Alone.

Så var man ensam då.
Mamma och pappa har nu dragit ifrån Lycksele och jag vet inte riktigt när dom har tänkt att komma tillbaka, vilket jag förövrig inte bryr mig om egetligen. Dock är ju brorsan kvar hemma, men som om det spelar någon roll.
Trodde att jag skulle få åka bort med Älsklingen och hans familj i veckan, men även fast jag inte har några föräldrar hemma så får jag göra som jag vill. Så det blir till att vara hemma hela veckan istället då. Jag ska faan lämna staden och allt, kommer jag någonsin att få göra precis som jag vill?
Inte nog med det utan jag har fått massor med grejer som jag måste göra medans dom är borta.. "Det ska se snyggare ut när jag kommer hem än vad det gör nu när jag lämnar det."
Wtf? Erkänn, ni skaffade mig för att slava. "Du måste lära dig att ta ansvar och egna beslut" Köp mig en egen lägenhet då ffs? Du tror jag vill ta hand om hela familjen elle? Nä, precis. Kanske därför jag är så bag about things.
Ibland önskar jag att jag bara kunde lämna allt och inte komma tillbaka.

Äntligen fick jag vara med Älsklingen igen.
Det har faan varit världens plåga att bara vara utan dig en helg, jag saknar dig typ varje sekund jag inte är med dig så det är väl inte så svårt egentligen.
Men eftersom jag måste stanna hemma och du är ledig Ons-Lörd så hoppas jag att du stannar och är med mig. Jag saknar att vara med dig, bara vara med dig, det känns som att det var evigheter sedan...


Katy Perry - I kissed a girl
Matisyahu - Fire of Heaven / Altar of Earth

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig <3

Sova.

Detta kommer förmodligen att bli det kortaste inlägget jag kommer att skriva, någonsin.. Om jag inte kommer för mig någon dag att jag vill bevisa mig själv fel, men det gills inte.
Nu är man hemm igen efter ett helvetiskt härjande på stan. Det har varit galet, det har varit mycket folk men det har framför allt varit förbannat roligt. Detta gör vi om imorgon (senare idag) grappar, men denna gången med mera sprit.

Nu ska jag göra det jag har längtat efter i flera timmar, borsta gaddarna och gå och lägga mig.
Over and out people, Marlene is going to bed!



Twista feat. Kanye West and Jamie Foxx - Slow jams
bara för att jag saknar dig mest i hela världen just nu älskling
faan att vara utan dig ska vara så jävla svårt
jag älskar dig mest över allt annat i hela vida världen, du är den som gör mig lycklig
I hope and wish that you'll always stay with me <3

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig <3

Hos Runken

And so there were the drinking again!
Faan vilken alkis man är alltså, att det inte kan gå en vecka änns utan att man måste dricka, haha. Men vafaan, det är väl så det ska vara.. Men lever bara en gång väl, så folk brukar säga? Att man ska leva ut medans man är ung, så klart som faan att man gör det.
Slita på levern så länge man KAN slita på den, haha. Och så länge man kan supa upp alla pengar man har så man måste leva på mamma och pappa ett tag. Det är sånt som kallas Living!

Jonas har varit dagens räddning med tanke på att det var han som fick mig ur ut mitt tomma hus, med tanke på att mina föräldrar drog ut före mig... skam?
Men tillslut så kom man sig ut och gick på stan med Jonas, sedan träffade man, för tillfället, dissBästis.. Med tanke på att han dragit igång en fylla UTAN mig. Ahjo, det är vänskap alltså.
Sedan lämna cigg hos Perre och sedan drog man till Runken, där man för tillfället är just nu.

Nu gäller det väl bara att se varit kvällen för en,
det som är det fina med livet... You'll never know where it's going to take you ;)


50 cent - I shot you down (bang bang)
Ken Ring - Doktorn

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig <3

Åsele.

