Jag älskar..

Kanye West!observera att han har vita självlysande glasses, precis som jag! oh snap.

Pure awesomeness.

jag har sett så mycket How I met your mother så att det stigit mig åt huvudet. jag drog tillochmed ett Barney "WHATUP" igår för Rickard. it was awesome. men i alla fall, det är sjukt. så nu ska jag låta er få inse varför Barney Stinson is so awesome.

BARNEY TIME!

Jesus waited THREE days to come back to life. It was perfect! If he had only waited ONE day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I DIED yesterday!" and they'd be all, "Uhh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." And he's not gonna come back on a SATURDAY. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, THREE. Plus it's SUNDAY, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is DEAD", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait. True story.It will be legend- wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is -dairy!Airport bar! Flight attendants, they'll get your tray table in it's full upright position. Say whaat?


Ted! Look: our forefathers died for the pursuit of happiness! Not the "sit-around-and-wait" of happiness! Now if you want, you can go to the same bar, drink the same beer, talk to the same people every day, OR, you can LICK the Liberty Bell! You can grab life by the crack and lick the crap out of it!


Here's how you run a marathon. Step 1: You start running.... There's no step 2.


You gave me the Ken doll... She left out Little Barney, Barnacle Junior, My Barnana, Barnito Surpreme


Oh Robin, my simple friend from the untamed north. Let me tell you about a little thing I like to call 'mind over body' ... You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story.


I'm fine. My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out.


Hi, have you met me?


You spooned me against my will!


You know what Marshall needs to do. He needs to stop being sad. When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.I'm birthday suiting up!


I'm teaching Ted how to live. I'm like Yoda, only instead of little and green, I'm awesome and wear suits. I'm Broda, and tonight, you're going to use the force to get any girl in here.What! no, tell me! What yeyeye, don't tell me. Because you don't have to, because you didn't do it. You didn't do it! You did it.. You did it, didn't you! Did you? You didn't do it, yes you did. You did it, no you, you.. Tell me!
AND THE CHRISTMASCAROLS.

Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan - OOOH! Heather's hot, Heather's hot, we'll go all the way...

I wish I could see her naked. I wish I could see her naked. I wish I could see her naked...and down on all fours!

Ted has a little sister, get's hotter every day, and if I ever meet her with her boobies I will play - Everybody! Sister, sister, sister I...and there's plenty more from where that came from! nu ska jag väl gå tillbaka till att titta mer på Barney, cause you can't have enough. peace out hombres.

Slut up!

håller på att byta utseende på bloggen så det är därför det är lite tomt. jag har inte orkat sätta mig ner och fixa till det än, tar sådan tid. plus att jag inte har någon direkt plan för hur det ska se ut än. men det kommer.

mina folks har åkt bort igen, skönt. dock så lämnade dom min bror, mindre skönt, så jag är inte helt ensam. min spelar det ingen roll för jag är inte särskilt sällskaplig av mig heller så. har suttit nere i mitt rum hela dagen och spelat The sims och sjungit till min iPod. shuffle ftw.

måste verkligen börja göra något om dagarna.
sweetness

Särlek.

denna låten är kickass - just as this dude singing it!
lyssna på den rappen och rösten, mhm I'm sold.


Eh.

varför sitter man vid datorn?

New thangs.

lol.
jag vet inte när det hände, men apparently så har det hänt. jag har fått ett konstigt stort intresse för nagellack och smink på senaste tiden. jag vet inte varför och jag vet inte hur, men nu är det så. jag har suttit och fixat med mina naglar dom senaste dagarna och bytt nagellack - för vi råkar ha ganska många. jag är aldrig riktigt nöjd för alla andra har så mycket snyggare naglar än jag har hur jag än gör. ah well, better do be like no one else.

dock ska jag lära mig sminka mig outstanding! ska börja bry mig mer om mitt smink när jag går ut än mina kläder, jag har slut på nya klädstilar nu så jag vet inte riktigt vad annars jag skulle göra. dessutom har mami hundratusen olika ögonskuggor, så det är lätt. önskar nu att mina föräldrar kunde dra iväg igen så jag kunde stå på toaletten och sminka mig i flera timmar, känns så wierd när huset är fullt med folk.

anyways, I'm off doing nothing again. jag känner mig lite mobbad när jag sitter inne på en fredag - på motorveckan - och gör ingenting. men jag har inge dricka och inga - apparently - vänner som vill ha mig någonstans. så jag tror jag fortsätter sitta här och lära (?) mig nya saker jag nog inte kommer ha användning för!
sweetness

Make me raor.

vädret är piss! det bara regnar och regnar och regnar och jag tycker faktist synd om min älskling som cyklar fram och tillbaka i detta blöta helvete. wish I could drive you everywhere, hope you know that. mitt liv är inte så intressant just nu så det är därför jag inte skriver så mycket, jag har inte inget att skriva om. jag sitter här framför min dator och spelar The sims 3 som aldrig förr, jag förstår inte hur ett sådant löjligt spel kan vara så beroendeframkallande. anyways, it is.

