Julafton.

Alltså helt seriöst! Det känns faan som att det är julafton jag väntar på! Jag taggar som satan hela tiden och nu har jag sprit och massa pengar och ALLT SHIT. Våran tvättmaskin är trasig men farmor ska tvätta mina kläder så att jag har det fixat till imorgon! Jag menar, tills julafton :D
Jag längtar så det finns inte ord för det, jag kommer att dö imorgon om det blir något fel. Och den som förstör min helg kommer inte uppleva måndag, för den kommer DÖ! Beröva mig inte på det här nu. Munkar.

Brödsäljning suger fett med kuk.
Jag HATAR det, hatar hatar hatar det. Alltså jag är inte socialt utvecklad till att kunna plinga på en främmande persons dörr och fråga den något. Det går bara inte. Men jaa, det är ju något jag måste göra för att kunna åka till Frankrike, vi får se hur det går. Wish me good luck.


Petter - Det går bra nu

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jagääääääälskardig
<3

Helg, ja tack.

JAG VILL HA HELG.
Helg - marknad - fest - sprit - dans - hotellet - fyllepizza - vänner - munkar - remmar - sockervadd - kyla - ALLT
I miss it so much, det är nästan så att jag får sjuka flashbacks om att det luktar marknad ibland när jag går på stan. Jag vet att marknade suger egentligen, det är exakt samma sak varje år och det finns aldrig någonting att köpa. Men det är lixom det som är det mysiga. Man vet alltid vart allting står och så, men det är lixom känslar jag saknar. Att gå runt i flera timmar även fast man sett allting och även fast man fryser om föttera och att alla klagar och att man faktist skulle kunna komma på hundratusen andra saker man hellre skulle kunna göra.
I miss the smell. Jag tror det är där det sitter, och att jag har roliga minnen från alla marknader. Marknadsfestandet har jag längtat efter i ungefär, sen Åselemarknaden, så den har nästan försvunnit helt nu. Men det spelar ingen roll, för bara marknade kommer så är jag glad, plus att supa går det alltid att tagga sig till när man behöver.
Jag vill dansa. Så något jag fortfarande är taggad på är hotellet. Jag vill daaaaaaaansa. Just dance!

Danne. Just nu så sitter jag och väntar på att Danne ska ringa, för han skulle vissta komma hit. Sen så borde jag plugga, eftersom att jag har förbannat mycket läxa, nästan på kanten till självmord. Och jag har FREDAG IDAG. Jag vet faktist inte varför det känns som det, för det första eftersom att då skulle jag väl varit packad just nu? Plus att veckan har ju faan nyss börjat! Sedan så har jag inte haft dataprov än, omg. Jag längtar inte, jag kommer failar BIG TIME. Även fast jag kan det, alltså det är megalätt allting men frågorna var helt BAJS. Men jaa, man får ta det med en nypa salt, livet är ju aldrig lätt.

Nu ska jag gå och se Idol eller nånting. Bara för att jag vill ha något annat att göra så jag slipper tänka på att jag borde göra läxa.


Crossfade - So far away
Crossfade - Cold

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
jag älskar dig över allt på jorden gubben
- you took my breathe away
och jag vill aldrig hämta den -

Fuck you?

Se dig omkring var det det här ni glömde, drömde
Se dig omkring någonting du glömde, glömmer
Se dig omkring var det det här ni glömde, drömde
Hela mitt liv har jag försökt att fråga, fråga och få ett svar

Ken Ring - Se dig omkring
RMK - Det regnar i Stockholm

Solitude* vacancy, <3
alexander östlund,
?

Längtan.

"I need you and..
..I miss you and
I want you and..
..I love you 'cause
I wanna hold you..
..I wanna kiss you
You are my everything..
..and I really miss you"

Jag har fått filmfetish. Jag har sett 3 filmer hittills, sen igår. Inte så mycket dock, men mycket för att vara jag. Jag brukar i vanliga fall inte palla se mer än 1 film varannan dag eller något. Det värsta är att det har bara varit dramafilmer, och jag hatar dramafilmer. Guess I'm in some sort of emotional state right now eftersom jag inte fått tillbringa så mycket tid med min älskling, jag saknar dig hela tiden. Jag saknar dig tillochmed när jag är med dig för att jag vet att jag kommer måsta vara utan dig sen.


"I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one could else know you
You’re number one, always in my heart
And now I can’t believe that we're so far apart"


Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag faktist. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll eller om jag änns kommer att göra någonting överhuvudtaget idag. Att vara sjuk och hemma suger, det känns som att jag har dött och kommit till en plats där det bara är jag. Det känns som att det bara är jag som existerar på hela jorden, även fast min familj är här och tittar in på mitt rum ibland. Annars så känner jag mig helt ensam :|
Det suger ganska hårt faktist, tror jag måste ut och röra på mig idag. Bara för att försöka få tillbaka mitt liv.


"Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig."Cecilia Vennersten - Det vackraste
Aviation - You were my everything

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
du är det vackraste som finns, <3

Sjuk?

Nu är det ju denna tiden då det börjar bli jättekallt på nätterna och det är frost på cykeln när man ska till skolan. När man inte vet hur man ska klä sig för vad man än tar på sig så svettas man när man är framme. Plus att ibland blir det varmare och ibland blir det faan i min bara kallare, under dagen. Dessutom går jag på universums kallaste skola, så man kan inte ha på sig t.ex. t-shirts eller liknande för då kommer du frysa fast på en stol.
Och inte nog med det. Jag blir ju aldrig frisk! Och inte blir jag sjuk för den delen heller. Man går runt och snorar hela tiden men det leder ingenstand. Vissa dagar har jag inte kunnat prata nästan, men det är ju inget att heja för.
Dock så vet jag inte riktigt vad som är problemet med mig nu, har jag magsjuka eller träffas jag för något jag gjort? Jag mår i alla fall fruktansvärt dåligt och har gjort otrevliga saker, kräkts. Så idag blir det till att stanna hemma och försöka göra någon nytta av mitt liv hemifrån. Oturligt nog har jag ju glömt min psykologibok på skolan så jag har lite svårt för att göra läxa. Men det finns väl alltid någonting att göra.

Heroes finns det ju alltid att göra.
Jag har faktist nu äntligen gett mig in för att se, tack vare min älskling, säsong 2. Jag såg säsong 1 för typ hundra år sedan men där slutade det. Efter den tog slut så orkade jag inte fortsätta och nu ligger jag till och med efter det som går på tvn! Så efter jag insåg det igår så har jag bestämt mig för att göra någonting åt det. Så nu har jag sett ikapp och förbi tvn, ha-ha!, och ska nog fortsätta tills slutet, vilket kommer bli tråkigt eftersom 3.an typ inte går att ladda ner.

Anyhow. Nu ska jag försöka få någon vän att fixa mig lite böcker från skolan, vi får se hur det går. Sedan ska jag sitta och sakna min underbara älskling, vilket är extremt onödigt men who cares ;)
Saknar så fruktansvärt att vara med dig varje dag. Du är ljuset i mitt liv och jag hoppas du alltid kommer lysa upp mitt liv med din närvaro <3

Aviation - You were my everything <3
Damian Marley - Still searchin'
Rihanna - Disturbia
Unknown Prophets - I can't make you
Pink - So what
Ironik - Stay with me
Jordan Sparks - Tattoo
Ken Ring - Se dig omkring

Solitude*
vacancy, <3
alexander östlund,
finns ingenting i världen som får mig att
må så bra som bara du gör <3

RSS 2.0