Longing for things that I'm longing for.


det är ganska konstigt ibland hur man kan längta efter saker man inte riktigt vet vad det är, men man längtar ändå efter det. eller när man saknar något man egentligen inte saknar, men man saknar det ändå. även fast man inte vill, även fast man inte borde. om man ändå kunde styra sina känslor. det hade varit hur nice som helst. I'd been the happiest girl on the planet, fo' sho'.

jag hatar att känna saknad, det är det värsta som finns. saknad i alla former. saknad efter stunder. efter tårar. efter närhet. efter älskade vänner. efter minnen. efter platser. efter känslor. saknad efter kärlek. jag hatar att man bara saknar det man inte kan styra över. saker som bara händer en gång eller saker man inte har någon inverkan på.

jag hatar mig själv för att det jag inte kan styra över hindrar mig från att få det jag saknar. hindrar mig från att längta. hindrar mig från lycka. saknader som jag inte vill känna känner jag ändå. känslor är överskattat. I wanna be out. pull me through.

Since true love is hard to find.

snacka om att vänta är det värsta som finns. jag klarar inte av det. för det första så när man inte gör något medans men väntar på något, så kommer man alltid på hundra saker som man skulle kunna göra. men man gör ju aldrig något,  utan man får bara panik över att man kunde gjort något annat än att bara sitta här och vänta. det är mest sedan efteråt som man kom på ba, jamen jag kunde ju ha gjort något medans jag väntade. man är ju alltid efterklok. eller fördum?

just nu sitter jag ju och väntar på att klockan ska bli kvart i 3 så jag kan ha mitt databasprov som jag egentligen inte kan. fast jag kan det säkert bättre än jag själv tror, det är bara för att jag är så rädd för att misslyckas som det känns som att jag inte kan någonting. så är det alltid. we just hope that it works out okey.

jag känner mig helt le idag, jag fattar inte. det känns som jag fortfarande är bakis och jag har bara gått runt och längtat efter sängen hela dagen. så jag vill hem. men det får jag inte. utan jag måste sitta här och vänta på det här provet. jag har världens smärta i nacken och den sträcker sig ändå runt hela nacken och fram till ansiktet och efter käken och kindbenet. helt sjukt! jag fattar inte vad jag har gjort. förmodligen en jävla förkylning som smyger på mig. vad annars! jag är ju inte direkt Guds mest älskade barn. right Rickard?

inte nog med att min dag började halvkasst också.
jag steg upp och duschade och allting gick smooth. jag hade tillochmed tid över så jag kunde äta frukost i lugn och ro! men så i slutet så sprang tiden iväg och det resulterade i att jag nästan var tvungen att springa till bussen. och sedan påväg dit insåg jag att min iPod hade slagit igång sig själv och var alltså tom på batteri! så jag förbannade bussresan för den skulle bli så tråkig. men ack så fel jag hade, för bussresan blev inte ens av! utan jag missade bussjäveln! för den har helt plötsligt bestämt sig för att komma 5 minuter tidigare, så jag hann inte med den. så jag var tvungen att gå upp till mami igen och be henne skjutsa mig. och jag kan lova att mitt knä mådde in så bra då.

dumma morgonmissöden. det får en att se ner på hela dagen.
fast dagen blev inte fyskam. med tanke på att vi bara var kring 7-9 personer på alla lektione så var det ganska soft. så fysiken var nice, programmeringen var nice och historian var nice eftersom jag, manda, ante och kärrman satt i biblioteket och snackade massa skit till brandlarmet gick och vi var tvungen att stå nere på trä i flera minuter för att få tillåtelse att gå tillbaka till skolan.

when things go wrong, I give up. since losing again isn't worth it.
undra hur jag ska göra.. don't think  -  act !