dock idag så har jag suttit - legat, halvlegat, hängt i taket, ja, alla möjliga ställning som jag kommit på eftersom att ligga på ryggen inte är så populärt just nu - och läst andra Twilightboken. min mami och jag har kommit oss in i ett Twilightberoende, så vi har köpt hem alla 4 böckerna och kappläser. dock så har jag ju andra saker att göra också så hon ligger före - vilket är bra eftersom jag slipper vänta tålmodigt på att hon ska läsa ut boken om jag blir klar. är snart klart med andra och jag känner mig ganska glad att jag har över två böcker kvar! jag vill aldrig sluta läsa!

för ni som inte läst någon av böckerna, do it! det finns nog ingen bok jag någonsin läst som är så sjukt bra. nä, nu måste sysselsätta mig för att inte bli uppslukad igen. jag kommer mig så slö när jag ligger och läser. dock har jag suttit och stirrat på angelina joile ett bra tag nu - finns det någon snyggare kvinna i världen? även fast jag inte är lesbisk så skulle jag vara med henne vilken dag som helst, you name it!
sweetness

Ink'ednice nice nice nice nice!
jag är så lycklig så jag vill skrika. äntligen så har jag fått skriva ner min favoritrad på min kropp! det värsta är att jag blev sugen på att göra mer mer mer mer. men det kommer sen när pengarna kommer (mitt nästa liv?). då ska jag "expand:a" den, men det får ni se när det är klart. om det nu blir av. nu ska jag umgås med min älskling.

Home sweet home.

nu är jag hemma från åsele och har sprungit runt och städat undan massa saker i huset för att min familj kommer hem idag. ganska tråkigt att jag inte får vara hemma själv längre men man får väl hoppas på att dom åker iväg igen!
åsele var win för hela slanten, nästan. rickard fick min bästa tröja stulen så jag är extremt bummed över det. ska vara ledsen över det ett tag och sen ska jag lira the sims - oj vad jag har längtat.

bilder kommer sen.

Åsele!

nu var det äntligen dags, så jag har längtat! nu ska jag bara vänta på att andreas ska bli klar så vi kan hämta alexandra och jonas så vi kan dra! har packat och gjort mig klar för längesedan och jag är så sjukt övervänt. jag måste sluta rely on people, jag blir bara irriterad. längtar tills jag har körkortet, varför har jag det inte redan. CRUEL WORLD. hejdå.
sweetness

Konstigt väder.

jag vet inte riktigt vad som är med vädret just nu. det blir aldrig riktigt fint, men det är inte jättedåligt heller. solen skiner och det är varmt, men molnen som far runt på himlen är mörka och igår åskade det tillochmed. dock kom det aldrig hit - men still. sen blir jag aldrig frisk så jag känner inte så mycket för att gå ut om det blåser. vill inte att det ska bli bättre.

dock så har jag tänkt dra mig på åhlens idag och köpa ett överlack, hoppas jag orkar. sen så måste jag fara och handla, fast jag tror jag väntar tills bestis har slutat så att vi kan handla tillsammans. vi bestämde igår att vi skulle laga mat ihop idag. åt ingenting alls igår förutom en smoothie och en isglass för att jag tycker det är tråkigt att laga mat själv.

jag försöker få min dekoder att funka så jag kan titta på tv men den är dum i huvudet, ah well sånt är livet. om jag inte får igång den nu så spelar jag the sims 3!
sweetness
you're the sweetest

Gief mig.


och jag vill ha dom nu! (klicka för hemsida)

Äntligen.

okej nu börjar min sjukhet att sakta men säkert försvinna - hoppas jag. har inte rört mig ur sängen någonting alls nästan på flera dagar, förutom att jag och rickard faktist tog oss till fredrick igår och umgicks med mina vänner ett tag. riktigt trevligt! annars, hade 39 graders feber en kväll, kunde inte sova förns kring halv 5 då jag förmodligen deckade av utmattning från min sjukhet eller någonting. sen så har jag inte kunnat sova någonting p.g.a förkylning vilket lett till att jag inte kunnat andas, och vem kan sova då. sedan så fick jag en extremt hosta och nu har jag jätteont i ryggslutet. varför är det så att, whatever god there is, vill att jag ska leva ett olyckligt liv?

dock så är min familj i stockholm nu, vilket betyder att jag har hela huset för mig själv - vilket jag dock haft sen i fredags. det dåliga är dock att dom keeps sending me photographs av vad dom gör, and it bothers me. fast then again, så har mami köpt mig ett par kanye west glasses och ett par byxor från Topstreepwear så jag är väl nöjd som tusan över det!

annars så försöker jag mest tagga över åsele som är om några dagar, mums! jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och ärligt talat har jag beslutsångest över vilket nagellack jag ska ha. I think I've lost the ability to be among people, go figure. i alla fall, det löser sig nog. jag har ju några dagar på mig, får jag extrem panik så får jag väl cykla på åhléns och köpa ett nytt. off to the real world.
sweetness

Stackars Marlene.

