Mothers day.

morsdag idag har det varit minsann. dock så uppvaktade jag inte min egen mor så bra som hon faktist förtjänar, men jag hoppas att hon vet att jag älskar henne ändå. i alla fall så bakade vi rabarberspaj idag, god blev den! tog med den ner till farmor och farfar och käkade morsdags fika som vi alltid gör. sedan så visade jag min balklänning och vi kollade på allt som farmor skulle hjälpa oss med. fållning, syning o.s.v. riktigt trevligt.

annars så har det varit en riktigt rastlös dag. jag vet inte riktigt, men jag har känt mig rastlös hela dagen. sjukt wierd. det är som att jag haft spring i benen fast jag har inte haft ork till att röra på mig. så jag har mest legat i solen och gottat mig eller funderat över min tattoo.

dock så hämtade vi upp mormor kring 6 och begav oss till djurparken för middag. det var riktigt gott faktist, även fast betjäningen var den sämsta jag någonsin varit med om. haha, fjasko! dessutom var jag så otroligt mätt efter allt jag ätit idag så det resulterade i en riktigt illamående känsla. inte roligt. skulle dessutom åka förbi ängkling på vägen hem men killen var på ica så det blev inte så.

nu känner jag mig rastlös som tusan igen, så jag funderar på om jag ska sova. haha, min lösning på alla problem. kändes lockande. verkligen.

sweetness

Almost like it's done.

jag har i princip fastslagit att jag ska tatuera mig. jag måste bara få ihop pengar, sen är det som gjort. ah, kanske måste boka tid också men bagateller. kan dock inte göra det innan jag fått ihop pengarna. vore ju en smart idé att fixa det först. någon som vill köpa mig? för ett tag kanske?

dessutom är det way too hot ute, man kan typ inte ens leva. nog för att jag ääälskar värmen och solen och allt. men i lagom doser, inte allt på en gång. känns som att vädret försöker make up för allt dåligt väder vi kommer att få sen - på balen. men se du, det går inte för sig. för sol på balen ska det vara och det spelar ingen roll hur fint väder jag än får fram tills dess - I want it!
sweetness

Kommer alltid vara en del av mitt liv, yeah.

idag känns som en konstig dag, jag vet inte varför. jag sovde otroligt oroligt inatt. vaknade flera gånger och har svårt att sova, lol. men ah, jag fick i alla fall sömn. synd att klaga. dock känner jag mig allmänt seg i huvudet och kroppen. jag börjar tro att jag har en tumör någonstans i kroppen, för jag typ dör ut känns det som. wierd.

det värsta med idag är att jag måste göra något, men jag kommer inte. för att jag.. jag vet inte, jag känner mig tom. ah well, orka negativa tankar. fast jag sitter och har ångest över jobb också. mitt i allt mitt selfpitty. feel bad for me. I'm poor.

dessutom börjar Cyanide and Happiness bli sämre och sämre. dom har inte sånna roliga serier så att jag gråter i flera minuter längre. I wonder where everything's going. bäst jag sätter mig och ser på TBBT. kärlek.
sweetness

Hair priority.

jag känner mig konstig i magen, utöver att jag åt så mycket alltså. jag lovar att jag kommer bli sjuk fram till balen, just my luck. jag som aldrig är sjuk, jag kommer bli sjuk på den enda dagen jag inte vill det. är det inte nog med att det verkar ska regna?

gick ner på åhlens idag och köpte hårfärg. så jag hoppas på att äntligen få färga bort min extremt fula utväxt som jag aldrig orkat göra något åt, haha. det ska bli skönt. dessutom så sitter jag just nu i ett prov av mit balfrisyr. det är ju min mami som ska göra den så hon ville öva litegrand. och det behövdes ju! hon insåg att hon måste byta stradegi tills nästa gång, så vi måste förmodligen öva en gång till innan på fredag. jag undrar hur detta ska gå.

