Fest.

då drar man på fest då.

ses på hotellet?

Marknad.

äntligen är ju den här, min efterlängtade marknad. jag var och gick en sväng igår, den blev dock extremt kortvarig. men det var för att jag gick med manda och ante och manda var hyper eller något annat wierd.. sen så fick jag ta intiativet att bära deras påse eftersom dom inte gjorde det. så jag fick smått kramp i armen och tänkte att det är lika bra att gå. dom verkade ändå inte särskilt sugna på att gå.
men idag ska jag gå! bannemig, vädret säger ju tilloch med "ja" för första gången på hundra år! jag sitter och väntar på att mami ska sluta jobbet och komma hem. då ska jag följa med henne ner på stan och gå runt och kika. och köpa t-shirts och annat skoj! så denna marknad ska jag faktist köpa saker, hihi.

annars. fest ikväll, fast nyktert. alla klagar på att jag är tråkigast i världen bara för att jag inte känner för att supa mig redlös längre. jag har inte änns avsikter att sno sprit av folk i hopp om att bli full. jag vill inte änns lukta på det, jag har inte sug efter alkohol. jag har inget sug efter fest överhuvudtaget egentligen. men I guess, det är ju marknad och allt så man måste ju ut och kolla läget. plus att jag tror inte jag skulle få sitta hemma även om jag ville. ante har ju redan lejt mig som DJ.

so I guess I'm off tonight. blir att festa och sedan dra på hotellet. kanske jag får träffa efterlängtade vänner och kanske få mig några danser - förmodligen ett x antal. över en månad sedan jag var där sist, jag kanske inte kommer ihåg hur man dansar. we'll see.

Finally.

so today I was googling around the internet for new songs to burn onto a CD. and I read "darin - see you at the club" and my heart made an extra beat! because it made me remember that darin was going to release a new CD - so I googled it and found out that it was released!

so I got really really happy, because I just love his voice! (not that it's anything new for anyone) so of course I instantly downloaded it. and you can't do anything else but love him. the new songs are amazing!
I can't stop listening to them, and I don't intend to stop either. some people just have the talent to make my heart sing.

so for now on, I'll live in my headphones. see you.



Händelserik dag 2k.

nog för att jag inte brukar ha direkt tråkiga dagar, men nog är det roligt när det händer extremt med saker på en och samma gång, haha.

för jag och bästis for ju som sagt till umeå igår. så vi satte oss i bilen och drog iväg kring halv 10. och det var trevligt, som en vanlig bilfärd med jag och bästis. han körde och jag satt och sjöng! vi fjollade och skrattade och jag fotade allt som kom i vår väg. man måste ju passa på när solen skiner och himlen är blå!

livet var frid och fröjd tills batterilampan började cpblinka. så ante blev orolig och jag läste i bilboken att man skulle helst stanna av och starta om bilen. så vi letade i någon mil efter en p-ficka som vi kunde stanna på. fast vi var lite orolig över att bilen inte skulle starta igen. men så hittade vi en p-ficka och stannade av. spänningen var olidig och ante vred om nyckeln - och bilen startade inte, haha. så där satt vi, men ett dött batteri 4 mil ifrån Umeå, woho! så ante ringde sin mami och vi blev informerade om att mats skulle komma till undsättning med ett nytt batteri.

så jag och ante gick ut för att fördriva tiden. så jag fotade en massa och ante pissade och byggde the stairway to heaven. efter nästan 1 timme så kom mats med batteriet. och det blev bytt och så var vi påväg igen! fast utan musik. så först sjöng vi, ungefär 0,2 sekunder, fast vi hittade ett annat sätt att få musik på.

väl framme i umeå så höll vi på att köra på en bil som tvärtnitade framför oss, sweet. sen så stannade vi av i ett parkeringshus som var fullt, så vi var tvungen att köra eeenda längst upp, där varken jag eller ante varit förut - spännande! så gick vi och käkade massa gott på Eastern Palace. när vi var mätta och belåtna så hoppade vi iväg mot bilen för att hinna till sjukhuset i tid. påväg dit började dock batterilampan att lysa, igen, och servon på styrningen slutade fungera. men vi parkerade och gick in.

