Inget jobb, inget liv.

Nog för att det är skönt så in i helvette att man inte behöver stiga upp tidigt på morgon för att fara till jobbet. Men det suger ännu mer att inte ha någon att ligga kvar i sängen med eller någon att spendera resterande av dagen, när man väl klivit upp ur sängen, med. Eftersom att jag är den enda på hela jorden som inte har något jobb för tillfället! Så jag är helt totally alone om dagarna och jag kan ju bara säga det att DET SUGER KUK. Antingen måste jag skaffa mig några minderåriga kompisar som inte får jobba eller så måste jag skaffa mig ett jobb. Hänga med småbarn - Tjäna pengar. Oh gee, jag vet inte riktigt vad som låter med lockande..


Bedoholic, jag trodde aldrig att jag skulle orka mig upp ur sängen i morse alltså. Det var helt sjukt. Jag vaknade förstås när älsklingens väckare ringde klockan 6, omg? Sedan fick jag inte sova förens han hade dragit på jobbet eftersom han vill ha som mest kärlek då.. I alla fall så somnade jag om och vaknade kring, 10 kanske? Somnade om, vaknade kring 12, somnade om och vaknade 15 minuter senare. Låg och grämde mig åt tanken att jag måste kliva upp någongång idag.
Klev upp kring halv 1, 1 och förflyttade mig till soffan där jag svor åt Linus jävla xbox 360 som jag inte fick till att funka. Men eftersom jag är så über smart så fick jag till det till slut ;) Spela tills klockan 2 när jag insåg att jag kanske var lite hungrig så jag cyklade hem och käkade och satte mig vid datorn.
Där jag nu tillbringat resterande av dagen, förutom när jag blev så uttråkad att jag faktist gick och städade köket... oO


Aleco kom förbi nyss och hämtade nykeln, ska följa honom till Umeå imorgon. Han ska tatuera sig.
Vi ska samåka med Bästis och hans morsa, hihi. Sedan ska vi förbi hos Dannepanne innan det är dags för tatueringen. Jag kommer förmodligen att dra på stan med Bästis efter han har varit hos doktorn, eftersom nog för att min älskling är snyggast i världen men att sitta och stirra på honom i flera timmar tror jag faktist kan bli en aning enformigt, haha. Men vi får väl se hur det blir, det ordnar sig alltid.

Nu har jag megamegamega tråkigt igen och jag vet inte vad jag ska göra tills mamma eller pappa kommer hem och gör mig mat så att jag kan fara ut och bara med Bästis, som jag inte varit med på över en vecka tror jag, helt sjukt. Gaaalet sjukt. Jag är ju van att vara med dig varje dag, detta känns verkligen konstigt. hmmm..
Var med Valentina igår också! Helt sjukt galet vad det var längesedan jag var med dig alltså gumman! Det får verkligen inte gå såhär lång tid mellan gångerna någon fler gång, shit vad mycket vi hade att säga varandra. Det var faktist nyttigt att snacka med dig, känns som att vi har det ganska lika ställt, till viss del. Och jag tror att jag verkligen behövde prata just igår, med tanke på allting som hände i lördags.
Hade jättejättemegasuperduper trevligt med dig babe, måste vi göra om någon fler gång alltså. Jagälskardig <3<3<3<3


Teddybears sthlm ft. Daddy Boastin - Little Stereo
Billy Talent - Pins and needles
- Fallen Leaves
- Burn the Evidence

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Less less less.

Ingen kan fatta hur less jag är på den här staden, det här huset, det här vädret, den här luften och allt!
Vill bort, bort bort BORT. Allting här gör mig på dåligt humör och det finns absolut ingenting att göra, det suger!
Först och främst så kan det väl bli bra väder? Så man iaf får känna att det är sommar. Okey det var väl bra väder igår men vissa jobbade ju hela dagen så det blev ju inte så mycket njuta av det, sug.

---------------------------------------------------------

Så långt kom jag igår, jag gjorde en Marlene igen. Jag är bäst i världen på att påbörja ett inlägg och sedan bli störd mitt i alltihopa och se glömmer jag bort att jag börjat skriva. Men så kan det gå, inte hela världen.


