Ny blogg.

WHATUP?!
Ny blogg? - Yeah you heard me.
Jag är less på mitt cpnamn på denna eftersom att ingen verkar komma ihåg vad jag heter.
Men för er som inte kan det så ALLMÄNBILDA ER. Vem vet inte vad solitude är?
Anyways, nu har jag en ny.
Like a new start for this new life, with a new lifepartner - I guess you can say.

HERE IT IS:
http://mysweetness.blogg.se

and that's MY SWEETNESS för er som inte kan urskilja ord. :) PEACE OUT HOMBRES!

Stubborn.

jävulen vad jag har fipplat med HTML kod idag, snacka om att jag inte kan släppa något när jag väl dragit mig själv in i det. dock tycker jag att jonas ska vara online när jag behöver honom så jag inte går insane, inte okej jonas! men nu måste jag faan sova. det är sjukt att jag inte kan lägga mig i vanlig tid längre. dock så har jag inte haft något att se ifram mot idag. vem ser fram emot att sova i en stor, tom säng? min mening - good night.
sweetness
you're my heart
my mind
my life
my everything

Whine.

bara för att låta riktigt tjejig så måste jag få säga - WHY?! hur värt kan det kännas på en skala egentligen? varför kan jag inte bara få ha mina långa naglar lika långa for once? Och i vanlig protest tänker jag inte klippa dom andra lika kort!sweetness
in my heart

Homemade.

idag har jag pysslat jävulen! det är så extremt kul att göra smycken att jag nästan börjar att fundera på det som ett yrke!
dock är bilderna ganska dåliga, det är inte lätt att fota saker som reflexterar ljus.Så är det.

jag är totalförälskad i Lady Gaga just nu alltså!
hon är så sjukt udda och har oftast ganska fula kläder. fast det värsta är att dom är snygga på henne. och hennes hår är det undebaraste ja sett - always! om jag ändå var blond, första och enda gången jag någonsin kommer att säga den meningen. om jag inte varit sså fattig hade jag blonderat mig. ah well, that's life. Dessutom dansar hon som en gudinna, helst i Paparazzi - mums!sweetness
I miss you already
one day too much

Pwn.

bara jag eller är det någon fler som ser Barney säga det här:


Sol, sol, strålande sol.

okej, vi har i alla fall sol och det är varmt. även fast molnen drar in och det blir mörkt lite då och då så är det bara skönare att solen lyser. man blir gladare och piggare när man kliver upp och solen lyser. det är som att man går på solceller, man får mer energi.

jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra av dagen dock. bestis är ledig så jag ska väl vara med honom, om vi hittar på något att göra! älskli sover som en stock eftersom han inte kunde sova igår, så jag lät honom sova vidare när jag vaknade. tackas liten.

jag vill egentligen sitta på våran altan idag och göra smycken. men bestis jobbar ju helt tiden så borde passa på att vara med honom när han är ledig. inte för att han brukar jobba så länge på dagarna längre men. life, life.
sweetness
you're my sunshine
whenever.. !

Tiredness.

okej, jag är lat på att skriva blogg. men jag orkar bara inte, eller jag orkar inte ta mig tid rättare sagt. jag har inget vettigt att skriva och det är snart nästan ingen som läser min blogg så varför ska jag skriva i den?

anyways, jag har spenderat min dag på Nolia idag! det var asnice eftersom jag åt Såvas och fick massa fina saker av mina föräldrar - eftersom dom är bäst! dock så blev jag helt slut på innan klockan ens var tre för att jag sov högst 5 timmar i natt och jag tror inte jag är van att vara ute såhär mycket på en och samma dag. jag har blivit extremt lat. men allt som allt var det supernice! dessutom åt jag nachos innan vi drog och dom var legen- wait for it, and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is -dairy! true story.

nu ska jag väl lägga mig i sängen med min älskling och titta på någon serier? jag hoppas på film, jag kan nog få honom att vilja se en film i stället. känns som jag aldrig ser film längre. ah well.


såååååååvas!AWESOME!


sweetness
there's no me without you.

Jag älskar..

Kanye West!observera att han har vita självlysande glasses, precis som jag! oh snap.

Pure awesomeness.

jag har sett så mycket How I met your mother så att det stigit mig åt huvudet. jag drog tillochmed ett Barney "WHATUP" igår för Rickard. it was awesome. men i alla fall, det är sjukt. så nu ska jag låta er få inse varför Barney Stinson is so awesome.

BARNEY TIME!

Jesus waited THREE days to come back to life. It was perfect! If he had only waited ONE day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I DIED yesterday!" and they'd be all, "Uhh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." And he's not gonna come back on a SATURDAY. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, THREE. Plus it's SUNDAY, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is DEAD", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait. True story.It will be legend- wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is -dairy!Airport bar! Flight attendants, they'll get your tray table in it's full upright position. Say whaat?


Ted! Look: our forefathers died for the pursuit of happiness! Not the "sit-around-and-wait" of happiness! Now if you want, you can go to the same bar, drink the same beer, talk to the same people every day, OR, you can LICK the Liberty Bell! You can grab life by the crack and lick the crap out of it!