vi blev fast på sjukhuset i cirka 2 timmar, snacka om less man var efteråt - herregud! jag drog fram min kamera och fotade solnedgången som var så fin. vi körde iväg mot stan, med en blinkade batterilampa, och bestämde oss för att hämta upp robert! så jag försökte hitta till hans hus, som jag tillslut lyckades med.

med robert i baksätet körde vi mot stan igen och på vägen dit började ABS lampan lysa och några fler lampor, haha. och som grädde på moset höll vi på att bli påkörda av någon galning som körde för nära. fast vi gissade på att vi kunde stanna och äta lite glass utan att bilen vägrade starta senare. så vi tog en chansning och gick in på stan och fikade! sedan flummade vi runt, som jag och ante alltid gör, men vi bestämde oss sedan att vi kanske ska bege oss hem. vi skjutsade hem robert och stannade utanför huset - då biljäveln dör! and so do I. så vi försöker förjäves att få igång den i kanske en halvtimme, då vi ger upp och ringer antes mami igen - som skickar efter mats, igen.

vi står ute och hinner frysa ihjäl innan mats, och tre andra karlar, dyker upp. hur många karlar behövs det för att fixa en bil? ja, mer än tre i alla fall! dom fixade aldrig bilen utan vi fick bogsera bort den. och där stod vi, helt övergivna i umeå, utan bil och utan någon buss som går tillbaka till Lycksele. "jahapp" tänkte vi och gick hem till robert!


en minst sagt händelserik dag!
but I really liked it, och jag hoppas inte att det var min sista. om det händer sådär mycket varje gång jag drar till umeå så kommer jag bli stammis. indeed it was fun.
men nu ska jag nog dra mig hem från ante snart, har gjort läxa i princip hela kvällen - jag är så duktig!


Another town.

så drar jag till Umeå idag då. jag och min bästis.
känns ganska skönt såhär mitt i veckan, fast det är ju för läkarbesök så. blir förmodligen kina till lunch, gott! det var längesedan jag åt det. nästan så jag glömt bort hur det smakar (!).anyways. känns som att det kommer bli en lyckad dag, solen skiner och allt. plus att jag läste historia igår och gjorde klart min kemilabb. så lite stolt är jag idag.

Ylife.

det är jobbigt när man har för mycket att göra och ingen ork. jag vet att jag har massor att göra men varje gång jag får tid över så tänker jag "äh, jag hinner inget" eller "det finns annat att göra". eh, okej. som vad? jo, jag sätter mig framför datorn och googlar på stugor till Hemavan, dock för att det är viktigt i  mitt liv just nu men.. det är inte lika viktigt som mitt skolarbete är at the time. but still, I do.

denna dagen har gått fort, även fast det i princip är hela dagen kvar. men vi har haft högskoledag så jag har varit på några föreläsningar och lyssnat på studentlivet. jag blev taggad! jag har ju allt mitt pepp i att jag vill bli psykolog, men efter idag så vet jag inte. jag blev galet sugen på, som jag varit inne på förut, att gå civilingenjör. bli rymdforskare eller datatekniker. tur att man inte behöver bestämma sig än. jaghar ju ändå inte tänkt att plugga vidare direkt efter. jag vill leva och jobba och flytta hemifrån!

men nu så ska jag nog ta mig till mattelektionen som vi apperently ska ha - suck! sen blir det att ta sig hem så fort som möjligt och plugga gärnet! jag vet att jag sa att vi skulle snacka idag, Jocke, men vi får se. jag känner mig stressad.

Photo.


Questionmark.

är det ingen som vill med jag, andreas, manda och kärrman till Hemavan vecka 10?

det är verkligen sådana här tillfällen man märker hur lite kompisar man har gemensamt!