jag känner mig helt utmattad idag, och jag vet faktist inte varför. jag har inte gjort något ansträngande. jag funderar på att hoppa isäng nu, med tanke på att jag inte mår särskilt fint heller. men vi får se hur kvällen lämpar sig. man vet aldrig när det är helg!
sweetness

Skräpbebis.

lol, givande dag. kanske inte, men rolig var den!
tänker inte skriva så mycket idag faktist. jag orkar bara inte. jag är trött som tusan nu och jag kommer säkert sova jävulen. även fast jag saknar mitt älskade hjärta, fast det kommer hem imorgon. and I'm longing.

fick min balklänning idag! omg vad vacker den är. och jag känner mig som en underbar prinsessa i den, haha. jag har haft på mig den nästan hela kvällen. dock tvingade mami mig att ta av mig den när ante komme förbi och ville plugga. men ah, jag får ju ha på mig den hela nästa fredag! jag kan inte fatta att tiden gått så fort. snart är det över. oh my.
sweetness
ever thine.

Fett med gg.

på mig!
Ante sa att vi skulle dra halv 10, så jag tänkte "jamen jag behöver ju inte mer än 1,5 timme för att duscha och göra mig klar". så jag ställde klockan på 08:00. 08:30 så låg jag fortfarande i sängen och orkade inte gå upp, men så gjorde jag det. and here I am now, helt klar. jag har tillochmed hunnit äta frukost! 50 minuter tog det, och då har jag inte ens stressad. och hunnit äta frukost. jag fattar inte varför det går så fort ibland och när jag stiger upp på morgon så tar det över 1,5 timme ibland. lol
sweetness
aj wantz two hugg jo

Ovärda saker, men varför inte.

nu har jag suttit och lagt in massa bilder på min bilddagbok, eh lol. varför vet jag inte för jag hade ingen tid jag ville slå ihjäl. så att säga. men som den dumma människan jag är så gjorde jag det ändå! så nu har jag några nya bilder uppladdade om dom senaste dagarna om det är någon som är nyfiken på bilder.

det gick inte att skruva upp draperiet idag, brorsan gick och la sig klockan 8. (eh?!) så papi ville inte borra när han sovde. plus att han kan tydligen inte använda våran vanliga borr (som dock jag och mami använde för att skruva upp mitt ljusträd) utan man måste ha en slagborr. ah well, det kommer i alla fall bli gjort. hoppas min klänning kommer snart också.


sweetness
sweet like sugar caramell

If you have time to lean, you have time to clean.

you can call me städarN. jävulen vad jag har städat. igår städade jag ju i Rickards lägenhet och idag har jag städat mitt eget rum. (jag kände att jag inte kunde vara sämre än min andra hälft, haha.) och det blev snyggt jävulen! nu känns det verkligen bra, jag har haft ångest över mitt rum ett bra tag nu. nu slipper jag i alla fall det! one less thing to worry about.

nu ska jag bara se om papi vill hjälpa mig med att sätta upp gardinen för proppskåpet så åker det bort också. plus att jag måste leta efter ett draperi till min garderob imorgon så får jag bort det problemet också, sen är nästan allting klart. önskar bara att jag kunde få bort dom fula och jättestörande lysrören. kanske ska kolla om jag hittar spotlights imorgon också, that would be great.

nu ska jag sätta mig ner och plugga tror jag, fast först - papi!
sweetness
i miss you, miss you
miss yo kiss you

Learn how to dance, then dance.

lol, nyss haft valsträning. visste inte att vi skulle ha det idag, men apparently. i alla fall, det var ganska knivigt men we're gonna get the hang of it! och det blev varmt jävulen innan 1 timme hade gått, just nu håller jag på att dö av värmeslag. please someone, give me a fan.

nu har jag religion, igen. känns som att jag jämt har religion eftersom jag alltid skriver blogg när jag har religion. anyways, jag hade inte tänkt att slösa bort denna lektionen också så this is goodbye for now.

