Ny blogg.

WHATUP?!
Ny blogg? - Yeah you heard me.
Jag är less på mitt cpnamn på denna eftersom att ingen verkar komma ihåg vad jag heter.
Men för er som inte kan det så ALLMÄNBILDA ER. Vem vet inte vad solitude är?
Anyways, nu har jag en ny.
Like a new start for this new life, with a new lifepartner - I guess you can say.

HERE IT IS:
http://mysweetness.blogg.se

and that's MY SWEETNESS för er som inte kan urskilja ord. :) PEACE OUT HOMBRES!

Stubborn.

jävulen vad jag har fipplat med HTML kod idag, snacka om att jag inte kan släppa något när jag väl dragit mig själv in i det. dock tycker jag att jonas ska vara online när jag behöver honom så jag inte går insane, inte okej jonas! men nu måste jag faan sova. det är sjukt att jag inte kan lägga mig i vanlig tid längre. dock så har jag inte haft något att se ifram mot idag. vem ser fram emot att sova i en stor, tom säng? min mening - good night.
sweetness
you're my heart
my mind
my life
my everything

Whine.

bara för att låta riktigt tjejig så måste jag få säga - WHY?! hur värt kan det kännas på en skala egentligen? varför kan jag inte bara få ha mina långa naglar lika långa for once? Och i vanlig protest tänker jag inte klippa dom andra lika kort!sweetness
in my heart

Homemade.

idag har jag pysslat jävulen! det är så extremt kul att göra smycken att jag nästan börjar att fundera på det som ett yrke!
dock är bilderna ganska dåliga, det är inte lätt att fota saker som reflexterar ljus.Så är det.

jag är totalförälskad i Lady Gaga just nu alltså!
hon är så sjukt udda och har oftast ganska fula kläder. fast det värsta är att dom är snygga på henne. och hennes hår är det undebaraste ja sett - always! om jag ändå var blond, första och enda gången jag någonsin kommer att säga den meningen. om jag inte varit sså fattig hade jag blonderat mig. ah well, that's life. Dessutom dansar hon som en gudinna, helst i Paparazzi - mums!sweetness
I miss you already
one day too much

Pwn.

bara jag eller är det någon fler som ser Barney säga det här:


Sol, sol, strålande sol.

okej, vi har i alla fall sol och det är varmt. även fast molnen drar in och det blir mörkt lite då och då så är det bara skönare att solen lyser. man blir gladare och piggare när man kliver upp och solen lyser. det är som att man går på solceller, man får mer energi.

jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra av dagen dock. bestis är ledig så jag ska väl vara med honom, om vi hittar på något att göra! älskli sover som en stock eftersom han inte kunde sova igår, så jag lät honom sova vidare när jag vaknade. tackas liten.

jag vill egentligen sitta på våran altan idag och göra smycken. men bestis jobbar ju helt tiden så borde passa på att vara med honom när han är ledig. inte för att han brukar jobba så länge på dagarna längre men. life, life.
sweetness
you're my sunshine
whenever.. !

Tiredness.

okej, jag är lat på att skriva blogg. men jag orkar bara inte, eller jag orkar inte ta mig tid rättare sagt. jag har inget vettigt att skriva och det är snart nästan ingen som läser min blogg så varför ska jag skriva i den?

anyways, jag har spenderat min dag på Nolia idag! det var asnice eftersom jag åt Såvas och fick massa fina saker av mina föräldrar - eftersom dom är bäst! dock så blev jag helt slut på innan klockan ens var tre för att jag sov högst 5 timmar i natt och jag tror inte jag är van att vara ute såhär mycket på en och samma dag. jag har blivit extremt lat. men allt som allt var det supernice! dessutom åt jag nachos innan vi drog och dom var legen- wait for it, and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is -dairy! true story.

nu ska jag väl lägga mig i sängen med min älskling och titta på någon serier? jag hoppas på film, jag kan nog få honom att vilja se en film i stället. känns som jag aldrig ser film längre. ah well.


såååååååvas!AWESOME!


sweetness
there's no me without you.

RSS 2.0