Gilla läget, NOT. Kunde jag vara på ett sämre humör? Tror inte det, elle okey det kunde jag nog men jag mår tillräckligt dåligt nu tror jag. Just nu kan jag faktist inte rå för att jag måste skriva detta även fast det är dåliga tankar och alltså förbjudet i min blogg. Det är ju mina känslor så wtf.
Jag kan inte rå för att känna att jag håller på att förlora min älskade pojkvän. Jag vet inte varför elle hur elle någonting, det bara känns som att läget trappas ner och håller på att försvinna. Det tär verkligen på hjärtat eftersom jag vill verkligen inte förlora det bästa jag har här i livet, alexander. Jag vet faktist inte vad jag ska skriva egentligen, jag försökte prata om det med Alexander igår men jag vet inte, jag finner aldrig ord för det jag känner. Det gör jag nästan aldrig, misslyckade jag.
Det känns som att jag inte räcker till. Du är för god för mig, jag förtjänar dig inte. Så känns det, verkligen. Jag vet inte varför men jag har faktist aldrig förstått varför du valde just mig, av alla tjejer du kan få så tar du mig.
Jag känner mig bara så otillräcklig just nu alltså, faan livet suger kuk.
Doubt. Fear. Enviousness. Insecurity. Vulnerability. Anger.


Hotellet igår, misslyckat misslyckat misslyckat.
Det ända lyckade var Förfest med Mange, Tony, Anna och, i sista minuten, Hanna. Manda, Mary och Linnea på hotellet.
Resten sög ganska rejält och messade upp mitt liv extremt bra alltså, det var alltså inte meningen att jag sku festa igår. Plus att jag har ångest över att jag inte ringde Jonas, I am truly deeply sorry. Jag tror seriöst att det var det som förstörde kvällen. Hade säkert blivit bra om jag bara ringt honom, dumma mig.


Kutless - Arms of love

Solitude* vacanacy, <3
alexander östlund,

Home (not) sweet home.

Okej, den här gången har jag en jävligt bra ursäkt till varför jag inte skrivit något. Jag har inte vavrit hemma. Varit utan dator och utan omvärlden.
Bott i Alecos farmors stuga (?) hela helgen, kom hem i söndags. Har jobbat måndag, tisdag och sedan begav jag mig ut med The Duo. Tog med mig det jag lever med och sedan följde jag med dom ut och fiskade ! Gick och la mig kring halv 6 efter att ha sett en film också.
Ledig på onsdagen var jag, skönt. Sovde till typ 3 någongång, då jag orkade mig upp ur sängen. Bad Danne skjutsa hem mig så duschade jag och sedan tog jag min cykel till The Duo's nest. Var med Älskligen för att Danne jobbade. Vi åkte runt och gjorde massa ärenden och sedan såg vi film.
Danne slutade 12 så drog dom och fiskade och jag somnade så skönt. Sedan blev jag väckt kring halv 6 när pojkarna kom hem. Sedan var det bara upp ur sängen klockan 8 och bege sig mot jobbet.


Jobb, jobb, jobb. Ibland undrar jag om det verkligen är värt det. Så jag tänker igenom det en stund och kommer alltid fram till att det är värt att tjäna pengar, haha. Så jag fortsätter plåga mig själv. Jag har så jävla ont i hela kroppen idag alltså, det är inte sant ! Men det är väl sådant som man får vänja sig vid.


Dålig stämning hemma. Orkar inte vara här, vill bort ! Om det inte vore för att jag är rädd att dom ska typ kicka mig ur huset så sku jag flutta in hos The Duo för tillfället. Men det känns som att morsan hatar mig galet just nu så ho sku kunna kasta ut alla mina saker och be mig dra åt helvettet. Känns inte bra. Pallar inte med dålig stämning. Faan vad jag vill bort. Man ska inte ha så mycket att förlora, då är det alltså svårast att bara lämna allt och dra.


För övrigt är Alexisexi bäst, haha !
Var bara tvungen att ha med dig i min blogg babe, you always make me smile.
You are my own sunshine <3
Looptroop - Last song
Looptroop ft. Petter - Top dogz
Mange - Är ingenting utan dig

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Knaften.

Måste börja mitt inlägg med;

GRATTIS GRATTIS GRATTIS och åter grattis <3 dock var det inte idag du tog kortet men igår, men bättre sent än aldrig att jag skriver det i min blogg. Bästis har tagit körkortet, och jag är flera månader äldre än honom, så detta känns verkligen som ett nederlag. Men det är bara att kämpa sig upp igen och fortsätta att ignorera min ålder. 18 år, det är så stor press, jag har klarat mig med cykel hittills ffs..