Hate for things I can not do and things I do too much.

ja, dagen igår blev ju jävulen. helt otroligt hur jag alltid, den senaste tiden, lyckas dricka för mycket så jag blir illamående och måste kräkas. det enda pluset med det är väl att jag är full och att jag kräks äcklar mig inte lika mycket som om jag vore nykter. men still, vem vill kräkas.

i alla fall. även fast detta så blev kvällen lätt 5 av 5 toasts. fast alexandra och martina kunde ju ha varit en aning snabbare hit. så kanske vi hade kommit oss iväg tidigare och kanske fått mer utav kvällen. men, som sagt, det blev ju asnice ändå. vi lyckades ju få oss skjuts till johan och från tillochmed.

lite roligt att när man kommer till Johan så är det första man ser en Johan som står på ett bord och skriker, utan byxor dessutom om jag inte minns helt fel. sedan så alla kramar är ju alltid tummen upp. även om dom ibland kan vara lite nonchalanta ;) men allt som allt. bra folk, bra folk och bra folk. dock måste jag klaga på Johan att han inte hade någon av mina låtar som jag ville höra på! men ah, jag var ju packad så jag kunde ju egentligen inte bry mig mindre.

live's good, life's good. även fast jag inte fick alla ord sagd så blev det ju bra. It'll come. time will tell, jag måste bara sluta tänka på det så mycket. things just go crazy when I spent too much time thinking about it. that's it.

Today, I've done jävulen.

satt upp hyllor jävulen
städat jävulen
blandat drinkar jävulen
druckit jävulen
överraskat jävulen

oj, jävulen.
nu är jag trött jävulen och ska sova för att göra något åt saken.

You're cute, but I'm cuter than that.

idag har jag varit så himla galet duktig så det finns inte! i alla fall för att vara jag. jag är så himla stolt över mig själv så det är inte sant. jag har gjort klart hela religionen och hela fysiken ikväll! och jag känner mig duktigast för att jag startade med allting helt själv. fast bästis kom hit senare och joinade mitt pluggarteam. och det gick så himla bra. vi tog ner massa mackor och fikade medans också. det är så smidigt att bo nere i källaren. man kan vara uppe hur länge som helst utan att någon märker det. nu förtjänar jag den sömn som väntar mig.

Elit.

I'm a nerd.I don't know why I cut myself, God, give me a sign or help

Breaking's what the heart is for.


alltså helt seriöst. är det något jag lyckats klara mig undan i mitt liv så är det att försova mig. jag har aldrig försovit mig på hela min skolgång, i princip. men då är det väl helt jävla klart att jag lyckas med det idag, min veckas mest fullpackade dag. dagen då jag hade mest grejor som jag skulle göra, och dagen jag har mest lektioner på. och den var inge universums minsta försovning heller, nej, tvärtom. jag lyckades försova mig i nästan 5 timmar! även fast jag ställde TVÅ alarm, två jävla alarm. hur ända in i h-vete kan en människa försova sig då? do my phone hate me?

I alla fall. jag tar mig inte till skolan och vi har ingen mat. eller jag tar mig säkert till skolan men det går inte särskilt snabbt och jag vet inte hur värt det känns just nu. först måste jag få tag i någon som kan köra mig dit, för jag - motsatt till alla andra normala människor - kan jag sätta på mig kläder och springa till skolan. utan jag måste ju få tag i någon som kan transportera mig dit, för annars måste jag spendera resterande av veckan i krypande form. I hate my life!

och som råga på allt så vägrar min förkylning att ge sig, mitt hår känns äckligt även fast jag duscha igår, jag har förbannat ont i knäet för jag halkade till i badrummet och var tvingen att ta emot mig med mitt onda knä, jag kan inte gå ut och njuta av det underbara värdet för jag kan inte gå och jag hatar mig själv för att jag inte tagit körkortet.

jag är galet imo idag och jag vill bara att någon ska komma och kidnappa bort mig så jag tänker på annat. kan inte en rånare komma och slå ner mig och lägga mig i bagaget på sin bil och föra bort mig. då har jag i alla fall en konkret ursäkta till varför jag inte gör allt jag borde. anyone?

Can't you see, I'm begging please.

jag klarar bannemig inte av att leva snart, helt seriöst. skolan är helt kass för mig just nu, jag fattar inte hur jag lyckas. att ha koncenrationssvårigheter suger ganska hårt och jag kan lova att jag skulle kunna byta bort det mot nästan vad som helst, eftersom jag lider mest av det. jag menar, jag kan knappt lyssna på musik (som jag älskar mest i hela världen) utan att kunna bli störd av att det låter i rummet bredvid. sen när jag väl koncenrerar mig så kan jag bara göra det på en sak. jag är verkligen ingen multitasking människa.

jag vill bara skolka resten av skolan, sova jävulen och bara inte bry mig om något. skaffa ett jobb istället. ett där man slipper tänka på det efter man slutat för dagen. tror jag ska börja jobba på McDonalds. I just wanna let go.

