You can have my heart girl, you don't have to steal anymore.


först och främst så vill jag att alla grattar mig för att jag tog mig till gymmet och tränade idag! du är så duktig Marlene. Tack. sedan så vill jag att någon tar livet av mig för att jag har för mycket jag måste hinna med denna veckan. plus att jag nästan inte har pengar till att göra allt jag ska/vill göra. snart är det sportlov och jag har inplanerat i min kalender att dra till tärna med mina älskade vänner, men vi har dock inte bokat något än - fail? sedan så ska jag till adak med min älskare på fredag. ska bli härligt med skoter och bräda må jag säga! och att än en gång dra ifrån denna depressions hålan kallad Lycksele. jag kan inte säga tillräckligt hur lycklig jag kommer vara den dagen jag får dra härifrån!

soft dag idag. hade programmering och sedan blev det pizza och kladdkaka hos min fru! vi satt där allihopa, förutom bästis förstås eftersom han är för ovig ;), på golvet ihopkurade kring 2 pizzakartonger. sedan så blev jag ju jättesnuvig och shit när jag väl skulle till skolan igen eftersom jag aldrig klarar av att stay away from dogs. hate!

jag lever då än i alla fall, fail. nu ska jag duscha och sedan dra mig till bästis, I guess. fick veta idag på gymmet att jag ska visst vara med han och G-girl ikväll. tur att jag vet vad jag själv har för planer! ciao

Kommentarer
Postat av: tsujhanna

hey, im doing good, thanx..!!



wow..

eating pizza together friends or family is very very nice,..!!



it's sumthing good to do..!!



btw, do u hav myspace?

2009-02-19 @ 03:48:04
URL: http://tsujhanna.blogdetik.com
Postat av: pornie

grattis ;)

2009-02-19 @ 03:57:04
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0