Okey, då satte man sig i bilen och väntade på att det sku gå typ 10 timmar så man kunde vara hemma. Provade allt för att fördriva tiden, sov, lyssnade på musik, retade familjen, smsade med vänner, satt vid datorn, spelade pokemon.. jaa, det mesta i alla fall. Fast när det var typ 2 timmar kvar så drog jag fram datorn i hopp om att någon kunde underhålla mig den sista biten. Så hittade jag några vänner som jag konverserade med, kom fram till att Runken vill ha mobilt bredband enbart för att kunna säga till folk som frågar vad han gör, att han ligger under en gran... Jag gillar dig ändå, även fast du har dina ideér för dig :)
Men så kom man fram, sådär kring halv 11 på kvällen. Hade ljugit för min älskling och sagt att jag var kvar i söder och överraskade honom när han lagt sig :) Kan seriöst inte fatta hur man kan sakna någon så himla mycket som jag saknat honom sen jag såg han åka iväg innan vi änns farit. Känns skönt att vara nära dig igen, det dröjer nog ett tag innan jag klarar av att åka ifrån dig igen.

ÅSELE. Jamen man hann ju egentligen knappt hem innan man skulle dra igen!
Jag sovde hos älskligen, blev hemskjutsad klockan 7, innan han började, och gick direkt isäng när jag kom innanför dörren. Vaknade kring 12, mådde CPDÅLIGT. Fick ångest över att jag kanske inte kunde fara till Åsele !!! Knarkade lite och la mig och vila. Det gick över och jag hoppade snabbt in i duschen. Stressade Ihjäl mig för att hinna packa och grejsa innan jag fick skjuts till Perre där vi begav oss mot Åsele.
Väl framme, stress igen för Vissa vill till campingen NU så vi satte inte upp tältet, clever.

Och jag kan lova att om jag ska skriva allting som hänt i helgen så skulle detta inlägg aldrig ta slut. Så jag säger såhär, if you weren't there suit yourself sucker!
Man hann i alla fall med en massa! Det var galet och det var nog lite väl mycket för min del på fredagen, haha. Kan nog dom jag umgicks med intyga, i alla fall före 12, sedan vart jag ganska nykter. Men man hann spy, decka (både på marken och i Runkens tält), vara på Trillen (lördag only), kikade in på discot (dött som satan), se på slitz, dansa, sjunga till låtarna som spelades på scen, vara med mannen jag älskar, vara med vänner jag älskar, träffa folk jag inte träffat på jättelänge, träffa folk jag spanat in men aldrig vågat snacka med, träffa folk jag aldrig sett förut, ha deeptalk med dom i min närhet, gå på marknaden, köpa massa slush, äta thaimat, se Någon böga sig, skrattat ihjäl mig, ramlat ned i en grop med bästis, kramat hela sveriges befolkning, önskat Ibbes låg i Åsele, satt upp tält mitt i natten - onykter, fått höra det underbaraste i hela världen och mycket mer!

Helt otrolig helg och jag skulle göra om den när som helst ! :)
Älska folket, älska stämningen, älska mina vänner och älska Åsele. Dock var det alltid en sak som fattades hela helgen och det var Manda. Med henne där hade nog helgen varit helt jävla perfekt <3

Och för att sammanfatta helgen i en mening så citerar jag helgens mest använda mening; He ba knull i mun !

---- och för övrigt så måste jag bara säga att livet känna typ perfekt, "och livet är underbart du skiter i underligt hat och är fri som en undelat, tappar alla dina laster över kanten ur en skottkärra och sorgen lämnar dig aldrig koppärrad, du blir blåttmärkt av tiden med ett brustet hjärta det är därför livet kan underlätta i stundens hetta, har du fråger kan du leta svaren i etern men det skiter du i, du är enbart glad att du lever"




Stundens låtcitat;
" Om man kan köpa sig sin lycka, vad är vårt inre då för nått "



Svenska Akademien - Kenneths nya
Dead Prez
- When mama cries
Gentleman - Runaway
Usher - Love in this club
Gawin Degraw - In love with a girl


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig

Hemlängtan

Du börjar det verkligen sparka in, jag kan inte fatta. Jag har inte haft en sådan hemlängtan förut i hela mitt liv! Jag vill hem, hem, hem, hem NUU! Jag vet att jag är i sthlm och att jag kan göra massor med saker som jag inte kan i lycksele och att jag har säkert flera gger bättre väder än dom har där uppe men ändå! Jag vill ha min älskling och mina vänner ! Jag bryr mig inte om vad som finns att göra bara dom är där, ingenting här spelar längre någon roll och jag blir jätteemo...