I don't know what to do about it. I don't know how I feel about it.

High five till valrossarna.


jag fattar inte vad det är. men jag tror att jag är allergisk mot kärrman ;o

nu ska jag lägga mig och sova, försöka i alla fall. jag nyser varannan sekund och snorar som ett äckel. tur att jag inte är ihop med mig själv, då hade jag inte kunnat sova.

I would kill for a Vicodin.

jag fattar inte varför jag har så sjukt ont i mitt knä just nu, men jag vet att jag skulle vilja bli slagen medvetslös så att jag slapp känna smärtan. jag funderar på att smyga mig in på sjukhuset i tappert försök att stjäla till mig lite smärtstillande. men jag tror inte det skulle gå vidare bra. för det första skulle jag säkert gå vilse, det gick ju bra förra gången.

jag känner mig inte motiverad över att göra något när jag har ont, det stör min koncentration. men jag måste ju försöka, jag har för mycket att göra för att låta smärtan styra över mig. så jag måste väl bita tag i allt och försöka göra klart mina skolarbeten trots att livet suger.

jag kunde inte ens njuta av solen i morse, trots att den strålade som aldrig förr. jag hade ont i knäna, mitt huvud värkte p.g.a min förkylning och mina ögon tårades för att jag har förstört dom med allt datasittande i mina dar. ack att mitt liv ska vara så patetiskt. känns ändå skönt att jag åker bort om en månad. paris, here I come!She's always buzzin' just like..

jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar att vara sjuk jag hatar

I wonder if I've made my point. och jag kommer nog inte kunna fara ut och dansa på hotellet på ett tag nu. jag undrar om jag kan bli mer /imo from this point. I've a slight feeling that I couldn't try.

I cut my face when I'm sad.

jävulen vad jag har trillt ikwell!
over and out people

my name is kokane

This is why I don't make dates.

för att det dyker alltid upp någonting annat när man lovat att göra något. det här är också ett sånt där tillfälle då jag önskar att jag kunde klyva mig själv och göra alla saker som står framför mig, men ack - det kan man ju inte! så jag måste försöka komma på någon finurlig kompremiss här så att jag kanske kan vara med om så mycket som mäjligt på en kväll. men jag vet inte hur det kommer att funka, det hade varit så mycket lättare om jag haft körkort - men det har jag ju inte! fortfarande. jag börjar tro att det är något seriöst fel på mig, det här är inte normalt.

What I would do if I were stronger..

ja, jag är inte helt hundra på vad jag skulle göra. men jag är ganska säker på att jag skulle hamna i finkan.

Fuck the pain away make it through the day.

alltså jag känner mig hela förvirrad idag, jag vet inte riktigt varför. jag har nyss städat jävulen på övervåningen så jag svettas som en gris. plus att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv, allt blev plötsligt så jobbigt. varför är inte livet enklare?

ibland önskar jag att man kunde klona sig själv så att man kunde göra flera saker samtidigt. och sedan återförenas på kvällen och minnas alla olika saker man gjort, that'd been cool. och det skulle jag verkligen behöva just nu. this is why I never make plans.

de känns som att jag inte kommer att plugga lika mycket som jag taggad mig att göra i helgen. det känns jävilgt kasst.. men njag är jävilgt kass. thumbs down for me.

Banjorumpa säger:
' <J.Carlsson> || Plugg säger: lättaste sättet för en kvinna att få ett välbetalt jobb = Knulla sig upp i hierarkin.
Runken säger:
I wish I were a women

och nu har jag målat jävulen.
och ska umgås med mandis!