Here's how you run a marathon. Step 1: You start running.... There's no step 2.


You gave me the Ken doll... She left out Little Barney, Barnacle Junior, My Barnana, Barnito Surpreme


Oh Robin, my simple friend from the untamed north. Let me tell you about a little thing I like to call 'mind over body' ... You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story.


I'm fine. My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out.


Hi, have you met me?


You spooned me against my will!


You know what Marshall needs to do. He needs to stop being sad. When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.I'm birthday suiting up!


I'm teaching Ted how to live. I'm like Yoda, only instead of little and green, I'm awesome and wear suits. I'm Broda, and tonight, you're going to use the force to get any girl in here.What! no, tell me! What yeyeye, don't tell me. Because you don't have to, because you didn't do it. You didn't do it! You did it.. You did it, didn't you! Did you? You didn't do it, yes you did. You did it, no you, you.. Tell me!
AND THE CHRISTMASCAROLS.

Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan - OOOH! Heather's hot, Heather's hot, we'll go all the way...

I wish I could see her naked. I wish I could see her naked. I wish I could see her naked...and down on all fours!

Ted has a little sister, get's hotter every day, and if I ever meet her with her boobies I will play - Everybody! Sister, sister, sister I...and there's plenty more from where that came from! nu ska jag väl gå tillbaka till att titta mer på Barney, cause you can't have enough. peace out hombres.

Slut up!

håller på att byta utseende på bloggen så det är därför det är lite tomt. jag har inte orkat sätta mig ner och fixa till det än, tar sådan tid. plus att jag inte har någon direkt plan för hur det ska se ut än. men det kommer.

mina folks har åkt bort igen, skönt. dock så lämnade dom min bror, mindre skönt, så jag är inte helt ensam. min spelar det ingen roll för jag är inte särskilt sällskaplig av mig heller så. har suttit nere i mitt rum hela dagen och spelat The sims och sjungit till min iPod. shuffle ftw.

måste verkligen börja göra något om dagarna.
sweetness

Särlek.

denna låten är kickass - just as this dude singing it!
lyssna på den rappen och rösten, mhm I'm sold.


Eh.

varför sitter man vid datorn?

New thangs.

lol.
jag vet inte när det hände, men apparently så har det hänt. jag har fått ett konstigt stort intresse för nagellack och smink på senaste tiden. jag vet inte varför och jag vet inte hur, men nu är det så. jag har suttit och fixat med mina naglar dom senaste dagarna och bytt nagellack - för vi råkar ha ganska många. jag är aldrig riktigt nöjd för alla andra har så mycket snyggare naglar än jag har hur jag än gör. ah well, better do be like no one else.

dock ska jag lära mig sminka mig outstanding! ska börja bry mig mer om mitt smink när jag går ut än mina kläder, jag har slut på nya klädstilar nu så jag vet inte riktigt vad annars jag skulle göra. dessutom har mami hundratusen olika ögonskuggor, så det är lätt. önskar nu att mina föräldrar kunde dra iväg igen så jag kunde stå på toaletten och sminka mig i flera timmar, känns så wierd när huset är fullt med folk.

anyways, I'm off doing nothing again. jag känner mig lite mobbad när jag sitter inne på en fredag - på motorveckan - och gör ingenting. men jag har inge dricka och inga - apparently - vänner som vill ha mig någonstans. så jag tror jag fortsätter sitta här och lära (?) mig nya saker jag nog inte kommer ha användning för!
sweetness

Make me raor.

vädret är piss! det bara regnar och regnar och regnar och jag tycker faktist synd om min älskling som cyklar fram och tillbaka i detta blöta helvete. wish I could drive you everywhere, hope you know that. mitt liv är inte så intressant just nu så det är därför jag inte skriver så mycket, jag har inte inget att skriva om. jag sitter här framför min dator och spelar The sims 3 som aldrig förr, jag förstår inte hur ett sådant löjligt spel kan vara så beroendeframkallande. anyways, it is.

dock idag så har jag suttit - legat, halvlegat, hängt i taket, ja, alla möjliga ställning som jag kommit på eftersom att ligga på ryggen inte är så populärt just nu - och läst andra Twilightboken. min mami och jag har kommit oss in i ett Twilightberoende, så vi har köpt hem alla 4 böckerna och kappläser. dock så har jag ju andra saker att göra också så hon ligger före - vilket är bra eftersom jag slipper vänta tålmodigt på att hon ska läsa ut boken om jag blir klar. är snart klart med andra och jag känner mig ganska glad att jag har över två böcker kvar! jag vill aldrig sluta läsa!

för ni som inte läst någon av böckerna, do it! det finns nog ingen bok jag någonsin läst som är så sjukt bra. nä, nu måste sysselsätta mig för att inte bli uppslukad igen. jag kommer mig så slö när jag ligger och läser. dock har jag suttit och stirrat på angelina joile ett bra tag nu - finns det någon snyggare kvinna i världen? även fast jag inte är lesbisk så skulle jag vara med henne vilken dag som helst, you name it!
sweetness

Om

Min profilbild

RSS 2.0