Back home.

så var man hemma igen då. det känns nästan som att helgen börjar nu, fast det gör den ju verkligen inte. jag vill verkligen inte gå i skola detta veckan, det känns hell! jag hatar veckan före lov, den är alltid värst. vi har massor med saker som jag måste göra denna veckan. massor med prov och inlämningsuppgifter. gissa vem som inte kommer göra något annat än att gymma och plugga varje kväll denna veckan.

adak var jättenice! vi har kört skoter och badat tunna. vi har också bakat en massa och myst framför tvn. det är typ heaven att vara någon annanstans är hemma, med tanke på att man varit hemma i typ 19 år. det är också så vackert ute nu! jag tog med mig min systemkamera ut på skoterturen i lördags och vi stannade av för att jag skulle få fota. dock hade jag lätt kunnat stanna kvar där hela dagen, fast det kändes som att ingen annan ville det, haha. men jag satt inne och fotade Mysan ett bra tag också, hihi. kändes väldigt nice att ha en helg fö rmin kamera också, I miss it.

men nu så ska jag ta också lägga mig. min iPod är trasig och min dator vill inte fungera. så det känns som att allting är emot mig så det är lika bra att sova. but so that everyone know. I'll probably not be online so much this week, since I'm going to put biggest weight on my school. so I'll blog when i have time for it, and I hope you'll have a great week!


Way away.

so I'm going away, again. it almost feels like I'm living im my bag, seriously. I mean, I havn't unpacked it for several weeks now, and I havn't planned on doing it yet either. because now I'm going away to Adak with Manda and Ante. and so I'm home on sunday. and then, next week, I'll be home until sunday (just because it's the springmarket, otherwise I'd been gone on friday). and so on sunday I'm going away with some friends to Hemavan to be there for some days. renting a cabin.. chilling, drinking some booze and just not be in this freacking town! oh how I'm longing.

well, after that break I don't have any plans. which makes me kind of sad, because I don't wanna end up with a weekend where I just sit home on my ass and stare. that would make me so depressed. but I'll figure something out, prolly. otherwise I'll just drag Andreas out and say "Drive me somewhere new!" and hope that he will. it sucks ass not to have driverslicense right now, I don't know how to cope.

anyway. guess I'll drag this gigantic bag to manda and wait with her. better then sitting here all alone and doing nothing at all. have a nice weekend everybody! see you on sunday <3

Pain is the weakness leaving the body.

varit hos manda ikväll! riktigt nice.
vi hann med mycket. ante kom också dit, och patrik kikade förbi. vi kollade också efter Hemavan resan och bjöd med k--man. så nu ska vi försöka beställa stugan imorgon, om det finns någon ledig. sen är det klart! galet vad jag längtar. vi har i princip suttit och taggad hela kvällen, vill vill vill vill.

ah well. sova nu I guess. är ledig imorgon så jag ska vakna, duscha, packa och sätta mig på en buss til ADAK. ciao

When the wind blows.

med tanke på att jag inte mådde särskilt bra alls i morse så jag stannade hemma i hopp om att bli bättre, så känns det som en helt underbar dag! jag mår faktist bättre nu även fast jag känner själv att jag börjar bli jätteförkyld och har därför huvudvärk hela tiden, men det är väl sådant man får ta. sitter och väntar på att klockan ska gå så att papi ska skjutsa mig till skolan så jag kan äta lunch med min älskade Manda !

det är härligt att solen skiner! man blir så glad av det. plus att jag känner mig på topp idag för jag känner mig ganska snygg, även fast klävalet inte säger det. men det är insidan som räknas, right? ah well, jag har hittat min efterlängtade tumring också som har varit borta i någon månad - happy_girl_90!

sedan så har jag faktist själv insett att jag måste nog städa mitt rum. det ser rent ut sagt förjävligt ut! jag fattar inte hur jag lyckas, eftersom jag städar ju kontinuerligt, men jag klarar inte att hålla det snyggt. det är konstigt. helst med tanke på att jag är perfektionist. but you can't be perfect, right?
jag ska städa. snart. vill ju ha färg så jag kan måla rummet där nere så jag kan flytta dit ner istället. det är i princip bara plus med att ta det rummet istället!

* det ligger nere i källaren = kallt året om. och jag älskar kyla i mitt rum. det är något underligt härligt med att frysa!
* jag kan gå ut och in utan att väcka någon, eftersom jag kommer ha en dörr ut till garaget.
* jag har nårmare till duschen. så jag kan duscha mitt i natten?
* rummet är en trappa och några meter längre bort från mina föräldrars rum = jag kan spelar högre musik, längre in på nätterna! detta gör mig galet glad för att 1. jag älskar musik mest av allt och 2. jag har mitt rum vägg i vägg med mina folks atm.
* more privacy. rummet ligger ju som längre bort från allmänheten i huset så jag tror inte mami kommer spendera lika mycket tid i mitt rum som hon gör nu. dock så kommer brorsan säkert spendera mer tid eftersom jag då kommer vara närmare han. ah well, you can't have it all.
* jag får ett, i princip, dubbelt så stort rum!

oj vad taggad jag blev nu alltså! sjukt! jag ska börja skissa på hur jag vill ha det nu på direkten! måste ju utnyttja den kvarten som äräkvar. så jag säger hejdå nu. Ciao!