jaha, jag har blivit sjuk nu då. det var faktist ganska längesedan jag var sjuk, I don't miss it. jag har ont från axlarna och upp, känns som att halsen är igensvullen och jag har 38 graders feber. oh yes, inte kul någonstans. helst eftersom vädret börjar stiga till en bättre grad nu, och jag kommer måste ligga inne. tur att jag har den softaste sängen med dator och allt framför. plus att jag och ante har bakat rabarberspaj och gjort vaniljsås, mums!
sweetness
you and me

Partey.

fest och massa sprit ikväll då. riktigt nice, det var ju 3 veckor sedan jag drack något så jag hoppas på att det blir super. ante först och sedan ska jag hänga hos marie med massa old friends. sweet!
så det är bara att vänta nu tills maten är klar, äta, vänta tills ante är klart, gå dit och supe jävulen. sen måste vi vänta tills fairy är klar så vi kan dra oss dit - undra vad jag ska ha på mig...
sweetness
fo' shizzle

Jockepocke.

nu är joakim här, hihi. var tvungen att hämta honom från bussen kring 12 idag och sedan dess har jag stått ut med honom, höhö. gick lite trögt i början med att hitta på något att göra.. spelade GH och sedan kom ante och vi drog ut på en sväng med bilen. lämnade av rickard, körde runt på grusvägar och lirade. sedan bestämde vi oss för att käka på frasses och satt där i någon timma. trevligt, trevligt. körde lite till och nu ska vi se på film! mysigt värre, dåligt dock att det är så bajsigt väder. men han stannar ju tills på fredag - sweet! då blir det fest på torsdag! någon som är på?
sweetness
everything, everything
that's you.

Shoppingrunda.

lol vad vi har shoppat idag! det har varit riktigt nice, vädret var nästan perfekt. det var inte sol, så man höll inte på att dö av värmeslag. fast det var ändå lite för varmt, nästan så att man fick värmeslag på endel affärer. skönt med lite blåst när man väl kom ut, så man klarade sig. men jag fick ihop tre klänningar, en tubtop, ett par hängiga trekvartsbyxor och ett par tajts! riktigt nicigt.sedan så käkade vi lunch på stars och tog en fika på NK när vi blev less på allt shoppande. mina knän orkade inte så länge så vi drog oss hemåt kring halv 4, lagomt tycker jag verkligen. dock blev jag besviken när vi kom oss till statoil och dom hade inte blåa marianne längre, dummer. men men, jag fick ju så mycket annat fint!
sweetness
kom hem, kom hem
kom hem!

Ensamhet.

nu ska jag gå och lägga mig, - helt själv. snacka om tråkigt - och kallt! jag fryser alltid när inte rickard sover med mig, I want your warmth. hoppas du har det trevligt i sundsvall dock, miss you like crazy already.

på tal om det, en sak som stör mig. när man är kär och inte kan vara utan varandra så säger folk alltid bara "men ni måste ju ta tid ifrån varandra så ni inte blir så beroende" - det hjälper ju inte. jag har varit ifrån rickard ganska mycket för att vara jag. jag drog ju till Paris och var borta i 10 dagar, plus att han varit på 3 dagars kurser i umeå några gånger - det hjälper inte, kan ni fatta det. om man är tycker om någon så är tycker man om någon, spelar ingen roll om man är ifrån personen en vecka varje månad, man kommer fortfarande sakna personen varje gång den åker - det är ganska logiskt. just deal with it och sluta klaga och säga "det är bara för att ni är nykära" - I hate it!
mina föräldrar har varit tillsammans i runt 25 år och dom saknar varandra jämt när den ena åker bort. dom är inte gifta och dom har varit ifrån varandra sjukt mycket i sina år - eftersom papi jobbade borta mycket förut - och om det inte är så att ni tycker att man kan vara nykär i 25 år så kan ni ju bara hålla käften.

i alla fall, måste verkligen sova nu. inte bara för att jag gäspar som tusan, utan också för att jag måste upp kring 7 och duscha - snark. men vad gör man inte för gratis kläder och en dag med mami, hihi. anyways, good night y'all.

sweetness
hope you think
of me even when
you're having a blast

Painting skills.

alltså jag orkar inte uppdatera min blogg längre, det är bara jobbigt. jag har dock gjort saker varje dag värt att nämna, men jag har inte orkat sätta mig ner och skriva det bara. that's life. if you don't live it with me, don't bother. idag har jag dock inte gjort så mycket värst värt att nämna.

jag åt lunch med mami på indo - gott, gott, gott. min pojkis drog till sundsvall idag också, sad. men han kommer ju tillbaka på söndag. sedan har jag spenderat hela dagen åt att måla alla mina naglar och, för första gången på år, tittat på tv! kollade på America's best dancecrew, skitfränt! snacka om att dans är det bästa som finns nästan, härligt att se på.


dessutom så har jag och mami bestämt oss för att åka till umeå imorgon för mami ville köpa mig lite nya sommarkläder - isn't she the best? i alla fall så kommer det bli trevligt, hoppas jag. plus att jag får något att göra! eftersom alla jag känner typ är borta så jag skulle väl i princip bli ensam imorgon annars. dock snackade ante om någonting igår, ah well - we'll see.

sweetness
missis ju huggs

RSS 2.0