Vi har raggat runt nu i fleeera timmar, besinpengar ohej.
Vi var iväg till Knaften nu, hälsade på K-man. Old memories i den byn alltså, niceprice.
Saknar den gamla goda tiden när man spenderade nästan varje helg där, alltid något nytt som var tvunget att provas.

Ajja men man ska väl ta och gå och lägga sig nu, inte för att man ska göra något imorgon som kräver sömn. Packning kanske. Måsta duscha också, okey, jag behöver sömn. Så nu, over and out världen.


Geto boys - G-code

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Mjaow.

Okey, ny dag, nya äventyr, right? Not.
Blev väckt kring 6 av att Alecos telefon ringde och han var tvungen och fara och hämta Danne för hans bil hade lagt av. Sedan blev jag väckt när han kom tillbaka, hämtade frukost och pussade mig hejdå innan han drog till jobbet. Sedan blev jag väckt kring 10 när han ringde och sa att jag skulle vara på sjukan klockan 12 för vi skulle äta lunch tillsammans. Och sen kom Erik in och sa god morgon, kan jag aldrig få sova?! ^^

Så lunch med älskligen,
hans morsa skjutsade dit mig och min cykel och jag käkade, cyklade hem, började smått packa, cyklade ner på stan, försökte få kontakt med mina, nu insett, obefintliga kompisar. Var ensam, blev uttråkad, cyklade hem, Bästis ringde och jag la mig i solen och solade och snackade i telefon tills den dog.
Då jag gick ner i källaren efter laddaren, såg sängen och tänkte "Gud va skönt att få sova, och va svalt det var här nere..."
Oj jag råkade somna. Mjaow.
Men men, no harm done, jag vaknade ju sen. Käkade frasses och nu är jag här.
Har satt igång en tvätt eftersom alla mina kläder består av färgen svart så är det ju lätt att sätta igång en tvätt på alla mina kläder. Måste ha kläder till helgen, eftersom jag ska till Gargnäs med älsklingen.

Kort men intensiv dag. Har inte hänt så mycket dock, och det kommer väl inte hända särskilt mycket mer. Får följa och gratta Monika men jag vet inte om jag måste stå över med tanke på att jag måste hänga tvätten och packa klart tills imorgon. Jag hatar att packad, jag blir aldrig kvar.


Mange - Du är underbar
30 Seconds to Mars - Capricorn

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,

Allting känns svårt.

Jag har skrivkramp, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har så mycket på hjärnan men har ingen aning om hur jag ska få ner det i ord. Det blir till att ta sig en ordentlig funderare på jobbet idag. Känner hur jobbet börjar bli min Solitude här alltså, ganska nice att få betalt för att tänka, inte alltför pjåkigt.

Sol idag,
det är nice. Jag hatar att putsa fönster när det regnar, det tär på nerverna kan jag lova. Och det är ju inte så nice eftersom jag har märkt mer och mer att jag ärvt farsans temperament när det gäller småsaker...
Kind of redan försenad till jobbet, sitter här och fikar och jag borde börjat cykla typ 20 över för att hinna på Shell och köpa en Cola, men jag är ju inte världens snabbast person. Tar allt i mitt eget tempo.


Kattungarna hos Danne.
Var bara tvungen, dom är så übergulliga.
allergi är det värsta som finns,
trust me.T-pain ft. Tay Dizm - Yo stomach
Leona Lewis - Better in time

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Sjukgymnast aka sg.

Okey, då var det avklarat! Gick mycket bättre än förväntat. För det första så sov jag hela vägen till Umeå, lycka. Sedan så fick jag creds av min läkare. Sa att det var otroligt bra att jag inte hade ont och att jag kunde böja det väldigt bra. Dock fick jag veta att jag nog inte kommer att kunna sitta på knä under en längre tid, någonsin. Och min sjukgymnast mobbades lite för att jag haltade ypperligt lite, men sådan är han. Sa att det knäet var nice, jag kunde lyfta det och jag har ju hittat lårmuskeln. Fick ett träningsprogram och vi bestämde träff i kopieringsrummet, haha. I like that place alltså, hade jag bott i Umeå hade jag hängt där, helt klart!