You can have my heart girl, you don't have to steal anymore.


först och främst så vill jag att alla grattar mig för att jag tog mig till gymmet och tränade idag! du är så duktig Marlene. Tack. sedan så vill jag att någon tar livet av mig för att jag har för mycket jag måste hinna med denna veckan. plus att jag nästan inte har pengar till att göra allt jag ska/vill göra. snart är det sportlov och jag har inplanerat i min kalender att dra till tärna med mina älskade vänner, men vi har dock inte bokat något än - fail? sedan så ska jag till adak med min älskare på fredag. ska bli härligt med skoter och bräda må jag säga! och att än en gång dra ifrån denna depressions hålan kallad Lycksele. jag kan inte säga tillräckligt hur lycklig jag kommer vara den dagen jag får dra härifrån!

soft dag idag. hade programmering och sedan blev det pizza och kladdkaka hos min fru! vi satt där allihopa, förutom bästis förstås eftersom han är för ovig ;), på golvet ihopkurade kring 2 pizzakartonger. sedan så blev jag ju jättesnuvig och shit när jag väl skulle till skolan igen eftersom jag aldrig klarar av att stay away from dogs. hate!

jag lever då än i alla fall, fail. nu ska jag duscha och sedan dra mig till bästis, I guess. fick veta idag på gymmet att jag ska visst vara med han och G-girl ikväll. tur att jag vet vad jag själv har för planer! ciao

Lol.

dagarna går och jag vet inte riktigt vad jag gör av dom. det är som att jag bara flyger omkring och försöker göra något med mitt liv, men det går inte. jag orkade inte fara på skolan och göra något idag. så jag drog därifrån efter franskan. så våldgästade jag Manda och drog upp henne ur sängen. så åkte jag, ante och mandis till stora Lilla Bageriet och åt lunch. ack så gott det var! så drack vi té och värmde oss och myste innan vi bestämde oss för att dra till WH för Guitar Hero 3.
jag och mandis satt där i flera timmar och drog igenom hela GH3 åt honom, it was PHUN. kändes lite nonchalant när vi bara satt där och umgicks och bytte guitarren mellan oss och spelade igenom alla låtar som om det vore det lättaste. men än man kung så är man!

nu ska jag fara tillbaka till mandis! käka onyttigheter och vara allmän social.
om det bara kunde bli varmare! HEAT - COME ALONG!

Fucking valentines day.



I don't wanna write, 'cause I don't know what to say.

Valentines made me sad. It's just because I've never had the chance to be with a boyfriend on valentines day. I've never had a guy do romantic things for me and say that he loves me with every breath. So valentines day for me, is shit! I hate it and it just makes me sad and wanna kill myself. But I made the best of it, the best I could. Robert was a doll and I had a great time! I can't wish for a better friend, you made my weekend darling. <3

Boring day today, I hate sundays.
But I got a bag of Dumle from mum as Valentines gift. So I'm going to eat that and watch the man of my life that I've been longing for - Gregory House <3

I sure hope it does!


Moodswings.

jag tror att vinterdepressionen är sen i år. eftersom att jag mår typ dåligt hela tiden. det enda som får mig på bra humör är typ när det är sol, för då inbillar jag mig själv att det är läge för att vara glad. men det var sock sol idag och jag kände mig inte glad för det. men ah, så hade jag megaont i nacken i morse när jag vaknade. så det kanske har lite med det att göra? jag kunde i princip inte röra nacken. så jag har vridit hela kroppen idag för att kunna se åt sidorna. så detta resulterade i att jag inte ville fara och träna så jag och bästis drog på Stora Lilla bageriet och fikade, haha.
det var jättemysigt och trevligt, som alltid när jag är med bästis, och vi satt där i flera timmar! snackade på och pimplade Coca cola! vi snackade massor med framtidsplaner och annat kul. fick oss massa goda skratt.