sweetness
way away for oh too long

Vett, etikett och saknad.

vett och etikett till balen imorgon, 10:15 lol. kan ju bli roligt i sig kanske, får hoppas på att det inte blir allt för långtråkigt bara. jag längtar nästan mer till valsträningen, haha. det kommer säkert bli roligt. dock så är jag ju inte den som blir ledsen om inte killen jag går med inte vill dansa vals med mig för att jag spenderat en massa pengar på mitt utseende för en kväll, som folk brukar säga. vals är kul men kommer jag att ens orka?

slutade tidigt idag, eller jag tog mig friheten att sluta tidigt. plingade upp Rickard ur sängen kring 1 snåret. Ante blev så illemående av att vara i hans lägenhet att han fick mig att städa, lol. så vi städade jävulen, omg vad vi städade. i flera timmar städade vi och Ante stannade tillochmed kvar efter jag dragit för att diska klart all disk. vi måste vara snällast i hela världen - indeed!

fett cool dag idag för övrigt. hann med ganska mycket. bland annat dressedporn, shoechange and some sofiaboard!


sweetness
gone for some days,
I'll miss that kiss

You are the beauty of it.

jag vet inte riktigt varför jag tryckte upp ett nytt inlägg, jag har egentligen ingenting alls att skriva. men det kändes bara som att jag ville skriva någonting innan jag gick och la mig. bloggen har inte blivit så viktig för mig längre faktist. jag skriver mest  bara för att jag känner att jag måste, fast det är ju roligt. fast jag kan lova att jag kommer och vara off i veckan, det är ett som är säkert.


för övrigt så måste jag börja lyssna på mig själv och göra vad jag tänker. starting now.
and I have the most wonderful guy in the entire world.
try fetch him from me - I dare you.


sweetness
you R mine

Marie har chans på mig.

jag måste ju bara få säga att randomness is the shit. det finns inget bättre än att lyckas med något som man absolut inte hade tänkt alls. det är en sådan underbar känsla! och den känslan hade jag hela gårdagen, eftersom jag hade det så sjukt roligt!

skrev till Ante kring 9 på kvällen och undrade om han inte kände för att dra ut när han kom till Lycksele igen. som tur är så var han på, så jag anlände till honom kring 10. så drack vi jävulen för att hinna när hotellet var gratis, men vi misslyckades och gav upp.

vi kom oss till hotellet kring 11 kanske, och det är ju egentligen den bästa tiden att komma. innan det så är det så lite folk där. anyways. jag hann bara till dansgolvet då jag hörde en röst skrika mitt namn, fast jag var inställd på att gå på toa så jag sprang iväg och låste in mig i ett bås. flickan som sedan stod där var vacker som en dag och var klädd i likadana färger som jag, haha. a little bit funny.

tiden fram till klockan 2 spenderades som vanligt på hotellet, med mycket prat och dans och underbara människor. innan kvällen var slut hade jag tillochmed hunnit önska DEKADANSEN, vilket då blev kvällen höjdpunkt. i och med att jag inte trodde dom ens hade den låten, så jag blev glad som tusan!

efter hotellet blev det en promenad till ansiapizzeria som var stängd när vi kom dit, så benk strejkade på en bänk. vi fick skjuts till Ibbes där vi nog skrattade iväg alla kunder, med tanke på att vi var sist ut från stället och vi skrattade faktist jävulen. you have a sarcasm sign?

sedan blev det en rolig promenad hemåt. benk taggade mig jävulen till Storumandagar så vi får se hur det blir och går. jag och bästis gick hem till mig och hoppade på rickard som låg i min säng och sov? där vi lolade oss åt att mina glasögon lyser jävulen i mörkret alltså, det är så fränt. det gick dock inte att ta kort på så vi blev lite emo, men klarade oss. ante drog sedan hem och jag somnade och sovde jävulen!