Sedan vart det såklart lite shopping,
vem kan motstå att handla någonting när man är i Umeå?
Inte då jag iaf, även fast jag typ inte har några pengar.
Men jag behövde ju inte göra av med några idag nästan,
mormor var ju med. Tack för alla saker <3
Köpte några roliga saker på Lagerhause också,
jag är ju en sådan person som inte kan motstå sånt, haha.
Men nu är jag ju hemma, lagomt mör. Känner verkligen hur jag inte kommer att älska att jobba imorgon, men det är ju sådant man måste göra.
Saknar min älskling som jag inte kommer att få träffa förns imorgon kväll, om jag har tur!
Jag kan bara inte sluta tänka på dig babe, önskar du var omkring mig hela tiden!

Men nu så ska man väl hoppa in i duschen och sedan bege sig till Sis! Som turs nog inte åkte iväg idag! Lycka. Så vi får lite mer tid att vara med varandra, och idag så ska jag cykla dit så jag kan fara hem när jag själv behagar. Eller när hon behagar, så brukar det ju alltid bli, haha. <3<3<3<3

Svenska akademin - Kenneths nya
Chords - Luckiest man alive

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Addicted.

Jag fattar inte detta. Alltså jag hade ju en blogg förut men skrev jag i den? Icket! Nu har jag gjort en ny och då väller det bara saker ur mig, galet! Nu vill jag skriva hela tiden, it's a curse! Och jag är fast igen. Men jag måste säga att jag är stolt över att jag faktist skriver kortare bloggar nu. Kanske bättre att skriva flera små än en megalång, inte så trevligt att läsa. Man blir snabbt less med mycket flytande text....


(mellanrum är roligt)Oj, roligt. NOT.
Jag har ingenting att göra, träffade Älsklingen nyss. Han skjutsade hem jag och brorsan från Sis :)
Alltså oj, det känns som att det var flera dagar sedan vi sågs och ändå var det bara igår. Tiden känns så mycket längre utan dig här! Det är jättejobbigt. Plus att han nu ska jobba natt imorgon och jag måste till Umeå för sjukgymnastbesök och sedan börjar han klockan tidigt på onsdag. Så jag vet inte riktigt när vi kommer hinna träffas *broken hearted*
Kanske får hänga med honom i helgen *hoppas* Jag vill vara med dig jämt!

Jag har dessutom blivit beroende av Cola oO illa.
Känns som att jag sakta men säkert faller tillbaka i mitt databeroende. Först det här med bloggen, sen massa colaflaskor/burkar framför datorn. Och det första och sista jag gör när jag är hemma är att sitta vid datorn. Jag är så fail.
Jag och Sis käkade glass, jordgubbar, maränger och mandariner. Mums.
Vi hade massor att snacka om med tanke på att vi har inte varit med varandra på... Okey, på galet lång tid! Och nu ska hon bort. Känns väldigt tungt. Helst med tanke på att Aleco kom mitt i vårat samtal så jag hann inte änns avsluta det.. Och det var ganska viktigt samtal. Men vi har faktist Halebop båda två, det är faktist fy och skam att vi aldrig ringer varandra. Vi skulle snacka ganska länge när vi väl började tror jag. Kanske är bäst att vi inte ringer varandra, after all, haha.
Men you are my world sister, kommer sakna dig medans vi är apart <3


Nu fick jag faktist slut på saker att skriva, men jag lovar att det kommer säkert ett inlägg innan jag lägger mig. Eller så kommer det ett innan jag drar till Umeå imorgon. Jag kommer säkert ligga och nöta tankar på vad jag ska skriva här imorgon. Jag är störd. Jag vet. Alla vet. Ingen gör någonting åt saken, så ni får leva med det. Älska mig för den jag är, haha. Och älska mig för mina långa bloggar '-.-Solitude* vacancy, <3

alexander östlund,

putsarN^

Okey, då var en arbetsdag avklarad! Och nästa kommer på onsdag eftersom jag ska till min sjukgymnast imorgon, oj?
Han kommer inte vara glad på mig eftersom jag inte tränat någonting nästan sen sist vi sågs, och då var han inte glad på mig heller. Jag tränar aldrig ;( I suck.
Iaf, arbetsdagen var faktist helt okey. Jag måste bara komma mig i detta nu och bli härdad innan det kommer att flyta på bättre. Jag kommer säkert att ha världens träningsverk i armarna imorgon så det kanske är nice att jag får en day off redan.
Runken har också namngivit mig nu, putsarN^. Känns bra, I'm proud.