önskar att vi hade mer fik här i stan. nog för att vi har några, men inga så som jag vill ha dom! jag vill ha FETA soffor som man kan sitta och softa i. bara chilla och slödricka kaffe och sånt. jag önskar att jag kunde dricka kaffe - varför ska det vara så jävla äckligt för?! ah well, sånt kommer väl med åldern gissar jag på.

nu borde jag egentligen läsa franska och historia, men jag orkar inte. jag kommer inte kunna franskan till i morgon, och inte historian för den delen heller. men det är ju som vanligt då alltså. men jag får väl försöka göra det bästa utav situationen. får väl lägga mig och sova nu så jag orkar med imorgon. plugga lite granna franska på historian.


för övrigt så hittade jag min borttappade tandborstsanka! lycka!

-
I guess that things will never change. I look back at times I had before, and memories from happy moments. I guess they'll never come back, evern thought I wish they did. From the deepest part of my heart and soul, I will always wish for you to come back. even if I hate you for everything you've done and said. but I can't hate another human being, I just can't. and especially not someone I've loved so dear, once. memories of our time still lingers here. and they keep on showing and playing in my head lately. I wanna cry but I can't, because I'm done crying over you. now I don't know what to do. I'm down all the time and I'm sick of it. I'm sick of being depressed! I wanna be happy again! I'm okey that you left me, but why couldn't you leave the happiness?
I'm just an empty shell. The happiness got wings and flew away... way away.

Sunshine.

det var ju helt otroligt underbart väder idag! jag blev jättelycklig när jag vaknade i morse och såg att solen sken och det var klarblå himmel. så jag kunde inte låta bli att skicka ett glädjemms till Nic nere i söder och dela med mig av mitt underbara väder. och jag fick ett kort tillbaka av deras dassiga väder, osis sister! ;)
anyway. så jag har varit på strålande humör idag. första gången på galet länge kan jag lova. och det kändes faktist bra! så jag hoppas att vädret håller i sig så att jag får fortsätta att vara lycklig. dock så tycker jag att det var väldigt synd att jag inte fick fara ut och åka skoter! för det var ju det ultimata skotervädret! but you can't have it all, right.

fick sluta tidigare idag för att jag inte hade med mig mitt block. så jag hade ju ingenting att jobba med. så jag drog hem, gjorde mig en mugg varm choklad som jag toppade med grädde. så puffade jag upp mina kuddar och la mig till rätta framför House, haha. det har blivit min underbara sysselsättning den senaste tiden. Me like.

nu så ska jag nog sätta mig och se House på tv! och sedan så ska jah hoppa i säng och sova sött. för även fast jag har sovmorgon till 10.05 imorgon så vill jag vara utvilad och pigg. plus att jag måste duscha innan jag ska till skolan. men ha en fortsatt underbar kväll gott folk.

Yapple.

det är visst så att man aldrig får sluta plågas eller hur? eller det är förmodligen mitt fel. bara för att jag är en sådan person som har svårt att släppa taget. hur mycket jag än tror och tror och intalar mig själv så får jag fortfarande en klump i magen. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag känner att jag snart ger upp. för egentligen, vad hjälper saken genom att fly från den? för jag träffar dig ju inte direkt, så jag har ju inget att fly från. även om jag skulle gömma mig på andra sidan jorden så skulle jag fortfarande hitta ställen att se dig på, digitalt. jag tror jag funderar ganska starkt nu på vad Alex Evans skrev i sin blogg för ett tag sen. och jag är nog ganska bestämd just nu över att jag skulle ta bort dig från min hjärna om jag kunde. this pain, it's not worth it.

helgen var helt nice. fast just nu så ser jag inget ljus i ungefär.. hm, allt? så det är egentligen ingen idé att jag skriver blogg överhuvudtaget. fast ändå så gör jag det, how ironic.
ska göra PA med ante senare ikväll, när han kommer hit. han skulle visst se ett program först. tror jag ska göra det samma faktist. House is the shit. det blev jag i alla fall lycklig av. just nu känner jag mig bara fett misslyckad. usch.

what's wrong with me?

jag undrar vad hon har som inte jag har.
more than the ability to love you unconditional? 'cause I had that one. fast jag kanske gjorde dig olycklig. I'm sorry.