jag och bästis åt jordgubbar

vi hade lite roligt åt våra fula interna grejor

marie var snygg som vanligt, dock i mina brillzZzz

pizzan var goood. thank you Samuel.

solen gick upp när vi gick hem

boyah, babe!

idag har jag inte gjort något alls i princip. det har ju inte rickard heller, med tanke på att han har klev ur sängen en gång för att gå på toa. I even made him food, som han åt i min säng och nördade TBBT som jag så fint fått honom att se på. dock har han begett sig hem nu och jag måste hjälpa min kära familj att kratta och plocka kvistar. I'll be back before this banana hits the ground!

Delade känslor.

en del av mig känner sig stressad till tusen just nu. jag måste ju hinna duscha, fålla upp mitt aprin, sy dit en ficka, höra med mami om hon fixat en peruk, leta åt mina lösögonfranser, kommer säkert upptäcka att jag inte har något lim till dom och så kommer jag bli jätteirriterad att jag inte kollade det tidigare så jag kunde fara och köpa det, fixa hem min sprit på något sätt och säkert andra saker jag borde göra men som jag förträngt just nu. fast den andra delen av mig känner ett inre lugn. jag har lov, det är fest ikväll, jag har fixat min utstyrsel, jag har sprit och allting är frid och fröjd. klockan är ju bara 2.

fick besök mitt i natten när jag sovde. det var mysigt as hell. och verkligen en fröjd i morse när jag vaknade och insåg att jag inte drömt det. dock såsade vi i sängen till klockan 1, så jag känner mig ganska slö idag må jag säga. men ah, sånt är livet.

kändes också nice att starta dagen med en macka, fil, juice och lite Scrubs.
sweetness

Vissa dagar känns som vissa dagar.

jag vet inte riktigt vad som har hänt med denna dagen, känns knappt som jag levt den. känns som att det är en vanlig skoldag och att jag har varit i skolan idag. jag är helt slut på, snark. jag funderar på att gå och lägga mig. men vadå, jag har ju inget att göra så. plus att jag vill att det ska bli imorgon!

nu har jag hela min utstyrsel till maskeraden klar! förutom mitt hår, jag skulle behöva en långhårig blond peruk. någon? annars får jag väl vara brunhårig, det är inte hela världen. jag har ju fel ögonfärg också så, men bagateller. mina kläder är då helt klar, och jag kände mig så otroligt söt när jag hade på mig dom! hihi. kommer säkert bli jättebra!

jag tror att jag har benhinneinflammation eller något i benen, jag har ont konstant. och smärtan är som i själva benet. helst om jag legat och sovit och när jag vaknar är mina ben helt cp, som en ilande smärta. det gör inte precis ont, utan det känns mer som att jag börjar bli stel eller förlamad eller något. lite snopet om jag vaknade upp och inte kunde röra på benen. lol.

jag tror bestämt att jag ska sova nu. det känns inte värt alls att vara vaken nu, har absolut inget att göra. plus att jag nog inte orkar göra något, har den konstiga känslan i benen också. ah well, we'll see what happens. shing-shing.


sweetness
you are my happiness

Tugga, spotta ut varje vokal hårdare.

ingenting känns värt att göra när det känns som att det är söndag. jag har i princip jävlats med rickardo hela dagen - och inte fyskam med den underhållningen. dock så började min mami klaga på mig för att hon tyckte synd om honom. men pff för medkänsla.

nu försöker jag fixa allt till imorgon. utstyrseln det vill säga. har bara några saker kvar att fixa, sen är det klart. it's going to be so nice! känns verkligen inte som att jag ska ut imorgon. jag menar, det är ju "söndag" idag. ah well, kommer kännas bra imorgon när jag vaknar och inser att jag inte behöver gå till skolan. sweet.

sweet, sweet life on mine. kickass.
LOL! FAG!
mine

Hungrig man har binikemask.

