la dom förra fredagen när jag kom hem efter skolan. Den enda gången jag might have touched them är när jag letat efter någonting och jag har måsta flytta på dom - skam. Men nu orkar jag inte göra någonting åt saken, det är som lite försent - en aning. Nu tror jag att jag ska ta och se klart Kejsarens nya stil 2, med tanke på att jag har en Kronk fetish going on. Ska bara kolla med mina medmänniskor vad dom bjuder på till middag, have a nice day. Ciao!
för övrigt så orkar jag inte lägga upp bilder, så den som vill se ett få antal bilder från Halloween - click this link


Lady GaGa - Pokerface
Darin - U don't hear me
Erik Hassle - Hurtful
30 seconds to Mars - Buddha for Mary
Amanda Jenssen - For the sun
Alanis Morisette - Ironic

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
I miss the sound of your voice
I miss the touch of your lips
I miss to feel your warmth
right next to my heart

Back to business

Hej igen alla glada - it's the day today. Jag vet att jag inte har skrivit någonting med det är för att jag inte varit i stan sen i onsdags. Men today is the day som jag har längtat efter nu i så många veckor - varför är jag inte mer taggad? Men det är väl alltid så med mig I guess, för övrigt så är jag ju nyvaken så det kan ju vara därför - jag är väldigt seg när jag är nyvaken.
Jag är inte riktigt färdig med dräkten - men så gott som. Jag måste bara försöka fixa linnen till så att det blir, i alla fall, lite så som jag önskar att det kommer att se ut. Mamma ska ta med mig till Åhléns senare, klockan 12, när det öppnar så ska vi kolla på svart ögonskugga och på linnen. Sedan måste jag också kolla om det finns sånt kletigt smink man brukade ha när man var liten och målade sig t.ex. vit i ansiktet - det bästa jag kom på att måla fingrarna svarta med. Dessutom så provsminkade mamma mig igår, sedan drog jag till Ante såhär och vi drog lite överallt och jag glömde hela tiden bort hur jag såg ut tills någon kommenterade det, haha. But it's fun - I like it. Dock har jag får dassig ögonskugga här, men som sagt, jag ska inhandla en bättre idag.


Åsele - is the place I've been. I onsdags så tog jag bussen till Åsele där jag alltså spenderade mitt liv fram tills fredagen den 31/10 klockan 14:25, med Robert and friends. Det blev ett försök till bad på onsdagskvällen men vattnet hade frusit till någon centimeter is så dom bangade. Vi spenderade sedan kvällen hos Erik med att kolla på när han var med på tv, plus att vi käkade korv. Resterade av vakenheten spenderades framför tvn. Torsdagen spenderades helt och hållet i soffan framför tvn och vi nötte kassa filmer hela dagen, haha. Att det kan sändas endast dåliga filmer på tv, det är ett mysterium. Dock så såg vi Disturbia, som vi båda dock hade sett, men I think it's great. Sa att jag ville också få husarrest som han, dock ändrade jag mig dagen efter då jag hade överskottsenergi som attans bara för att jag inte gått ut på torsdagen. Så 14:15 tog jag farväl och satte mig på bussen.
Det var en trevlig - helg -, som Robert säger, och det var skönt att spendera livet någon annanstans än i cplycksele. Jag är ganska less på att vara här nu, det är bara värt om det finns någonting som man planerat - annars är det skit. Jag hade ju bara bra minnen från Åsele redan så, haha, och nu har jag ännu mer!


Nu så ska jag väl duscha tror jag, för kring 12:00 bär det av till stan. Jag hoppas att allting blir bra och jag hittar det jag vill ha, annars kommer jag att bli ganska cranky. Jag känner mig ganska stressad faktist eftersom jag vet inte riktigt hur jag ska ha tid med allting. För jag måste hinna [ duscha, dra på stan och inhandla grejor, sminka mig, fixa håret, packa med mig alla grejor - glöm inte plattången Marlene -, kanske hjälpa Ante om han behöver det, sedan måste jag hjälpa honom att laga middag, hämta Alexandra ] INNAN klockan, jaa vad jag ska gissa, 17:00 kanske?

Det kanske inte låter så himla farligt i era öron men i mina så är det PAIN. För Åhléns öppnar 12:00 så jag måste dit först - fast jag kan ju duscha nu så underlättare det ju - sedan så måste jag hem och få med mig alla grejor jag ska ha med mig till Ante. Då kanske klockan är 14:00 och så måste jag hinna fixa håret - som jag inte har provsatt upp än - och sminka mig innan runt 16:00 då Ante säkert vill börja med maten - eller kanske tidigare? Nää han får faan inte börja före det, då dör jag. Sedan kom jag på ett annat problem som jag löste direkt, hihi. Nää nu måste jag gå och göra någonting vettigt - orka slösa min värdefulla tid här! See you tonight people, för jag hoppas att ni ska ut! Ciao.


Lady Gaga - Pokerface
Erik Hassle - Hurtful
<3<3<3

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jag trodde du hade glömt mig
I'm so happy

RSS 2.0