Depression.

I'm down. so I handle it in my own sick way by writing in English. since my emotions seems to exist only in English words.

I've got myself in some sort of.. mental state? but then again. if I have it, the world has. because everywhere I turn it seems like everone is depressed or down in one way or the another. everything feels wierd and I'm wierd and everything there is. it's hot but it's cold. it hurts but it doesn't. I don't wanna move, but I do. everything is wierd. I wanna do something about it... but at the same time, I don't.

so I'm going to do this as I always do it. I'm going to sit on my enormous ass and watch psycho programs and movies so I go even more mental. say hello to Dr. Gregory House! and I might just watch the movie 23 again.. and maybe Perfume..

Byebye.

I say goodbye to Lycksele
and goodday to Vilhelmina.

be back tomorrow, I guess, haha. önskade att jag kunde stanna längre, bara för att inte vara här. orka med denna stad och allt som finns här, usch. jag är less som tusan och det ska bli skönt att jag har planerat att dra bort nästa helg också. I run away on valentines day, away from the haunted ghost of broken love that lingers here.

I'm free, free falling.

alltså jag känner mig typ fri! och jag vet inte varför, för jag är verkligen allt annat än fri. jag har fortfarande massor med läxa och shit jag måste göra. men efter fysikprovet var det som att allting blev helt bortblåst. det känns som att jag gått ut skolan och inte behöver göra något mer nu, haha. en ganska kass känsla egentligen, eftersom att jag kommer bli krossad sen.

måste gå i säng nu. upp och dela ut bröd med Sofia imorgon,  usch. jag fattar inte hur jag orkar. men jag tror inte jag kommer göra det så mycket mer. sedan så blir det Vilhelmina imorgon också, fett nice. vet inte riktigt vad som kommer hända där eller hur jag ska göra överhuvudtaget, haha. men ah, hur kul är det att leva om livet är förutsägbart!

varit hos frisören idag. kortare blev det, kan jag lova. jag kommer aldrig få långt hår, frisören klipper ju av det varje gång jag är där! ah well, jag får ju inget annat jag vill så, varför få långt hår lixom. plus att mami färgade det i kväll. så nu är jag typ svarthårig - yay.

Go to hell snow.

alltså nu är det illa. jag går snart under! först så hade jag tofflor i skolan så mitt knä blev typ helt wasted, för apperently så var det inga bra tofflor.. i alla fall så fick jag skjuts hem av bästis, <3, och när jag kom hem så hade det snöat ungefär 2-3 decimeter snö! som jag då måste skotta, eftersom ingen annan har gjort det. åhej och hå vad mitt knä hoppade av glädje. not! alltså jag kunde knappt gå in, tur var så kom mami och räddade mig (dock hade jag i princip skottat hela gården redan) och tog sista. hann in, käka mat och så skriver ante - bröd! men för i helvetet? så jag måste ut och sälja bröd i 2 timmar. och jag hade inga långkalsonger, och det var -16 grader och det blåste och det snöade som tusan. jippie.. jag tror jag vill dö - yes I wanted to! nu är jag då hemma igen, finally! och har chips och cola och ska kura ihop mig i sängen och se en film! no matter what I should do instead!

Things I'm sick of.

Snow.
dude, it's been winter for like forever now. I'm starting to get just a little bit sick of it, okey I'm really sick of it. it's like I wanna puke every time I wake up and see that it's still snow outside my window. and that's not the worst part of it, no. it's getting even COLDER. I'm so sick of it now and I want summer and heat!
Being singel.
how fun can it be to be all alone? I mean, I have friends. but you all know what I mean when I say that they don't really fill the purpose of what I'm longing for. I miss having someone who calls just to hear my voice. someone who comes crawling down in bed at 3 in the morning. and someone who gets so happy when you surprice him in the middle of the night that he drags you to his parents just to show them. I miss it.
Having no license.
what is it with me? I'm over 19 and I have no driverslicense. and in the winter. it can't suck more than not to be able to drive in the winter. who wants to take nice long walks in -20 C? precisly - no one. I miss all the nightwalks in the summer, when you can stay up - and out - all night and just talk and laugh. do stupid things and take midnight swims. okey, falling off the subject...
School.
seriously?! almost 12 years now. school nonstop. I mean, when does it end?! (I know that I have the answere on the question, I just wanted to sound a little bit overdramatic.) I want to sleep. and work! get my own apartment and live a poor life and just eat nudles because I can't pay my rent otherwise. why do I crave for the stupiest things?
No sparetime.
I wanna walk around and just do nothing and don't have to feel bad about it. just play with my camera and take pictures. learn my camera better. take dancelessons. I've always wanted to take dancelessons, I love to dance. the only dance I do at this moment is when I go out and party. it's great exersice but I'm pretty sure the amont of booze evens it out.