Grönan igår,
igår gick vi på stan i flera timmar och sedan kring 4-5 så tog vi djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund! Där jag åkte Kvasten 2 gger, det var skiiit kul :) Hade lätt kunna åka den flera gger, men det blir så dyrt när man inte har åkband.. :/ Jag ångrade nästan att jag inte tog ett, fast det är bara jag som vill åka någonting, min familj är ju megatråkig.
Så det var inte så värt om jag var tvungen att åka allting själv, så därför ångrar jag mig inte. Sedan gick vi Lustiga huset, det är ett måste om man är där. Vi skulle också gått Spökhuset men brorsan bangade ur, lol. Sedan spelade vi förstås bort en Himla massa pengar på massa godishjul, och jag vann en Pingu! :)

Idag har jag ingen som helst aning om vad vi ska göra... Det var på tal att vi skulle gå på Fjärilshuset idag, men det avrt så bra väder så jag tror att dom har tänkt att vi ska stanna i husvagnen och softa idag bara. Men det är lurre det med, efter allt gående hittills så tror jag inte mitt knä mår så bra och jag har konstans träningsvärk. Jag hade ju tänkt bli brunast i världen men jag tror inte att jag kommer bli något brun alls :/ Det har ju inte varit så bra väder för solning, det har mest bara varit jättevarmt i luften och molning. Dessutom så åskade den och regnade en MASSA när vi bodde i Knivsta hos min kusin Henrik. Det var megamysigt :) Dock saknade jag Älsklingen ännu mer då och blev på lite deppigt humör, men det gick väl okey.

Men jag ska väl ta mig ut och fixa till min bränna litegrand i alla fall. Och om det finns någon underbar själ där ute så snälla, kom och hämta mig! Dessutom så är det ju inte änns säkert att jag hinner på Åselemarknaden heller! Och då kommer jag att bli JÄTTEemo, det är ett som är säkert. Men vafaan, vi har ju varit borta for ages (känns det som), så vi kan väl fara hem på fredag i alla fall. Tycker jag. Faktist.


2pac feat. Wyclef - Baby don't cry
50 cent - I shot you down (bang bang)
Looptroop - Puzzle


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
<3

Sundsvall still

Då är man fortfarande kvar i sundsvall som vi landade i igår. Eller i måndags.
Men nu har vi förflyttat, eller igår, oss till en camping som ligger en bit utanför staden. Var inne på stan och shoppade loss idag igen, PANK. Jag har köpt massor med saker, tycker jag det känns som. Allting jag såg som tilltalade mig, köpte jag! Helt galet.

----------------------------------------------------

Alltså nu har jag börjat på ett ANTAL bloggar, varför skriver jag inte klart dom?! Jag blir galen på mig själv alltså, haha.
Men okey, nu ska jag försöka mig på att skriva KLART en blogg åtminstone.

Kan börja med att lägga upp bilder på vad jag köpt hittills! :)

FÖRRGÅR,

köpte mer smycken, armband, fotlänk, tåring och lite smått och gott. Men det insåg jag efter jag tagit korten och lagt tillbaka dom andra smyckena.. så jag orkade inte ta fram och fota igen, haha.

IGÅR,

Och som ni säkert redan har insett så har jag fått en fetish för GULT. Det är så coolt, har köpt gultnagellack också, haha.


Igår käkade vi också chokladfondue, mmmmm.
Alltså nu måste det bli slut på allt detta gottigott.
Är less på att vara tjock, nu måste jag skärpa mig.


Idag så vet jag inte riktigt vad som är på G.
Ingen säger vad vi ska göra och alla bara går runt och gör absolut ingenting, eller så ligger dom utspritt överallt och bara chillar. TRÅÅÅK. Jag är så less på att vara här i Sundsvall nu så jag vill bara spy.
Och om vi ska hinna hem till Åsele, så måste vi dra iväg nu om vi också ska hinna med allting som dom nu har in mind. Jag vill veeeeerklilgen hem till Åsele, annars kommer jag att dö! Helt seriöst.
Åsele är ju lixom det man har taggad till sen skolan börja, om inte före det tillochmed. Så jag måååste dit!