Jag är hungrig.
Religion suger.
Jag måste komma ihåg att skicka ett mejl till mina lärare imorgon och meddela att jag måste till sjukgymnasten. det kändes jobbigt att åka dit imorgon, faktist. fast jag får ju "lov" tidigare än dom andra. så jag går ju bara 2 dagar denna vecka.
Slött ändå att jag har så mycket att göra för övrigt så jag kommer inte kunna vara "ledig" så mycket. ah well, that's life!

there's never to much
sweetness

Mammas gata.

and so a day has gone.
tiden har gått så fort nu på senaste tiden, det suger. jag hinner inte njuta av den underbara tid som jag tycker att jag har just nu. plus att jag inte hinner med saker jag måste hinna göra, för att jag prioriterar att leva just nu. dock så borde jag prioritera sånt som inte kommer igen, för leva kan jag göra om en månad. eller ja, det hade jag ju kunnat göra om jag haft ett jobb. jag måste verkligen hitta ett jobb, annars kommer jag inte kunna göra något i sommar. och det känns jävligt tungt. jag tar nästan vad som helst. någon som har ett jobb att erbjuda?

jag har nog kommit på vad jag ska klä ut mig till på fredag! känns skönt på ett sätt, då slipper jag ha panik över vad jag ska vara. nu måste jag bara hitta kläder till det. kan bli lite knepigt, helst min hårfärg. but I will make it. hoppas det blir bra, annars blir jag ledsen. jag kör på seriöst, orkar inte vara sexig denna gången. halloween 2008 räcker i flera år till.

gick och åt glass med bästis idag också, gott var det. vädret var underbart idag, stekigt och varmt. satt ute och solade för mig själv på hålet mellan historian och databaser. it was nice, fast ensamt. men ensamt är bra - ibland. just nu önskar jag inte att jag var ensam. min säng känns way too big för mig nu. hm, fast nu har jag ingen som strippar av mina täcken och slänger kuddar omkring sig när jag sover. lite wierd, prickard.



if I wrote your name in mjukglass
sweetness

Everyone who loves to live.

att försova sig is not the shit, samtidigt som det är the shit. ur skönheten i sängen så är det så much the shit. fast sedan så missar jag ju massa lektioner, två, och det är ju aldrig bra. men jag klarar mig nog. sedan att vakna av ett "Godmorgon älskling" är ju det bästa som finns!

känns helt underbart att man bara går 2 dagar denna veckan, jag slipper den jobbigaste dagen! dock så måste jag plugga jävulen nu när jag är ledig, och det suger ju. sedan måste jag tänka, grubbla och fixa mig en utstyrsel tills på fredag. någon som har några förslag? jag ska på maskerad och får klä ut mig till vad som helst. jag och snygg funderade på att teams klädsel med varandra. gosch, jag som har så dålig fantasi. hur ska detta gå.

för övrigt så har jag helt cpont i kroppen efter i helgen, jag fattar inte! jag har ju ont i benen för att jag dansade jävulen, plus att vi var ju och gick på stranden. men varför har jag ont i armarna? varför? jag fattar inte, ganska roligt. ah well, pain som pain. I'll live.
sweetness
I like you

The summer when it's on top.

gårdagen var helt underbart bra! shit alltså, vi hade tur med allt. fast det blev lite kyligt när solen gick ner. men då gjorde vi upp fett med eld och gosade ihop oss kring den.

det blev ganska mycket folk efter ett tag och vi hade det så himla trevligt. det är detta som sommaren is all about. jag längtar tills man lever på detta, jag kommer leva som en gud. I'm loving it, oh yes I do. tack för igår.


födelsedagstårtaN

packning

storfångsteN

älskling

stek

grillZ

life as it is

sen så blev jag full och kunde knappt hålla reda på mig själv så min telefon blev nedstoppad i väskan och där låg den, olyckligtvis. men men, det som inte fastnade på kort fastnade i min hjärna. och den som inte var där missade ju något. kunde inte fått en bättre början på sommaren. helt underbart. again, anytime.
sweetness
fo' shizzle'

En av dom bästa sakerna som finns.