ah well. there's probably loads of other things I'm sick of. I'm just too tired to figure them out right now. I really don't know why I took it in english. guess it's because my teacher came up to me today, talking english. haha, he's freacking unbelieveable. not in a good way though. guess I'm going to bed now. ciao.

Live in it.

måste bara skriva ett helt random inlägg om det bästa som finns (efter musik då) - mjukis byxor och hoods! alltså vad skulle världen vara utan mjukiskläder? ingenting kan jag säga med säkerhet, gott folk! det är snyggt och bekvämt som attans. folk som aldrig har haft på sig ett par riktigt förstora mjukisbyxor borde skämas och tyckas synd om på en gång. för den personen har inte upplevt the true pleasure in life. vill att det ska bli marknad så jag kan köpa massa XXXL t-shirt att softa i också. har bara en röd med nalle puh på, haha. g'night.

Endless love.


oh how I would marry this song if I could.

Födelsedagar.

helt okej dag idag faktist. fysiken var seg, men jag satt mest och flummade med B och bästis. galet vad man kan ha sjuka idéer ibland, me like. sen så var det ju programmering, som alltid är lika roligt. vi håller på att försöka oss på någon slags Snake. interesting. på historian gjorde vi ungefär en sak, vi åt tårta! sofia hade tagit med sig tårta, för hon hade överflöd, och vi satt mest och åt och pratade om hur lycksele var anpassat för ungdomar. klockan 1 var det balinfo, och jag fick typ ångest för att jag vill gå men jag vet inte med vem. kommer säkert bli så att jag och bästis går, lika bra, vi skulle endå ha roligast. infon blev typ 10 minuter lång så jag hade hål efter det vilket sög eftersom jag var helt själv! dock hittade jag NV1 som jag chillade med tills Jonas kom och vi gick iväg och drog ihop lite databasgrejs.

efter databaser, som var sista lektionen, så drog jag mig faktist och gymmade för första gången på God knows how long! and it felt gooood. ante simmade så jag gick gymma själv, men det var skönt. jag tycker det är trevligast att vara i sin egen lilla värld med sin egna älskade musik, inte för att jag har något emot att prata med andreas men.. some times it's nice to be on your own, you know. nu så tänker jag och ante plugga fysik! vi har ju prov på torsdag som jag inte kommer kunna, som vanligt, så det är väl lika bra att lägga manken till lite i alla fall.

sedan måste jag ju passa på att gratta två kära vänner till mig som fyller 21, resp. 19 idag.
GRATTIS MY LOVED ONCE.

Rickard, 21.                              Snyggrobert, 19.

Never ever again.

now it ends. alltså seriöst, jag vill aldrig med dricka alkhol i hela mitt liv! fysatan måste jag få säga. jag fattar verkligen inte hur det kunde bli som det blev och jag hann inte med på något. jag minns nästan ingenting alls från kvällen so don't blame me. det är äckligt och äckligt och äckligt och jag vill aldrig mer göra om det. från och med nu så blir det nyktert om jag änns bestämmer mig för att dra ut, eller så får jag begränsa ner min alkoholmängd radikalt. jag kan inte, vill inte och tänker inte leva såhär and that's final.

helgen för övrigt var väldigt nice faktist. inte bara för att jag fick spendera mestadelen av tiden med robert utan också för att Duvan cup är roligt. det är roligt med mycket folk och "stora" händelser här i lill Lycksele. det behövs för att få igång dösillarna som bor här.

well well. jag sov inte särskilt mycket i natt så jag ska försöker "ta igen" lite sömn som man brukar säga. måste bara påminna alla om att det är en vanligt måndag imorgon. ;)

-- >  helgens mest använda ord: kuk

RSS 2.0