Jag har typ ont i hela kroppen och jag vet inte varför, jag har ju inte direkt gjort någonting jobbigt. Jag har gått en jävla massa så om jag har int i knäet är det inte så jävla konstigt. Jag har ju gått på stan två dagar i rad nu tills knäet svullit upp som en ballong och jag haft svårt att gå, fail. Så skulle jag ju inte göra, det är bättre att träna på gym. Oj, lätt? Not.

Men nu så ska jag inte skriva något mer, jag har faktist inget mer att skriva så det var ju lägligt.
Ska väl försöka sysselsätta mig med någonting.... 8-) usch för denna camping.
Jag längtar nästan hem.


Ja rule - Oh uh
Gentleman - Runaway
Ri-fa - Om stjärnorna faller rätt
P. diddy - Through the pain
Damien Marley - Welcome to Jamrock
Looptroop <3


Solitude*  vacancy, <3
alexander östlund,
I MISS YOU DARLING <3

The Journey has begun

Okey, då drog man ifrån tråklycksele igår då! Helt nice alltså, dock är det väl inte så nice att lämna allt det kära men.. för viss lycka måste man offra litegrand, haha. Nää nu ska jag inte vara sån.

Sundsvall är man i nu i alla fall..
Campar på IKEA parkeringen, lol. Morsan har tänkt ruinera oss redan nu.. Men I guess that's life, haha. Och nu klagar familjen redan över att jag är seg. Så man måste väl dra sig 2 meter till matbordet och käka sin frukost nu innan det bär av till shopping!

Ching-a-ling everybody. Jag hör väl av mig senare när det har hänt litegrand.


Looptroop - Puzzle

Solitude*
vacanacy, <3
alexander östlund,

Lov är slöseri på liv.

Indeed it is.
Alltså jag fattar inte, livet suger. Det borde det väl inte göra, jag har ju lova ffs. Omglol.tk
Men iaf, SKÖÖÖÖNT för på måndag så fucking drar jag härifrån! Helt underbart! Då blir det bort, bort, bort, bort från denna sunkiga stad - by - samhälle - råtthål. Då blir det Sundsvall först tror jag, sedan neråt med mål utanför sthlm.
Sedan hoppas jag, som alltid, att jag kommer mig till gbg så jag kan hälsa på mina älskade saknade underbara friends där! NICEPRICE, orka att det är 3 dagar kvar, vill ner NUUU!

Åselemarknaden!
FTW, allså jag längtar så in i helvetet! Det är inte galet, typ det enda jag taggat för sen skolan slutade. Och nu är det bara två veckor kvar! Eller bara och bara jag vill ha det NU. Det värsta är att jag kanske inte är hemma när den är, men jag ska göra allt som står i min makt att komma mig dit! Om jag så måste åka tåg upp och lämna familjen där nere!
För bannemig, jag har taggat sönder idag genom att titta på massa bilder från förra året så jag kommer att mörda någon om jag inte får fara. Och det skulle väl inte vara så trevligt :)

det värsta med detta är att jag kommer kanske inte få träffa min älskling förns åselemarknaden!!
eftersom hans arbetstider är så tajt denna helg så det är inte sant! och när han sluta på måndag så är jag förmodligen gone för 2 veckor framöver... ingen kan inse hur mycket det tär på hjärtat, helt otroligt. jag har inte varit ifrån dig mer än några dagar i streck, hur faan ska jag klara detta? tur att telefon finns, jag kommer ringa sönder dig!
måste i alla fall få höra din underbara röst, du är mitt allt älskling !



Mange - Evig repris
7 års olycka - Lärt mig leva med det
Barrington Levy - Here I come
Mange - Hur i helvete kommer man
 till brottmyra härifrån

Solitude* vacanacy, <3
alexander östlund,

RSS 2.0