Ninja.

dagens minus

franskalektion. galet vad längesedan det var - 2 veckor mest precist. det har känts som ett åt, för det har varit så skönt. jag trodde inte att jag skulle njuta så pass mycket som jag gjorde. men now it's here again och det börjar lika jävligt som det alltid varit. God must hate me.

jag får ont i knäet av ingenting. jag kan gå på stan i 20 minuter och mitt knä skriker "KILL ME", hur irriterande tror ni det är!

att vi bor i en liten stad - det finns ju inga affärer här! jag och mami skulle dra på stan för och kolla på lite saker som vi kan inköpa till rummet men antingen är affärerna stängda eller så har dom bara skräp - what a town!

dagens plus

min mami! hon bjöd mig på lunch idag och vi käkade massa god på Indo, usch vad gott det var. sedan strosade vi runt på stan och kollade på begagnade grejor och på färg till mitt rum! och vi hittade två helt underbara färger - som hon dessutom hjälpte mig måla upp! God bless my mum!

min papi. han är världens bästa papi för han köpte massa färg och schabloner (hur det nu stavas) åt mig idag. och det var inte direkt billigt. jag kan inte fatta varför färg ska vara så dyrt?

mitt nya rum! omfg, det är så snyggt så jag dör. vill att färgen ska torka übersnabbt och att jag hade någon som målade alla väggar när jag sov och var i skolan imorgon. jag kan inte längta mer tills allt är klart.

Drickspenis.


High five.

galet vad allting känns såsigt. plus att jag är hungrig 24/7 - varför?! jag blir typ irriterad. jag hatar att vara hungrig, det är  pain. bättre förut när jag aldrig var hungrig och åt i princip aldrig för att jag inte kände för det. fatta vad chill, då behövde jag aldrig hungra jävulen.

just nu sitter jag bara och väntar på att min lektion ska börja. och det är lika tråkigt som det alltid är, usch. jag önskar att jag bodde närmare så jag kunde gå hem på det här rackars hålet! jag känner mig som en outcast, sitter själv och tittar snett på folk. they most think I'm nuts. men jag bryr mig inte. fast jag skulle bli rackarns glad om någon kunde komma med en fet macka med skinka, ost, gurka och tomater på. alltså varför, att jag ens nämnde det. galet, jag måste käka något.

ikväll så ska jag diskutera med min folks om färg och sådant så att dom kan inhandla det imorgon. sen så kan jag springa jävulen hem imorgon och måla! shit shit shit. jag vill bara att allt ska vara färdigmålat så jag kan börja lasta in grejor dit. fast jag kan ju börja sy kuddarna nu, hm, tur att jag kan tänka.

måste nog också plugga matte, eftersom jag kanske ska ha prov på fredag, men det är inte säkert. men det är bättre att jag i alla fall kan det även fast det blir nästa vecka. annars måste jag plugga jävulen för att hinna. sedan måste jag skriva klart historian till på torsdag och hitta en artikel om israel, blä. men det ska nog gå. nu ska jag fetch a friend och handla något ätbart.

The force was strong with me.

jag känner mig jävligt stark i sinnet just nu. jag har varit uppe i över 30 timmar i streck. och under dessa timmar så har jag festat, varit på hotellet, gått över halva staden, städat jävulen nere i källaren och gått ner till farmor och farfar och provat skor! det är faan starkt gjort. och jag är bannemig inte trött alls. jag går på extrem övertrötthet, men jag börjar känna mig ganska lullig faktist. kan typ inte tänka på något och jag fastnar med blicken på allt jag tittar på. så jag tror det är dags att sova nu.

för övrigt så måste jag bara dela med mig av min hyperhet! jag har städat klart källaren nu! så jag kan börja fixa rummet så fort jag fått färg. plus att jag har brainstormat med mami idag så jag har fett klart för mig i huvudet nu exakt hur det kommer bli. AND I FREACKING LOVE IT. seriöst, det kommer bli så himla galet vackert! och porrigt. för jag satsar på rött, brunt, caffelatte, spegelväggar, skinnsoffor och röda lampor! jag kommer vara happy_girl_90 när jag är klar. finns ingen som kanfatta hur lycklig jag känner mig just nu. no one.Cleaning.

nu ska jag städa jävulen igen. det ska faan gå snabbt fram nu! jävlar i min låda
Count för hur många timmar jag varit vaken i streck: 30 +- 1

Fika hos farmor & farfar.

vi drog ner till farmor och farfar och fick massa fika. maränger och trocadero. mjeow alltså. nu blir det till att städa jävulen med mami medans jag har henne på kroken.
Count för hur många timmar jag varit vaken i streck: 27,5 +- 1

Jag somnade jävulen ute i solen.