Det måste vara ondskan, som får oss att se rött.

dekadansen.
jag har pluggat med bästis ikväll - nice. fast jag blev jättetrött såhär kring 11 snåret, så jag cyklade hem. nu har jag faktist tänkt lägga mig i min underbara säng och sova min skönhetssömn. oh vad jag längtar.

min mami ringde idag sådär lägligt runt lunch och raggade lunchpartner - såklart att jag tackade ja! så det blev en underbart god nachotallrik på Bageriet, sweet. sedan en ljuvlig bakelse till efterrätt. smaskens! kändes verkligen inte tagg att jag var tvungen att cykla tillbaka på skolan efter detta, men som den duktiga elev jag är så gjorde jag det ändå.



databaser gick faktist som på räls idag, nästan så att jag ville arbeta ännu mer när tiden var slut. fast jag hade ju fysik som sista lektion, så det gick inte. fast fysiken hade jag kunnat hoppa över, den känns inte värd längre. ingen kommer använda sig av atomfysik, inte jag i alla fall. varför läsa något jag aldrig kommer använda - känns inte värt.

no sweetness
tonight

When there's more to life then just to live.

historia is not the shit, därför jag inte arbetar. jag kommer aldrig att klara den här kursen, men just nu så bryr jag mig inte. lol. jag vill bara hem och sova! krypa ner i sängen med mitt älskade element som ligger där. hihi.

måste faan plugga ikväll, seriöst. nu går det inte att undvika, ikväll måste jag. annars kommer jag aldrig att klara skolan, och det känns inte så bra. så jag måste ta tag i det ikväll och faktsit göra något. historia vore bra, och PA. jag fattar inte varför jag aldrig gör något - jag har ju all tid i världen. jag gör aldrig något.

sedan gjorde jag världens imba upptäckt igår när jag skulle sova. jag släckte ljuset och när jag vände mig om så såg jag att det lyste ifrån surroundet. då var det mina kanye west glasses - dom lyser i mörkret! så jävla überelit det är alltså, omg. haha, jag tycker då det i alla fall. så jag och rickard hade lite roligt åt det ett tag. sedan kunde jag inte sluta tänka på det, så himla fränt. sweeet.

sweetness

Paintmodd i högsta grad.

mitt photoshop funkar inte alls. så jag måste paintmodda allting jag gör. så därför är det ungefär ingen kvalla alls på min bloggheader at this moment, men jag hoppas att jag ska få igång photoshop snarast så jag kan modda till den på riktig väg. annars så ska jag sova nu. är snuvig jävulen och jag tänker bara emotankar just nu. lika bra att sova.

Get an airplane
sweetness

Kärlek i högsta grad.

när du slår upp dina ögon till ännu en dag av ingenting
så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen
för vi grälar och vi tjaffsar och vi bråkar om just ingenting
men jag tror att värre har det vart och värre ska det bli min vän
så passa på, lev nu och sjung.

promoes nya skiva is the shit. lyssnat på den flera veckor i streck nu och har fortfarande inte lessnat. ooh, me likie. det är som orgasm för öronen.

For better, for worse.

fördjupning på religionen är verkligen ingenting som jag känner att jag har något större intresse av, verkligen. men det kan väl vara instressant att lära sig nya saker, om jag nu hade den lusten. just nu så vill jag bara att allting ska vara slut så att jag slipper vara här något mer. I'm longing for freedom.

sedan så måste jag tillägga att jag hatar Lyckseles befolkning. ni suger kuk! att ni aldrig kan låta andras cyklar vara ifred, jag fattar inte. har ni en psykisk sjukdom att ni måste förstöra för andra eller? är det inte nog med att ni stal min älskade cykel ifrån mig? jag använder min mamis cykel nu och den har blivit nästan stulen - fast den var låst så dom kom inte så långt. sen igår när jag skulle cykla hem från rickard så hade jag punkas på framdäcket - värt! så jag fick ju gå hela vägen hem. fuck you all. jag hoppas ni blir våldtagen hårt i rumpan!