Rain. Shit vad det regnar och har sig.
Det åskar ju som bara den också, och blixtrar gör det av och an. Men det hör ju sommaren till!
Älskar regn, åska och dunder.


Hoppas jag kan ta mig till Sis senare idag, med tanke på att hon lämna mig här själv sen. Väldigt schysst.
Tror att jag inte bryr mig att hon försvinner sen, väldigt schysst. Du har ju en stor del av mitt hjärta vännen, klart som faan att jag bryr mig att du sticker.
Måste jag gråta för att du ska fatta? Klart som faan att jag sku göra det för din skull isf, <3


Oj vad trött jag är, tror jag ska ta mig något att käka nu. Kanske en powernap i husvagnen med spatter på taket.
Kändes lockande.


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Jobb.

Jag orkar inte! Jag vill sova.
Jag har ju sommarlov, du tror jag orkar stiga upp tidigt för att jobba.. Inte så att jag tog studenten precis och måste ha jobb, men som sagt, vad gör man inte för pengar.
Ska väl vara glad att jag börjar klockan 9 och inte klockan 6.
Men jag känner redan hur trött jag är på att tvätta fönster, suck. Känner negativiteten, tur att jag har min musik iaf.
Samma skryt som förut, om du vore jag skulle du vara bra men om jag vore ni skulle jag vara skit, schysst analys eller hur? eller hur, eller hur?
Men jag lovar att det kommer att börja regna nu bara för att jag ska cykla, det ser lite regnlikt ut på himlen.
Jag känner inte att jag har turen på min sida idag, jag vet inte varför.
Men det är bara att hålla huvudet högt och tänka positivt ! Jag har rätt, du har fel, du är osmart, eller hur ?!


" vad kan jag mer begära
än att ha dig i mitt liv
ingen kan på oss sära
kärleken kommer och den tar sin tid "


Danish ft. Faramin - Vill ha dig här

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Rain.

Jaha, då var man hemma igen.
Cyklade mig till Bästis och hoppade lite studsmatta och snacka igen alla timmar och dagar som gått förlorat i veckan. Vi har ju inte sett varandra sen i Tisdags! Skam och fasa. Vi ses ju varje dag i vanliga fall. Iaf så tror jag att vi hann igenom allt roligt, och tråkigt, som hänt oss dom närmsta dagarna.
Så kom Danne ut från huset brevid, möte. Så vi snackade lite, blev taggad jag erkänner. Man blir taggad av hans närhet ungefär. Han skulle fiska och jag skulle hem och sova eftersom vissa jobbar ju imorgon. And here I am ! Blöt som sjutton och ganska beskymrad.
Men eftersom detta är min muntra blogg så måste jag ta dessa känslor och mina hörlurar och lägga mig i sängen och grubbla!

Ny dag imorgon, nya tag och nytt jobb. Pengar, pengar och åter pengar. Det är knasigt vad man gör för pengar ! ;D
Och för kärlek, vad jag gör för dig.


Afasi & Filthy - Eller hur ?!


Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Början på ett bättre slut.

Nu är det slut med Marre the sad'o.
Blogg är bra för mig, gör så att jag blir av med allt jag håller inom mig, men nu ska jag ta det i en blogg om bättre dagar.
Mitt liv har ju kommit sig till bättre dagar, bästa dagar.
Muntrare blogg, muntrare liv, muntrare studier, muntrare famlij, släkt och vänner. Marre the munter.

Sommarlov !

Vad finns det att klaga om? Inget!
Precis, börjar jobba på måndag dessutom så det är verkligen ingenting Marlene har att klaga om.
Känner mig dock lite avlägsen mina vänner atm. Jag har ju knappt varit närvarande i veckan.
Studenten, festande på annat håll, Innansjön hos Danne, fiske, bott hos Aleco. Livet är soft.
Annan syn på livet is the shit.3 månader babe,
dagarna passerar
lika fort som hjärtat slår
timmar blir till dagar
och förhoppningsvis till år
genom dimma och regn
och många glada dar
jag ger dig mitt hjärta
och hoppas att du stannar kvar


Men nu ska jag försöka göra något vettigt med mitt liv, efter jag har käkat upp dom här jordgubbarna, haha.
Så this is my new solitude, mitt nya liv, mina bättre dagar och ljusare framtid. Peace.kS - Adelaida
Zay ft. Grand daddy - So long
Young Buck - Don't need no help
Hampus - Tusen bitar
T-roc - No shit

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0