Count för hur många timmar jag varit vaken i streck: 25 +- 1

Jävlar i min låda.

helt galen kväll igår, och ack så random. förfest hos rickard med musik, GH3, vattenpipa och, ve och fasa, melodifestivalen. but I loved it so. jag fick spela Darin låtar hela kvällen och se simon darra runt med kolet. it was great. sedan blev det hotellet kring 11, sweet. vi höll inte på att komma in för att vakten tycke vi var för fulla eftersom två av oss tappade sitt leg på golvet. men jag övertygade han att vi var tillräckligt nykter och jag skulle hölla ett öga på dom. så vi fick komma in.

det var chockerande mycket folk ute! helt galet. jag träffade massor med underbara människor. detta var dock efter jag skickat hem min fru som blev en aning för vingelbent, haha. och jag fick dessutom creds av vakten för att jag skickade hem henne. när vi kom till garderoben och hämtade hennes jacka så kom vakten fram till mig och ba "blev hon utslängd av en vakt?" så svarade jag "nej, jag skickar hem henne." och då blev han en aning förvånad och svarade "aha, vad bra gjort av dig". kändes förbannat bra faktist. ägde sönder den vakten.

sen efter det blev det mycket funfunfun. träffade marie, henrik, tobias, linus, magnus, ida, jennie och massa annat fint folk. det var riktigt riktigt trevligt. jag fick dock inte dansa särskilt mycket, men jag fick i alla fall upp ante på dansgolvet en gång på en svängom. nice! sedan fick jag förstås en dans med vackra marie karlsson - love it !

efter hotellet så fick jag en dans av linus på gångstigen till statoil. dock slutade det i att linus blev kär i sig själv - vilket var lite fail. men jag fick i alla fall en dans! jag är nöjd. sedan så beställde rickard en burgare och jag fick tuggummi. stod och väntade medans grabbarna åt och vem uppenbarar sig inte framför mig om inte min älskade Angel himself. älskade daniel robertsson, long time no see. det är alltid lika trevligt att träffa honom. so I huged him of course. pratade lite, skrattade. I love it. dock så tog ju härligheten slut och jag, rickard och andreas gick mot patrik för efterfest.

väl där så var patrik, lisa, rauko, tobias och linus. satt och hängde i soffan, simon kom efter ett tag också. vi satt och chillade och jag hade ett långt trevligt talk med min underbart dansande vän linus! det var trevligt, enda tills stunden han bestämde sig för att dra. sorgliga stunder. och efter klockan 4 började det bara sina ner till det var jag, rickard, andreas, patrik och lisa kvar. patrik somnade sittandes i soffan med tröjan öppen. lisa somnade stunden därpå, bredvid. och resten satt och snackade hela natten lång! vi satt i patriks vardagsrum och såg solen stiga upp. vi låg kvar i soffan och snackade tills 9, då andreas drog hem. och halv 10 då jag och rickard gick skilda vägar hem till varsitt.

kan inte annat säga att jag hade en helt underbar kväll! det är så fantastiskt vad man kan ha bra vänner. osch what I like it. nu ska jag se på Big bang theory och försöka att inte somna. har redan ätit jäuvlen för att inte somna. lite energi hjälper alltid. mami försöker få med mig ut och busa med brorsan, but dude. seriously?
Count för hur många timmar jag varit vaken i streck: 24

bilder kommer upp senare på pixbox.

Sunshine and heat.

idag är det fett med sol och det är, hör och hämpna, bannemig 4 plusgrader! I am so happy right I could cry! bort med all jävla snö nu så vi får barbacke och gräs! jag är så less på snön så jag vill dö. jag har ingen skoter så jag har ingen nytta av snön, därför vill jag ha bort den, pronto.

fast jag måste säga att jag känner mig galet lycklig idag! jag är typ gladast ever, vilket är väldigt konstigt, med tanke på vissa saker. men skit samma! bättre att njuta av det och tänka på lyckliga saker, hihi. fast mami är ju hos mormor nu, jag tror hon medvetet slingrar sig från städandet, /evileye
ah well, det är ju lix inte särskilt tagg att städa i detta väder, inte för att jag gör något vettigare. kunde vara med manda, men jag är för seg för att stiga upp. plus att mami kommer hem snart, och jag vill hinna städa klart allt så jag kan festa lugnt i kväll! kommer säkert bli niiiice. vi håller tummarna för det.

dagens citat:
"Now if you want - you can go to the same bar, drink the same beer, talk to the same people every day, OR, you can lick the libertybell!
You can grab life by the crack, and lick the crap out of it!"