för övrigt så skenade tiden igår, jävulen vad fort allting gick. drog till rickard kring 9, där det för övrigt var fett med folk i ett moln av rök, och helt plötsligt var klockan nästan 2 ! så jag fick lite panik, lite tur att jag hade sovmorgon idag. sen är det ganska roligt att sitta och titta på när killar lirar tv-spel, för dom blir så uppspelta. jag blir lycklig av att titta på när killar spelar mot varandra, det är en underhållning i sig, haha.

ikväll måste jag faan plugga, det går inte på något annat sätt. jag hatar att det är så mycket i skolan just nu, jag fattar inte hur jag ska hinna. men det ska gå, och det kommer att gå. I can do it. sedan så hoppas jag på att få se min älskade teddybear ikväll också ;) björnbögen no1. me like.

If kissing was deadly.

första skoldagen på över 10 dagar. känns tungt. nästan så att jag har glömt bort hur man gör - hur lyssnar man på folk? när jag skulle skriva kändes det precis som, har jag lärt mig att stava? men ah, det gick vägen i alla fall. gick bättre än det brukar, kändes det som. vi började ju på någonting nytt på fysiken, så jag måste ju lyssna.

snacka om att jag hade hemlängtan igår, herregud. jag prata nog konstant hela kvällen utan att faktist ha något att säga som folk vill höra. hade jag varit rickard hade jag varit jävligt less på att höra min röst, ärligt.

sen kunde jag inte sova på kvällen för att jag var så lycklig att jag var hemma, äntligen. kändes nästan som att det var en dröm och jag skulle vara borta när jag vaknade. så jag ville inte somna. I was afraid of sleeping.

kanske var historien en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår
I've missed
my sweetness

Sweet, sweet Sweden.

nu är man hemma i Sverige igen, härligt. nog för att jag joinat gruppen av "I love Paris" så är det ingenting som går upp emot att andas svensk luft. det var himelriket när man fick känna svensk mark under fötterna, me like.

just nu är jag dock bara i Knivsta utanför Stockholm, kommer mig inte hem till älskade Lycksele för ens imorgon. men jag överlever - hoppas jag. dock så vet vi inte riktigt vad vi ska sysselsätta oss med under dagen. stockholm kanske?

bilder och sånt skit som alla tjatar om kommer upp senare i veckan, kan inte lova att det blir imorgon. jag är le i hela kroppen och måste få tag på alla kort innan jag lägger ut några. så vi får se när det händer.

sweetness
nothing else matters

À Paris!

nu har jag redan spenderat en dag här i härliga, härliga frankrike. för härligt är det, herregud. efter att ha flugit för första gången i mit liv ner till arlanda, och sedan sovit där (vilket var en upplevelse i sig, men jag sovde nog mest av alla), så tog vi flyget till Paris klockan 06.40 i morse. somnade på planet igen, nice.

jag har varit med om så mycket idag så det finns inte. känns som att jag levt en vecka på en dag. mitt knä värker som tusan, men det har varit värt det! jag har sett hur mycket som helst och allt brödsäljande har verkligen varit värt det. oj, vad lycklig jag är.

vi satt oss på Montmartre trappan i någon timma för jag blev helt förälskad i Youri som stod och sjöng och höll igång allihopa. han sjöng som en gud och mitt hjärta smälte. plus att han var så himla charmig och höll igång alla, jävulen vad jag sjöng med. me like !

I LOVE PARIS.
sweetness
i miss you, I miss you, I miss you, I miss you!

Way away far away.

nu bär det av mot Paris.
umeå now and stockholm later.
see you in 10 days!
sweetness
i miss you already

RSS 2.0