Good night.

nu ska jag sova jävulen!

Umeå, once again.

snart börjar jag tro att det är lika bra att jag och ante flytta ihop i Umeå, eftersom vi är där tillsammans ganska ofta nu. fast jag är där snudd på lite mer, but still. ofta jag skulle palla flytta själv till Umeå? jag skulle faan inte palla flytta dit med någon, usch vilken stad. jag fattar inte varför jag är där så ofta, jag måste sluta. jag är ju van att vara där på dagen när alla går skola, eller på söndagar när alla ligger hemma och spyr av bakishet. inte efter 13:00 och fram till 22:00 eller hur länge vi var där. det var i alla fall HELL fram till att vi lämnade stan och drog ut mot Umevaritoriet, eller vad det hette. fast där blev alla plötsligt minst 2 ggr våran ålder, istället för hälften.

det var i alla fall kul! och extremt intressant, förutom att jag har en sjukdom som heter kan-inte-sitta-still. jag har problem med att sitta still för länge, för det första för att jag får ont i knäet som bövelen, och sedan för att jag helt enkelt inte har  koncentrationsförmåga nog. men jag klarade mig! sedan så hatar jag att jag inte är nog social, så sen när vi fik prata med alla så satt jag i princip där och drack min saft. vafaan ska jag säga till 40-åriga lärare som pratar om deras elever och har 20 år mer livserfarenhet och utbildning än mig?

ah well, jag överlevde. och vi klarade oss hem utan att få fel på bilen - hurray.
dock så försovde jag mig i morse. hur faan klarar jag av det? jag har försovit mig kanske, 2 ggr i hela mitt liv. omfg. jag måste ha varit jävligt trött i morse när jag stängde av alarmet, för jag minns i princip bara det, sen är det svart. det är rickards fel igen, gå och lägg dig tidigare! jag har ju ingen egen will, så jag gör som rickard säger. säger vi, så det inte är mitt fel. mjeow. (och nu blev jag asförbannad för att det inte går att ladda upp bilder på bloggen. /cut. för försöker senare.)

Hallihallå.

umeå imorgon med bästis, blir säkert super! för det är alltid super att vara med han, så why wouldn't it. har bara en lektion på 45 minuter och sedan bär det av mot umeå kring 11, fränt. kinamat och allt annat trevligt man kan hitta där. undrar om jag ska köpa något, eller om jag bara ska let it slip by. vi ska då i alla fall på föredrag om rymden senare på kvällen, hoppas det blir nice. men det kommer väl förmodligen vara jag, ante och en massa old people. but it can be fun.

nu ska jag då sova. jag fattar inte varför jag alltid stannar uppe så sent. det är rickards fel.

Some people.

till en viss gräns kan man dra saker, till en viss gräns.
jag önskar att jag var modigare och starkare. då hade jag gått upp till dig och skrikigt rakt i ditt ansikte hur mycket jag verkligen hatar dig och allt du står för. och hur mycket jag inte tycker att du förtjänar att vara i livet. och jag hoppas verkligen innerligt att du kommer brinna i helvetet. för det är vad du förtjänar. din ynkliga lilla människa.
och hade jag kunnat, hade jag gett på dig en redig smäll i nyllet. och när du slagit i marken hade jag inte slutat, utan fortsatt, tills du känt all den smärta du någonsin utsatt mig för.

The start of something new.

Not.
det känns precis likadant som innan lovet och det känns förjävligt. jag hatar att ha samma rutiner och göra samma saker och träffa samma människor hela tiden. varför kan jag inte få någon förändring i livet snart. jag är uttråkad.
just nu sitter jag, som vanligt på måndagar, själv i väntan på lektion eftersom jag är apperently den enda på hela skolan som inte har det. det är tomt tillochmed i biblioteket, och då är det något som är galet! eller så luktar jag illa. jag röstar på det föregående.

blev stressigt imorse så jag glömde mina gymkläder, igen. hata! men så går det när jag är seg, vilket jag varit hela livet och inte lärt mig något av det än så, jag får väl skylla mig själv. det känns som att jag har mycket jag borde göra i veckan, och därför blir jag ledsen när jag tänker på det eftersom jag inte kan städa nere i källaren och alltså inte få flytta in dit än, vilket jag vill! jag hade ju önskat att jag kunde fixat klart det på lovet, men det gick ju inte. eftersom mina föräldrar är glömska och lata, ibland. tur att jag inte dricker längre, då har jag mer tid på helgerna. kanske ska satsa helhjärtat på att fixa det i helgen. för det kommer inte bli gjort i veckan, det kommer varken mami eller papi orka. ibland önskar jag att dom vore arbetslösa.

för övrigt så händer ingenting nytt i mitt liv, bummer. men jag och mami kom fram, imorse, till att det kommer hända något mig något bra snart. circle of life ungefär. kan det inte vara en utlandsresa, snälla. för jag vill verkligen komma bort från den här staden och bara vara med annat folk. inte för att det är något fel på mina vänner, nej nej, dom älskar jag. men jag skulle vilja se andra ansikten när jag tittar mig omkring. det är nästan som att jag är släkt med alla, för jag ser dom ju varje dag. lite konstiga tankar jag fick för mig helt plötsligt. förlåt, det är bara resultatet av en uttråkad Marlene.

Crazy town.

helgen har varit helt galen, me like! shit vilken händelserik lördag jag fick, ongoing until today. helt otroligt vad det känns som att jag inte hade supit på flera år, jättewierd. men jag spydde inte och jag mådde aldrig dåligt. hurray!
massa härliga kort, haha, som kommer senare. jag är så sjukt trött nu så jag vet inte vad. legat och sett barnhemmet med mami, eftersom Män som hatar kvinnor var så overcrownded så vi struntade i den. some other time.

Kents kommentar när han skalade ägg i morse:
- Jag måste koncentrera mig, annars misslyckas jag

Mandis.

har varit min sysselsättning ikväll, förutom när jag började städet nere i källaren med mami. men det kom vi inte alls så långt som jag hoppats med. tur att det är en dag imorgon!
jag har i alla fall hunnit med en massa ikväll, även fast den började efter 9 säkert. drog till hedlunda med mandis och besökte K-man in en stuga där med, hmm hur ska jag uttrycka mig, människor? Lindrigt sagt, tänker inte uttala mig mer i den punkten. vi blev dock inte så långvariga p.g.a... människorna? i alla fall så drog vi hem till mandis och lirade fett med GUITAR HERO! och hon ägde mig i alla låtar, konsigt. kan ju vara för att jag bara lirat på Hard i vad, två dagar? men jag är inte pörken för det!

vi åkte med tony och mange i tonys bil en sväng också. fett med bas må jag säga, det var nice. sedan så blev det mer GH. mina fingrar var ganska döda redan då men vi åkte iväg till hedlunda igen för att hämta K-man, som låg helt död på en säng där. dock så sov han bara, förbannat tungt! vi lyckades få med honom till manda, där vi lirade mer och jag fick äntligen äga nägon! (att han var helt packad kan vi ju hålla hemligt för min skull?)

och nu så är man hemma igen, shit alltså. klockan är redan efter 4 och jag borde bannemig varit i säng för flera timmar sedan. men tusan också, det var värt det! had a great time so, thank you. mandapanda <3
nu är det hejdå och god natt! kung AngKHA!

Please,

save me from this misery!

En dans till helgen?

rumsbytet går inte som planerat, ack. men egentligen så tror jag att jag hade alldelens för höga föhoppningar, som vanligt. jag har målat klart golvet i förrådet i alla fall, så det är klart. men jag fick visst inte börja arbeta ikväll, eftersom mami inte visste vad hon skulle göra av allting. hon sa att papi borde ta ledigt imorgon och hjälpa mig med allt, så jag får lite ordning på saker och ting. så jag kanske kan göra någonting själv - som planerat. har diskuterat lite design med mami idag också, tror jag kommer ändra min planering utav rummet en aning. ändra färger, former. det hjälper att brainstorma med andra människor, fick mig på andra tankar.

haft folk som velat att jag ska ut i helgen också, funderar starkt på det faktist. fast inget supande, jag har tappat suget helt. kanske en cider och lite goda skratt, nothing more nothing less. en dans till helgen?

Mjeow.


Not much.

det händer inte så mycket i mitt liv just nu.
idag har mami varit ledig så vi har bakat vemlor. (semlor med vanijlsås i, eftersom ingen gillar mandelmassa i våran familj typ). dom blev asgoda! jag mår jättedåligt just nu för jag har ätit för mycket. fast det är ändå wierd, för jag har inte ätit för mycket ändå. jag åt lunch, en semla och sen middag. men ah, I guess it was wrong in some how.

jag är velad hos mathias ikväll också, film. har bjudit över bästis på en semla också, han kommer väl snart antar jag. så jag hade tänkt att vi skulle dra oss dit efter det. jag menar, det är inte som att jag har något bättre för mig ändå så. jag måste verkligen rycka upp mig.

jag har i alla fall fått lite rörelse i mitt källarprojekt nu. papi skulle köpa färg idag men blev kvar hos rickard för länge så det hann stänga. typiskt. men det måste apperently torka först innan jag kan måla där. så dom ska ställa in en fläkt i rummet, så jag hade nog ändå inte kunnat måla det imorgon. but we'll see.

Things.
How would you feel if they were doing it to you...


Sweet lord.

snacka om att gårdagen blev great, på både gott och ont. jag kan då i alla fall, med måtta, säga att det var en av den mest händelserika natten jag varit med om. lately. men jag hade roligt i princip varje minut, fram till 3-4 i alla fall.
blev galet trött där i slutet av hotellet och jag var nära på att ge upp och somna i en fotölj kring halv 3. fast min ängel räddade mig som vanligt, även fast hon inte var närvarande.

jag kan ju säga att hotellet när man är nykter är ju en upplevelse i sig. det är nästan så att alla borde få uppleva det någon gång, för det är verkligen något speciellt. helst om det är marknad. I mean, jag har varit nykter på hotellet förut, men dude, not like this! det var ju folk överallt och jag blev knuffad hit och dit hela tiden.
I guess att det blir så när man inte är full själv och följer med i gunget som alla andra. det var nog ändå värst att bli utdragen på dansgolvet och in i gröten (MANDA!). stå där men ett 10-tal fulla människor omkring en som knappt vet vart dom är, och så ska dom dansa! yeah right, like that's even possible. det blev bara en enda lång vingling. jag blev så förbannad tillslut att jag tryckte mig ut därifrån, jag pallade det verkligen inte.

dessutom är jag riktigt besviken på rickard som hade lovat mig en tryckare i slutet. så jag stod där, i slutet, men ingen rickard. så jag fick inte min lovade dans med honom, tack för det! : p dock fick jag dansa med Mr. rock away, så jag klagar inte !

vaknade upp i morse med värk överallt, usch. jag ville verkligen inte kliva upp. men jag var ändå relativt pigg för att ha sovit, vad, 4-5 timmar? men jag låg ändå kvar i sängen i över en timme för att dra ut på tiden. men jag insåg att jag måste nog kliva upp om jag ska med ut på marknan senare. så jag drog mig upp.

ut på marknan en sväng och köpte sockar, sjalar och godis! det var nice, fick i princip inköpt allt jag ville på marknan - me like. resterande av dagen har jag spenderat i sängen framför House. oh vilken karl. man måste bara älska honom!
* What makes a guy start drewling? Chase. Were you wearing your short shorts?
* Mark: What's going on? House: It's not what you think. I know it looks like we're cleaning dishes but we're actually having sex!"

för övrigt, nothing new. I'm not sad and I don't feel down at all, I think. at this moment, I just feel lonely and lasy. and I don't really care at all. though I can't continue like this, I know. which leads me to - I know I have to go to the gym tomorrow, and it sucks. House, anyone? Maybe just one episode more until I go to sleep. Can't hurt me, can it?

Life.

this'll be a memorable night, I say. and that's not the only words that've been said.

good night

RSS 2.0